Brochures

Instructional Design Mastery Program

Instructional Design Mastery Program

Het Instructional Design Mastery Program (de vernieuwde versie van de Vakopleiding E-Learning Specialist) is een opleiding op HBO-niveau voor iedereen die van het ontwikkelen van professionele e-learning content zijn of haar beroep wil maken. In deze zeer praktijkgerichte opleiding leer je de theoretische onderbouwing, de ontwikkeltools (ook AI) en project skills die je nodig hebt en doe je al direct ervaring op in je eigen project. Een unieke mogelijkheid als je op zoek bent naar een toekomstbestendig functie waarin je al je creativiteit kwijt kunt.

Winstgevende E-Learning Programma's

Deze opleiding is voor zelfstandige senior trainers die hun eigen expertise willen omzetten in inspirerende e-learning. Het verschil met de Vakopleiding (zie hierboven) is: bij deze opleiding maak je alleen je eigen trainingen – dus NIET in opdracht van anderen-, je krijgt er een privé Online Leeromgeving met geïntegreerde webwinkel bij (het EasyLearning LMS) en het accent ligt niet alleen op het ontwikkelen van de content, maar ook op de marketing en sales, zodat je een extra inkomstenstroom kunt realiseren als je de online training in de markt zet.

Winstgevende E-Learning Programma's

Online Leeromgeving: EasyLearning LMS

Ben je op zoek naar een online platform (Learning Management Systeem / LMS) dat gelijkwaardig is aan de kwaliteit van jouw eigen organisatie? Met een uitgebreide functionaliteit, zodat je cursisten enthousiast zijn terwijl jij volledige controle hebt over alles wat er op je platform plaatsvindt?
Wil je een echte community bouwen binnen je bedrijf of met klanten?
Dan is het EasyLearning LMS voor jou de geschikte keuze. En ook voor kleine bedrijven heel betaalbaar! 

EasyLearning LMS
Scroll naar boven