Onze Partners

Kansacademie is het Social Enterprise platform dat samenwerking, kennisuitwisseling en innovatie van arbeid organiseert. Wij delen met de Kansacademie onze focus op duurzaamheid en arbeidsinclusiviteit. De Kansacademie verbindt werkgevers en werkzoekenden in samenwerking met uitkeringsinstanties en onderwijsinstellingen. Dit wordt gerealiseerd door een gerichte pre-kwalificatie voor een baan.  Dat zorgt voor nieuwe vaardigheden waaraan behoefte is in de praktijk.

De Nederlandse Raad voor Training en opleiding, is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De NRTO telt ruim 500 leden.

Op Springest vind je alles voor je persoonlijke ontwikkeling. Je kunt zoeken, vergelijken en kiezen uit 92.000 producten. Aangeboden door meer dan 8.200 verschillende aanbieders.

Stichting EDU-DEX verzamelt, valideert en verspreidt uitsluitend publiek beschikbare, feitelijke informatie over scholingsprogramma’s, opleidingen en trainingen die door opleidingsaanbieders actief beschikbaar wordt gesteld. 

 Opleiding.nl biedt een compleet en makkelijk overzicht van alle kwaliteitsopleidingen, in ieder vakgebied en op elk niveau. Op Opleiding.nl vind en boek je heel eenvoudig en snel precies de opleiding of training die je zoekt

Op STAP-budget.nl vind je een breed aanbod voor je persoonlijke ontwikkeling en informatie over financieringsmogelijkheden. Het STAP-budget van de Rijksoverheid is een subsidie die je kan benutten om jezelf verder te ontwikkelen.

Edubookers.com is een onafhankelijke  boekingsplatform voor trainingen. Het heeft een continue groeiend aanbod van 1.000+ opleiders en 23.000+ trainingen. Van BHV tot aan Leiderschap.

Scroll naar boven