Ons verhaal

De eLearning eXpert Group is een jong bedrijf, maar kan steunen op bijna 20 jaar e-learning ervaring. Wij leren zelfstandige ondernemers en bedrijven hoe ze e-learning  toevoegen aan hun dienstverlening.  Zodat ze zich onderscheiden in de markt en meer vrijheid creëren voor zichzelf.
Bovendien stellen wij onze kennis ter beschikking aan iedereen die van het ontwikkelen van e-learning zijn of haar beroep wil maken. E-learning ontwikkelen in opdracht van anderen, als instructional designer, betekent: je creativiteit ontplooien en meehelpen aan het verbeteren van kennis en vaardigheden via laagdrempelige en innovatieve online trainingen.

Onze fascinatie voor e-learning is eind jaren 90 ontstaan toen wij als Microsoft opleidingsinstituut op zoek waren naar efficiëntere manieren om onze trainingen te verzorgen. Niet alleen live, klassikaal, maar aangevuld met de flexibele mogelijkheden van online trainen.

De techniek stond nog in de kinderschoenen en er was (zeker in Nederland) nog weinig ervaring met e-learning. Maar omdat wij altijd al pioniers zijn geweest, hebben we zelf via trial and error vele krachtige programma’s kunnen ontwikkelen.

Dat moeizame pad heeft ons veel tijd en geld gekost, maar ook enorm veel opgeleverd.
We willen onze klanten graag SNEL deze route laten doorlopen, door onze ervaringen te delen via onze opleidingen. In korte tijd resultaat bereiken in de praktijk is waar wij voor gaan!

Naast onze opleidingen, leveren we een platform (Learning Management Systeem) en kunnen we content ontwikkelen. Wij helpen grote én kleine bedrijven bij het succesvol implementeren van professionele e-learning programma’s.

 

Wat doen we

Opleiden

Wij leren je hoe je online programma’s creëert die een groot leereffect hebben en die leuk zijn om te volgen

LMS

Wij installeren ons EasyLearning Systeem voor je, zo kun je direct aan de slag met het leveren van trainingen

Ontwikkeling

Heb je geen tijd om zelf content te ontwikkelen? Ook dat kun je met een gerust hart aan ons uitbesteden

Ons vaste team

Leonie

Leonie Bruning

Leonie is al sinds de jaren 80 de verbindende factor tussen IT en dagelijkse praktijk in het bedrijfsleven. Eerst als docent bij o.a. Cap Gemini, Philips en Organon. Daarna als zelfstandig ondernemer binnen haar eigen bedrijven. En tot slot is ze pionier m.b.t e-learning, met meer dan 15 jaar ervaring.

ProfielDirk800-wit.jpg

Dirk Bruning

Dirk is een zeer ervaren ondernemer. Niet alleen zorgt hij voor de commerciële activiteiten, maar hij is ook verantwoordelijk voor de financiën en laat de rest van het bedrijf op rolletjes lopen. Hij is een echte "mensen"-man, die altijd een luisterend oor biedt aan klanten.

Khadija Loulichqui

Khadija heeft een marketing achtergrond, maar houdt ook van de technische aspecten van ons vakgebied. Ze is een betrouwbare partner voor je e-learning ontwikkel projecten. Zij is een pragmatische geest en daarom past ze prima in onze organisatie.

Pim Janssen

Pim is onze jonge marketeer met een frisse kijk op de eLearning eXpert Group. Hij heeft al aardig wat ervaring in de marketing-wereld en is een betrouwbare kracht in het team. Hij zorgt voor de creatieve ingevingen op onze kanalen. Pim zal je verder tegenkomen op de live events die wij regelmatig organiseren.

Scroll naar boven