START NU MET JE EIGEN E-LEARNING PROGRAMMA!

“Je Eerste E-Learning Programma"

In deze 1-daagse virtuele live workshop ervaar je hoe leuk het is om je eigen online programma te maken. Je merkt dat het helemaal niet zo moeilijk is als je misschien denkt. Door het te DOEN, en niet aan de kant te blijven staan, profiteer je snel van de voordelen die e-learning jou te bieden heeft zoals:

 • Meer inkomsten genereren in dezelfde tijd
 • Betere service verlenen aan je klanten
 • Meer flexibiliteit bieden aan de deelnemers
 • Ongelimiteerd je bedrijf opschalen
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wil
 • En nog veel meer

Leonie vertelt hoe het werkt

Wil jij al een hele tijd 'iets' doen met e-learning maar komt het er niet van? Dan mag je deze training niet missen!

Ja, ik doe mee!

Wat je gaat leren (en DOEN) in deze workshop

Les 1: Waarom e-learning? De voordelen voor jou en je klanten

We kijken in deze les naar de voordelen van een online programma en hoe dit in jouw bedrijf past. Aan de hand van twee praktijksituaties zetten we alles nog eens goed op een rijtje. Een belangrijke stap die vaak overgeslagen wordt!

Les 2: Hoe begin je met e-learning als je daar nog niets mee hebt gedaan?

Vaak horen we van mensen dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Ze willen wel aan de gang met e-learning maar raken ontmoedigd als ze echt willen beginnen. En dat is niet nodig. In 5 praktische stappen maken we een eerste opzet voor jouw programma. Je staat stil bij de opbouw van je online training (die soms echt anders is dan je zou denken) en we kijken naar de verschillende manieren waarop je de training kunt overbrengen op je cursisten.


Ervaringen van deelnemers

 • Richard S.T. de Vries - bedrijfstrainer Richard S.T. de Vries - bedrijfstrainer de Vries advies en training
  Een heel nuttige workshop. Leonie maakt gebruik van haar enorme schat aan praktijk ervaring. Met praktische tips en adviezen bouw je in 1 week het fundament van je online programma.
  website
 • Helene Henckens - Expert Telefonische acquisitie Helene Henckens - Expert Telefonische acquisitie Buro Henck
  Het was een zeer leerzame, interessante training. Ik heb heel veel geleerd, de eerste stappen gezet voor mijn e-learning programma en al een video opgenomen. Plezierig en bijzonder effectief.
  Website
 • Tom Lange - Trainer / HR Professional Tom Lange - Trainer / HR Professional TOM | Transformatie Op Maat
  Goede en duidelijke workshop! Je bracht de onderdelen op een heldere manier over met een prettige toonzetting. En het leverde direct resultaat op.
  Website

Tijdens de sessies krijg je tips en volop ideeën voor je eigen online training. Tussen de sessies door heb je steeds ruim de tijd om de opdrachten uit te werken. Je mag ze insturen voor feedback. Zo heb jij in een hele korte tijd de opzet van je eerste e-learning programma klaar! En om er voor te zorgen dat geen vraag onbeantwoord blijft, sluiten we af met een aparte vraag-en-antwoord sessie (Q&A).

En natuurlijk belonen we graag je inzet:
Als je alle sessies hebt bijgewoond en aan het eind van de training slaagt voor een toets/quiz, verdien je een certificaat. Leuke bijkomstigheid: dit certificaat is tevens een voucher ter waarde van de workshop. Die kun je als korting inzetten bij aankoop van een vervolgtraining (3 maanden geldig).
Zo volg jij de workshop helemaal gratis!

Les 3: Tijd voor marketing!

In deze les gaan we op zoek naar antwoorden op een paar belangrijke vragen. Want hoe zorg je er nu voor dat je al geld verdient voordat je online training of programma af is? En hoe verkoop je je programma helemaal geautomatiseerd (zonder dat jij er handmatig werk aan hebt) waardoor je inkomen voor een deel passief wordt?

Als bonus laat ik je zien hoe je je online marketing in maar 30 minuten per dag regelt. En ja hoor, dat kan echt 😉

 

Les 4: Welke tools zijn er en hoe zet je die in?

Video is een belangrijke manier om je kennis online over te brengen. Daarom besteden we hier in deze module uitgebreid aandacht aan. We kijken naar de verschillende soorten video's die je op kunt nemen. Ook bespreken we een aantal programma's waar je je video mee kunt bewerken. En natuurlijk horen daar ook de gratis mogelijkheden bij. En bij tools horen ook de mogelijkheden om je lessen af te leveren aan de cursisten. Hoe je dat kunt doen weet je na het volgen van deze sessie!


Wat, wanneer en waar?

 • Deze virtuele workshop duurt 1 dag (9.00 - 17.00 uur)
 • Neem even contact op voor de eerstvolgende datum
 • Iedereen krijgt INDIVIDUEEL begeleiding
 • Door de praktijkopdrachten krijg je direct resultaat
 • Je volgt de training online vanaf je eigen werkplek of thuis
 • Behaal een certificaat en krijg korting bij je volgende training

Investering:

De prijs voor deze inspirerende virtuele eendaagse workshop is: 795 euro

Let op:
Omdat iedereen TIJDENS de workshop feedback krijgt op de ingestuurde opdrachten en vragen, is het aantal deelnemers beperkt. Schrijf je dus snel in voor de workshop, anders mis je de boot.

Ik wil meer weten

Dit is dé kans voor jou om ECHT te starten met je eerste online programma! Doe je mee? Dan gaan we samen aan de slag.

Ik wil meer weten

Deze training wordt aangeboden door de
eLearning eXpert Group

Neem voor vragen contact op via: [email protected]