E-LEARNING VOOR BEDRIJVEN

eLearning Ontwikkeling

Het ontwikkelen van goed e-learning lesmateriaal kan best een klus zijn.
Zeker als dat dit niet uw corebusiness is en als u daar ook geen medewerkers voor kunt vrijmaken. Het is goed om te weten dat u in die situatie het ontwikkelen van professionele content aan de eLearning eXpert Group kunt overlaten.

Gedegen ontwikkelmethode

In samenwerking met u als opdrachtgever bepalen we het doel van de training, de doelgroep die de training gaat volgen en geven we opties voor de manier waarop het lesmateriaal kan worden aangeboden (video, audio, tekst, assessments, quizzen enz.)

Projectmanagement

We werken volgens een strak projectmanagement plan, waarin veel momenten zijn ingebouwd voor terugkoppeling. Zo houdt u zelf de vinger aan de pols en weten wij dat we op de goede weg zitten.

Publiceren content

Heeft u al een eigen LMS of gebruikt u een LMS via een abonnementsvorm? En bent u daar tevreden over? Dan kunt u de ontwikkelde content natuurlijk daar (laten) plaatsen.

Heeft u nog geen eigen LMS  of is het tijd om over te stappen? Dan kunnen wij dit leveren. Zie Platform. De ontwikkelde content komt dan op uw nieuwe online leeromgeving te staan.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Klik op de onderstaande knop, dan nemen wij snel contact met u op.

Ik wil meer weten