E-LEARNING TIPS EN TRUCS

HOU JE OOK ZO VAN TIPS?

Korte, hapklare informatie die je meteen kunt toepassen!
Natuurlijk gaan ze over slimme manieren om tools zoals video, audio en afbeeldingen te gebruiken. Maar wat dacht je van tips om je online training beter in de markt te zetten? Wil je weten hoe je je cursisten kunt inspireren? En hoe je het leerdoel van je training zo goed mogelijk bereikt? Ook daar krijg je antwoord op.

ONZE DATABASE VOL MET PRAKTISCHE TIPS

De afgelopen meer dan 15 jaar hebben we heel veel kennis opgedaan over het maken van online trainingen en hoe je ze in de markt zet. Niet alleen theoretische kennis die we door onderzoek en studie hebben verzameld, maar ook alles wat we zelf in de praktijk hebben ondervonden.

DAAR MAG JIJ VAN PROFITEREN!

Hoe gaat dat in z’n werk?
Door je in te schrijven krijg je regelmatig een tip of truc over e-learning. De ene keer is dat een korte video, maar het kan ook een podcast (audio) zijn, een checklist in PDF-formaat of een webinar. En dat allemaal volledig kosteloos!

En natuurlijk zorgen we er ook voor dat je op de hoogte blijft van de laatste blogs en hoor je als een van de eerste als we weer een nieuwe workshop of andere training geven. Je hoeft dus helemaal niets te missen!
Bekijk de korte video hieronder om een idee te krijgen van wat je kunt verwachten!
Wil je regelmatig tips ontvangen?
Vul dan even hiernaast je naam en e-mail adres in, dan zorgen we ervoor dat je de eerste tip vandaag nog in huis hebt!

Veel plezier.

E-Learning Tips en Trucs

Scroll naar boven