E-LEARNING VOOR BEDRIJVEN

Opleidingen en workshops

Het opzetten en creëren van een goed e-learning programma vraagt kennis over het onderwerp (vakinhoudelijk), over de manier waarop dit met de cursisten gedeeld wordt zodat het inspirerend is en impact heeft (digitale didactiek) en het vraagt handigheid in het gebruik van de programma’s om de content mee te ontwikkelen, (auteurs)tools, en aan te bieden (Learning Management Systeem).

Ik wil meer weten

De eLearning eXpert Group speelt hier op in met verschillende opleidingen en workshops

Welke voor jou het meest geschikt is hangt af van wat je doel is van de inzet van e-learning en hoeveel je zelf wilt doen.

Regelmatig staan de volgende opleidingen op de agenda:

Creëer Winstgevende E-Learning Programma's
Creëer Winstgevende E-Learning Programma'sEen intensieve en praktische opleiding. Tijdens deze opleiding maak je onder begeleiding je eerste online programma en zet dat in de markt. Vóór het einde van deze opleiding verdien je geld met je nieuwe programma op je eigen Learning Management Systeem!

Inschrijving is nu mogelijk. Hier vind je meer informatie.

 

LearnDash in de Praktijk
LearnDash in de PraktijkKorte maar krachtige training waarin je uitsluitend de technische kant van de zaak leert, zodat je snel je eerste stappen zet met dit Learning Management Systeem.
Een 'must' als je gaat starten met LearnDash en al ervaring hebt met het ontwikkelen van e-learning programma's.

 

Webinars met Impact
Webinars Met ImpactIn deze training leer je hoe je professionele webinars inzet voor het overdragen van kennis en voor marketing. Het complete traject van A tot Z komt aan bod en de vele praktijktips zorgen ervoor dat je je kunt onderscheiden door goed voorbereid te beginnen met deze tool.

 

Marketing eCourse Bootcamp
Marketing eCourse BootcampEen korte, intensieve, training waarin je leert om een leadgenerator (waarmee je nieuwe klanten aantrekt) te maken die meer effect heeft dan een e-book.
Voor iedereen die online marketing voor zijn bedrijf serieus neemt.

 

Vakopleiding E-Learning Specialist
Vakopleiding E-Learning SpecialistProfessionele opleiding als je je fulltime wilt gaan bezighouden met advies, ontwikkeling en trainen op het gebied van e-learning. In je huidige functie, als je je wilt  omscholen of om hiermee als zelfstandige/freelance consultant aan de slag te gaan.

 

Ik wil meer weten