E-LEARNING VOOR BEDRIJVEN

“Het gaat er niet om zoveel mogelijk informatie te vergaren. Het gaat er om dat je leert hoe je de informatie toepast. Alleen dán zal een training succesvol zijn”
Leonie Bruning

OPLEIDINGEN EN WORKSHOPS

Het opzetten en creëren van een goed e-learning programma vraagt kennis over het onderwerp (vakinhoudelijk), over de manier waarop dit met de cursisten gedeeld wordt zodat het inspirerend is en impact heeft (digitale didactiek) en het vraagt handigheid in het gebruik van de programma’s om de content mee te ontwikkelen, (auteurs)tools, en aan te bieden (Learning Management Systeem).

De eLearning eXpert Group speelt hier op in met verschillende opleidingen en workshops

Welke voor jou het meest geschikt is hangt af van wat je doel is van de inzet van e-learning. Regelmatig staan de volgende opleidingen op de agenda:

Het gebruik van AI bij cursusontwikkeling heeft in heel korte tijd een enorme vlucht genomen. Er is heel wat informatie over te vinden, maar vaak vrij technisch en niet speciaal gericht op het gebruik bij cursusontwikkeling.
Na het volgen van deze (niet-technische) training kun jij de tools inzetten als een maestro! Je kunt meteen starten. Klik op de afbeelding!

De QUICKSTART E-Learning Ontwikkelen is dé manier om uit te vinden wat e-learning voor jou kan betekenen! Je leert in deze online training in korte tijd hoe je e-learning content maakt en vóór het eind van de training heb jij al je eerste inspirerende online modules ontwikkeld. De volgende groep begint op 11 maart 2024
Klik op de afbeelding voor de individuele versie en start meteen!

Ben je al een tijd van plan om te starten met je eigen e-learning programma’s maar kom je er steeds niet toe om de eerste stap te zetten? Dan is deze 1-daagse workshop voor jou ideaal. In één dag heb je de opzet van je online training klaar!

Eerstvolgende startdatum: nog niet bekend

In deze training leer je hoe je professionele webinars inzet voor het overdragen van kennis en voor marketing. Het complete traject van A tot Z komt aan bod en de vele praktijktips zorgen ervoor dat je je kunt onderscheiden door goed voorbereid te beginnen met deze tool.

Deze korte training kun je NU online volgen!

Een intensieve en praktische opleiding. Tijdens deze opleiding maak je onder begeleiding je eerste online programma en zet dat in de markt. Vóór het einde van deze opleiding verdien je geld met je nieuwe programma op je privé Learning Management Systeem!

De opleiding start op 15 februari 2024!

Dé opleiding als je beroepsmatig e-learning wilt gaan ontwikkelen voor anderen als Instructional Designer. Bijvoorbeeld in je huidige functie, of als je je wilt omscholen of om hiermee als zelfstandige/freelance consultant aan de slag te gaan. Klik op de afbeelding voor alle informatie.

De volgende groep start op 15 februari 2024!

Scroll naar boven