Zo ziet je e-book er levensecht uit: met een 3D-cover

3d-cover

3D-Covers maken

Als je “virtuele” producten verkoopt, zoals e-books of een online programma, dan is het vaak lastig om hiervan een afbeelding te maken.
Toch is het belangrijk om iets te presenteren dat de potentiële klant aantrekkelijk vindt. Je zou kunnen kiezen voor een simpel plaatje. Maar veel mooier is het als je er een 3D-cover van maakt, zoals bijvoorbeeld deze:

3D-cover

Je e-book ziet er dan uit als een tastbaar product. En dat is wat de meeste mensen nodig hebben om zich een goede voorstelling te kunnen maken van wat je levert.

Toen ik voor de eerste keer zo’n 3D-cover zag was ik best onder de indruk (10 jaar geleden 🙂 ). Want het leek alsof je daar een professionele designer voor nodig had. Gelukkig vond ik toen al heel snel een simpel programma waarmee ik sindsdien zelf in 5 minuten zo’n afbeelding maak.

Er zijn onder mijn lezers veel trainers, consultants en adviesbureaus zijn die ook e-books, eCourses of e-learning programma’s maken. Daarom laat ik je in een korte video zien hoe ook jij in minder dan 10 minuten een mooie 3D-cover kunt ontwerpen.

 

 

Is ook voor jou de tijd rijp om met e-learning te beginnen? Wil je je eigen online training maken en meteen verkopen? Schrijf je dan in voor de opleiding “Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s” (WEP 2.0). HIER lees je er alles over.

 

2 reacties op “Zo ziet je e-book er levensecht uit: met een 3D-cover”

  1. Hoi Leonie, zoals ik van je gewend ben, was dit weer een heel duidelijke uiteenzetting. Ik weet niet waar je deze video allemaal plaatst, maar ik miste je naam in de video. Toch een mooi stuk reclame en het blijft nog beter hangen bij de kijker. Ik volg je graag. Je stem is zeer prettig. Groet Yvonne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top