E-LEARNING VOOR BEDRIJVEN

ELEARNING ONTWIKKELING

Het ontwikkelen van goed e-learning lesmateriaal kan best een klus zijn. Zeker als dat dit niet je corebusiness is en als je daar ook geen medewerkers voor kunt vrijmaken. Het is goed om te weten dat je in die situatie het ontwikkelen van professionele content aan de eLearning eXpert Group kunt overlaten.

Gedegen ontwikkelmethode

In samenwerking met jou als opdrachtgever bepalen we het doel van de training, de doelgroep die de training gaat volgen en geven we opties voor de manier waarop het lesmateriaal kan worden aangeboden (video, audio, tekst, assessments, quizzen enz.)

Projectmanagement

We werken volgens een strak projectmanagement plan, waarin veel momenten zijn ingebouwd voor terugkoppeling. Zo hou je zelf de vinger aan de pols en weten wij dat we op de goede weg zitten.

Publiceren content

Heb je al een eigen LMS of gebruik je een LMS via een abonnementsvorm? En ben je daar tevreden over? Dan kun je de ontwikkelde content natuurlijk daar (laten) plaatsen.

Heb je nog geen eigen LMS of is het tijd om over te stappen? Dan kunnen wij dit leveren. Zie Platform. De ontwikkelde content komt dan op je nieuwe online leeromgeving te staan.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Klik op de onderstaande knop, dan nemen wij snel contact met je op.
Scroll naar boven