Laat AI voor je werken bij cursusontwikkeling!

Cursusontwikkelaars:

Verkort de ontwikkeltijd en verbeter je sales met deze innovatieve tools

Ben je een trainer, coach of instructional designer en ontwikkel je regelmatig (online of live) trainingen?
Dan weet je dat daar vaak best veel tijd in gaat zitten. Niet alleen moet je je creativiteit aanspreken voor de juiste onderwerpen van je training, maar je zou eigenlijk elke fase van de ontwikkeling een stuk sneller willen doen. En als je de training in de markt gaat zetten: welke blogartikelen, marketingteksten en social media posts ga je dan maken?

Met behulp van Artificial Intelligence (AI) kun je veel van deze taken versnellen.
Een van de bekendste tools op dit moment is ChatGPT.

Ervaring van Rob
“Ik ben blij dat ik deze training heb gevolgd en niet zelf ben blijven doormodderen.
Via de praktijkopdrachten heb ik al tijdens de training allerlei ideeën gekregen en content gemaakt. De training heeft zichzelf al 5x terugbetaald. Bedankt”

Kans of bedreiging?  

We hebben er inmiddels veel over gehoord. Cursusontwikkelaars maken zich zorgen: 
Kan nu iedere beunhaas met deze tool in no time een training in elkaar draaien en voor afbraakprijzen in de markt zetten? Of komt er een hoop ongecontroleerde onzin uit de koker van ChatGPT die als de waarheid wordt verkocht? Helaas is het antwoord op beide vragen “ja”. 

Wat kun jij doen om er positief uit te springen? 

Jij kunt je onderscheiden met je kennis en expertise op jouw vakgebied! Jij kunt beoordelen welke antwoorden kloppen of verzonnen zijn. Door AI op de goede manier te gebruiken, wordt het ontwikkelen van een training een stuk sneller en beter. Zo geef je de ‘cowboys’ het nakijken! 

Eén ding is zeker: jouw concurrenten zitten niet stil en zullen deze tool ongetwijfeld inzetten! 
Afwachten is dan ook geen optie, want voor je het weet loop je achter. 

Gebruik AI op de juiste manier 

Bij de ontwikkeling van een training kun je heel goed een virtuele assistent inzetten, b.v. in de vorm van ChatGPT. Misschien heb je het al eens geprobeerd en viel het resultaat tegen? 
Dat komt omdat je wel goed moet weten HOE je de vragen moet stellen en opdrachten geven, de “prompts”. 

Om je daarbij te helpen hebben we deze training samengesteld. 
We gaan in op elke fase van het maken van je training en hoe je ChatGPT daarbij kunt laten meewerken. Ook leer je om voor elke situatie de juiste opdrachten te geven, zodat je met zo weinig mogelijk prompts de beste resultaten behaalt. Maar ook voor het maken van afbeeldingen zijn er goede tools. Je leert hoe je Midjourney inzet om precies de afbeelding te maken die jouw leerdoelen versterkt!

Waarom kiezen voor deze training?

ChatGPT en Midjourney zijn de nieuwste sensatie op het gebied van kunstmatige intelligentie. We zijn er van overtuigd dat dit niet een voorbijgaande hype is, maar dat we aan het begin staan van een heel nieuwe manier van werken die steeds verder evolueert. Je leert hoe je deze krachtige tools gebruikt om je trainingen te ontwikkelen in minder tijd, hoe je nieuwe ideeën krijgt als je even minder inspiratie hebt en hoe je ze inzet bij de marketing en sales van je trainingen. 
 

Het gebruik van AI bij het ontwikkelen van trainingen vraagt een speciale benadering. Je leert de beste toepassing van deze tools kennen bij elke stap van de cursusontwikkeling. Die kennis kun je meteen gaan gebruiken in je eigen situatie. 

Met AI kun je de ontwikkeltijd van je trainingen aanzienlijk verkorten. Je zult ontdekken hoe je snel hoogwaardig cursusmateriaal genereert, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke aspecten van je business. 

We geloven in leren door zelf te proberen! Deze training is ontworpen om jou te voorzien van hands-on ervaring en concrete resultaten. Je zult je nieuwe kennis direct kunnen toepassen bij het maken van je eigen trainingen. 
 

Onze ervaren trainers begeleiden je tijdens de training. Door de interactieve manier van werken en door te sparren met medestudenten in ons besloten forum, weet je zeker dat geen vraag onbeantwoord blijft. 

Ervaring van Alexander
Ik had al een beetje met AI geëxperimenteerd, maar het lukte niet zoals ik wilde.
Tijdens de training kreeg ik allerlei handige tips en trucs. Nu kan ik de AI zo aansturen dat ik in hele korte tijd precies de resultaten krijg die ik bedoel. Het ontwikkelen van mijn trainingen gaat nu weken sneller!

Wat kun je verwachten van deze training? 

De training is heel praktijkgericht. Natuurlijk krijg je achtergrondinformatie, het wat en waarom, maar in elke van de 5 modules ligt de nadruk op het HOE. 
Je krijgt veel voorbeeld-prompts, “recepten”, die je meteen kunt toepassen.   
Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen: 

Ervaring van Maaike
“Ik was eerst een beetje huiverig om AI te gebruiken. Ik loop nooit zo voorop bij die nieuwe technieken. Maar tijdens de training werd ik als het ware bij de hand genomen en werd ook goed uitgelegd WAAROM ik iets beter zus en niet zo kon doen. Dat heeft me veel vertrouwen gegeven en skills geleerd. Nu gebruik ik AI voor bijna alles. Niet alleen voor het maken van mijn lesmateraal. De training zelf was heel leuk om te volgen, met korte lessen en veel oefeningen om zelf ervaring op te doen.”

Details van de training:

De training is bestemd voor iedereen die zelf online of offline cursussen ontwikkelt en verkoopt. 

Na afloop van de training weet je hoe je ChatGPT en Midjourney moet aansturen om jou te helpen bij een groot aantal taken tijdens het creëren en verkopen van een training. Bovendien heb je een verzameling prompts die je steeds opnieuw kunt gebruiken en aanpassen in je eigen situatie. 

De training is nu beschikbaar. Je start meteen en je kunt in je eigen tempo door de lessen heen.

De training bestaat uit 5 modules. Bij elke module vind je achtergrondinformatie, een korte kennisquiz, voorbeeld-prompts en oefeningen om zelf uit te voeren. Aan het einde is er een kennistoets. Als je daar voldoende punten voor scoort, dan heb je een certificaat verdiend!

De training kost: 795 euro (excl. B.T.W.)
Die investering, 
en meer, heb je door het gebruik van AI in no-time terugverdiend !

Schrijf je nu in voor deze praktische training!

Benut deze unieke kans om je trainingen te verbeteren en je business te laten groeien. Wacht niet langer en schrijf je snel in voor deze exclusieve training van 5 modules. De training is maar korte tijd beschikbaar.

Klik hieronder en maak van ChatGPT en Midjourney jouw ultieme bondgenoten bij het creëren en verkopen van succesvolle trainingen! 

Let op:
Wacht niet te lang, want omdat we vaak veel cursisten begeleiden is de training niet altijd opengesteld.
Neem gerust contact met ons op via office@elearningexpertgroup.com  of bel ons via: 0475452257. We staan klaar om je te helpen! 

Durf de kracht van AI te ontdekken
en je cursussen naar nieuwe hoogten te brengen!
 

Scroll naar boven