Over Ons

Ons verhaal

 

De eLearning eXpert Group is een jong bedrijf, maar kan steunen op meer dan 15 jaar e-learning ervaring. Wij leren zelfstandige ondernemers en bedrijven hoe ze e-learning  toevoegen aan hun dienstverlening.  Zodat ze zich onderscheiden in de markt en meer vrijheid creëren voor zichzelf. 

Hiervoor bieden wij opleidingen, leveren een platform (Learning Management Systeem) en kunnen we content ontwikkelen. Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het succesvol implementeren van professionele e-learning  programma's.

Door onze jarenlange ervaring met e-learning voor bedrijven kunnen we je behoeden voor vele valkuilen. Daarnaast zien wij het als onze taak om een brug te vormen tussen techniek en gebruiker. Zodat je weet waar je aan toe bent als je met ons in zee gaat.

We zijn gefocust op de praktijk. Theorie alleen zoveel als nodig is. No-nonsense en met beide voeten op de grond.

Wat doen we

Opleiden

Wij leren je hoe je online programma’s creëert die een groot leereffect hebben en die leuk zijn om te volgen

LMS

We installeren een LMS voor je, zodat je direct aan de slag kunt met het leveren van je trainingen

Ontwikkeling

Heb je geen tijd om zelf content te ontwikkelen? Ook dat kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden

Ons vaste team

Over ons: Leonie

Leonie Bruning

Directeur, E-learning Expert

Leonie is al sinds de jaren 80 de verbindende factor tussen IT en dagelijkse praktijk in het bedrijfsleven. Eerst als docent bij o.a. Cap Gemini, Philips en Organon. Daarna als zelfstandig ondernemer binnen haar eigen bedrijven. En tot slot is ze pionier m.b.t e-learning, met meer dan 15 jaar ervaring.

Over ons: Dirk

Dirk Bruning

Commercieel directeur

Dirk is een zeer ervaren ondernemer. Niet alleen zorgt hij voor de commerciële activiteiten, maar hij is ook verantwoordelijk voor de financiën en laat de rest van het bedrijf op rolletjes lopen. Hij is een echte "mensen"-man, die altijd een luisterend oor biedt aan klanten.

Over ons: Khadija

Khadija Loulichqui

marketing en E-learning

Khadija heeft een marketing achtergrond, maar houdt ook van de technische aspecten van ons vakgebied. Ze is een betrouwbare partner voor je e-learning ontwikkel projecten. Zij is een pragmatische geest en daarom past ze prima in onze organisatie.

Over ons: Pim

Pim Janssen

Online marketeer

Pim is onze jonge marketeer met een frisse kijk op de eLearning eXpert Group.  Hij heeft al aardig wat ervaring in de marketing-wereld en is een betrouwbare kracht in het team.  Hij zorgt voor de creatieve ingevingen op onze kanalen. Pim zal je verder tegenkomen op de live events die wij regelmatig organiseren. 

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Succes met E-Learning

Korte video e-course

Vul s.v.p. hieronder je gegevens in, dan komt de eerste les snel naar je toe!

Lees in onze Privacy Policy. hoe wij met je gegevens omgaan.
Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven via de link onderaan iedere mail.

Close