3d-cover

3D-Covers maken

Als je “virtuele” producten verkoopt, zoals e-books of een online programma, dan is het vaak lastig om hiervan een afbeelding te maken.
Toch is het belangrijk om iets te presenteren dat de potentiële klant aantrekkelijk vindt. Je zou kunnen kiezen voor een simpel plaatje. Maar veel mooier is het als je er een 3D-cover van maakt, zoals bijvoorbeeld deze:

3D-cover

Je e-book ziet er dan uit als een tastbaar product. En dat is wat de meeste mensen nodig hebben om zich een goede voorstelling te kunnen maken van wat je levert.

Toen ik voor de eerste keer zo’n 3D-cover zag was ik best onder de indruk (10 jaar geleden 🙂 ). Want het leek alsof je daar een professionele designer voor nodig had. Gelukkig vond ik toen al heel snel een simpel programma waarmee ik sindsdien zelf in 5 minuten zo’n afbeelding maak.

Er zijn onder mijn lezers veel trainers, consultants en adviesbureaus zijn die ook e-books, eCourses of e-learning programma’s maken. Daarom laat ik je in een korte video zien hoe ook jij in minder dan 10 minuten een mooie 3D-cover kunt ontwerpen.

 

 

Altijd al willen weten wat je als zelfstandig trainer, consultant of coach met e-learning kunt doen om je bedrijf te laten groeien? Kom dan op 21 november 2019 ’s avonds naar de mini-workshop: In 5 stappen je eigen Online Training”. Je betaalt alleen een kleine bijdrage voor zaalhuur, koffie en thee. Klik op de knop hieronder voor meer informatie,

 


    2 replies to "Zo ziet je e-book er levensecht uit: met een 3D-cover"

    • Yvonne Casander

      Hoi Leonie, zoals ik van je gewend ben, was dit weer een heel duidelijke uiteenzetting. Ik weet niet waar je deze video allemaal plaatst, maar ik miste je naam in de video. Toch een mooi stuk reclame en het blijft nog beter hangen bij de kijker. Ik volg je graag. Je stem is zeer prettig. Groet Yvonne

Geef een reactie