Brochures

Oktober-actie: 10% korting!

Winstgevende E-learning Programma's (WEP)

De opleiding “Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s (WEP)” is een complete oplossing voor kennisbedrijven om in korte tijd je eigen expertise om te zetten in e-learning. Via het bijgeleverde Online platform (LMS) met geïntegreerde webwinkel, heb je jouw online training al in de markt vóórdat de opleiding is afgerond.
We begeleiden je van A tot Z in dit proces.

Creëer Winstgevende E-Learning Programma's

Vakopleiding E-learning Specialist

De Vakopleiding E-Learning Specialist is een opleiding op HBO-niveau voor iedereen die van het ontwikkelen van professionele e-learning content zijn of haar beroep wil maken. In deze zeer praktijkgerichte opleiding leer je de theoretische basis die je nodig hebt en doe je al direct ervaring op in je eigen project. Een unieke mogelijkheid als je op zoek bent naar een toekomstbestendig beroep waarin je al je creativiteit kwijt kunt.

Vakopleiding E-Learning Specialist

Online Leeromgeving: EasyLearning LMS

Ben je op zoek naar een online platform (Learning Management Systeem / LMS) dat gelijkwaardig is aan de kwaliteit van jouw eigen organisatie? Met een uitgebreide functionaliteit, zodat je cursisten enthousiast zijn terwijl jij volledige controle hebt over alles wat er op je platform plaatsvindt?
Wil je een echte community bouwen binnen je bedrijf of met klanten?
Dan is het EasyLearning LMS voor jou de geschikte keuze. En ook voor kleine bedrijven heel betaalbaar!

EasyLearning LMS
Scroll naar top