Van pioniers tot e-learning experts:
hoe wij de toekomst van e-learning (mede) hebben vormgegeven

Het is allemaal begonnen in de jaren 90.
Internet had net z’n intrede gedaan en wij waren volop aan het onderzoeken of deze nieuwe technologie een “blijvertje” zou zijn of alleen iets voor nerds. Als Microsoft opleidingsinstituut waren we constant op zoek naar manieren om onze trainingen efficiënter en flexibeler te maken. Het internet bood nieuwe mogelijkheden, en de kiem voor onze fascinatie voor e-learning werd geplant.

Het was een tijdperk waarin e-learning in Nederland nog in de kinderschoenen stond.
We hadden geen routekaart voor deze nieuwe manier van werken. Maar wat we wel hadden, was een onstuitbare drang om te innoveren. Met vallen en opstaan, doorzettingsvermogen en creativiteit, hebben we inspirerende e-learning programma’s ontwikkeld die de manier waarop mensen leren, hebben getransformeerd.

In de afgelopen decennia jaar zijn er veel hypes voorbij gekomen en enkele bijzondere, nieuwe, technologieën die we nu als vanzelfsprekend beschouwen. Net als in die beginperiode blijven we nieuwe technologieën constant onderzoeken en testen op praktische toepasbaarheid zodat onze klanten kunnen profiteren van de kennis en ervaring die we in de loop der jaren hebben opgebouwd. We willen graag je gids zijn in deze snel veranderende digitale wereld.

Vandaag de dag is de eLearning eXpert Group uitgegroeid tot een gevestigde naam, voortbouwend op ruim 25 jaar digitale ervaring. We leiden niet alleen ondernemers en bedrijven op om e-learning toe te voegen aan hun dienstverlening. We kijken breder en adviseren je ook in het strategisch gebruik van digitale tools zoals AI. Zo vergroot je jouw bereik en versterk je je marktpositie zonder zelf meer uren te moeten werken.

Maar daar stopt het niet.
We delen onze kennis en ervaring ook graag met iedereen die zich wil ontwikkelen tot gecertificeerd Instructional Designer. Een creatieve functie waarmee je een grote bijdrage levert aan innovatieve leerervaringen.

Wat ons drijft is simpel: we willen onze klanten snel en efficiënt op weg helpen. Onze oplossingen zijn ontworpen om in relatief korte tijd uitstekende resultaten te leveren in de praktijk. We ondersteunen zowel grote als kleine bedrijven bij het succesvol implementeren van de nieuwste digitale mogelijkheden.

Wat doen we

Opleiden

Wij leren je hoe je online programma’s creëert die een groot leereffect hebben en die leuk zijn om te volgen

LMS

Wij installeren het EasyLearning Systeem voor je, zo kun je direct aan de slag met het leveren en verkopen van je maatwerk elearning

Ontwikkeling

Heb je geen tijd om zelf content te ontwikkelen? Ook dat kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden

Ons vaste team

Leonie

Leonie Bruning

Leonie is al sinds de jaren 80 de verbindende factor tussen IT en dagelijkse praktijk in het bedrijfsleven. Eerst als docent bij o.a. Cap Gemini, Philips en Organon. Daarna als zelfstandig ondernemer binnen haar eigen bedrijven. En tot slot is ze pionier m.b.t e-learning, met bijna 25 jaar ervaring.

ProfielDirk800-wit.jpg

Dirk Bruning

Dirk is een zeer ervaren ondernemer. Niet alleen zorgt hij voor de commerciële activiteiten, maar hij is ook verantwoordelijk voor de financiën en laat de rest van het bedrijf op rolletjes lopen. Hij is een echte "mensen"-man, die altijd een luisterend oor biedt aan klanten.

Khadija Loulichqui

Khadija heeft een marketing achtergrond, maar houdt ook van de technische aspecten van ons vakgebied. Ze is een betrouwbare partner voor je e-learning ontwikkel projecten. Zij is een pragmatische geest en daarom past ze prima in onze organisatie.

Ons virtuele team

Virtueel team

Experts

Behalve de vaste kern, werken we met een groep enthousiaste experts over de hele wereld. Net als wij werken ze locatie-onafhankelijk. Ieder heeft zijn of haar eigen specialiteit, zodat we steeds kunnen putten uit de mensen die het best geschikt zijn voor een specifiek project.

Scroll naar boven