E-LEARNING VOOR BEDRIJVEN

“Het gaat er niet om zoveel mogelijk informatie te vergaren.
Het gaat er om dat je leert hoe je de informatie toepast.
Alleen dán zal een training succesvol zijn”

Leonie Bruning

Opleidingen en workshops

Het opzetten en creëren van een goed e-learning programma vraagt kennis over het onderwerp (vakinhoudelijk), over de manier waarop dit met de cursisten gedeeld wordt zodat het inspirerend is en impact heeft (digitale didactiek) en het vraagt handigheid in het gebruik van de programma’s om de content mee te ontwikkelen, (auteurs)tools, en aan te bieden (Learning Management Systeem).

Ik wil meer weten

De eLearning eXpert Group speelt hier op in met verschillende opleidingen en workshops

Welke voor jou het meest geschikt is hangt af van wat je doel is van de inzet van e-learning en hoeveel je zelf wilt doen.

Regelmatig staan de volgende opleidingen op de agenda:

Je Eerste E-Learning Programma

Ben je al een tijd van plan om te starten met je eigen e-learning programma's maar kom je er steeds niet toe om de eerste stap te zetten? Dan is deze 1-daagse workshop voor jou ideaal. In één dag heb je de opzet van je online training klaar!

Lees hier alles over deze unieke virtuele workshop.

 

Creëer Winstgevende E-Learning Programma's

Creëer Winstgevende E-Learning Programma'sEen intensieve en praktische opleiding. Tijdens deze opleiding maak je onder begeleiding je eerste online programma en zet dat in de markt. Vóór het einde van deze opleiding verdien je geld met je nieuwe programma op je privé Learning Management Systeem!

Beschikbaar als individuele online training en blended (groeps)opleiding.
Inschrijving is nu mogelijk. Hier vind je meer informatie.

 

LearnDash in de Praktijk

LearnDash in de PraktijkKorte maar krachtige training waarin je uitsluitend de technische kant van de zaak leert, zodat je snel je eerste stappen zet met dit LMS. Een 'must' als je gaat starten met LearnDash en al ervaring hebt met het ontwikkelen van e-learning programma's.

(Wordt momenteel geheel vernieuwd. Binnenkort weer als online training beschikbaar)

 

Webinars met Impact

Webinars Met ImpactIn deze training leer je hoe je professionele webinars inzet voor het overdragen van kennis en voor marketing. Het complete traject van A tot Z komt aan bod en de vele praktijktips zorgen ervoor dat je je kunt onderscheiden door goed voorbereid te beginnen met deze tool.

Deze online training kun je direct volgen!

 

Marketing eCourse Bootcamp

Marketing eCourse BootcampEen korte, intensieve, online training waarin je leert om een leadgenerator (waarmee je nieuwe klanten aantrekt) te maken die meer effect heeft dan een e-book.
Voor iedereen die online marketing voor zijn bedrijf serieus neemt.

(Wordt momenteel geheel vernieuwd. Binnenkort weer als online training beschikbaar)

 

Vakopleiding E-Learning Specialist

Vakopleiding E-Learning SpecialistProfessionele opleiding als je je fulltime wilt gaan bezighouden met advies, ontwikkeling en trainen op het gebied van e-learning. In je huidige functie, als je je wilt  omscholen of om hiermee als zelfstandige/freelance consultant aan de slag te gaan.

Hier vind je een uitgebreide omschrijving van de vakopleiding.

Ik wil meer weten