START NU MET JE EIGEN E-LEARNING PROGRAMMA!

Let op: Nog maar enkele plaatsen beschikbaar!!

Naar de details

Workshop “Je Eerste E-Learning Programma"

In deze (virtuele) workshop met begeleiding, ervaar je hoe leuk het is om je eigen online programma te maken. Je merkt dat het helemaal niet zo moeilijk is als je misschien denkt. Door het te DOEN, en niet aan de kant te blijven staan, profiteer je snel van de voordelen die e-learning jou te bieden heeft zoals:

 • Meer inkomsten genereren in dezelfde tijd
 • Betere service verlenen aan je klanten
 • Meer flexibiliteit bieden aan de deelnemers
 • Ongelimiteerd je bedrijf opschalen
 • En nog veel meer...

Leonie vertelt hoe het werkt

Wil jij al een hele tijd 'iets' doen met e-learning maar komt het er niet van? Dan mag je deze training niet missen!


Wat je gaat leren (en DOEN) in deze workshop

Sessie 1: Waarom e-learning? De voordelen voor jou en je klanten

We kijken in deze sessie naar de voordelen van een online programma en hoe dit in jouw bedrijf past. Aan de hand van twee praktijksituaties zetten we alles nog eens goed op een rijtje. Een belangrijke stap die vaak overgeslagen wordt!

Sessie 2: Hoe begin je met e-learning als je daar nog niets mee hebt gedaan?

Vaak horen we van mensen dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Ze willen wel aan de gang met e-learning maar raken ontmoedigd als ze echt willen beginnen. En dat is niet nodig. In 5 praktische stappen maken we een eerste opzet voor jouw programma. Je staat stil bij de opbouw van je online training (die soms echt anders is dan je zou denken) en we kijken naar de verschillende manieren waarop je de training kunt overbrengen op je cursisten.

De presentaties in deze training duren maximaal 45 minuten. Daarna is er telkens tijd voor praktijkopdrachten en kun je direct (per e-mail) vragen aan me stellen. Zo heb jij in minder dan een week de hele opzet van je eerste e-learning programma klaar! En om er voor te zorgen dat geen vraag onbeantwoord blijft, sluiten we af met een uitgebreide vraag-en-antwoord sessie (Q&A).

En natuurlijk belonen we graag je inzet:
Als je alle sessies hebt bijgewoond en aan het eind van de training slaagt voor een toets/quiz, verdien je een certificaat. Leuke bijkomstigheid: dit certificaat is tevens een voucher ter waarde van de workshop. Die kun je als korting inzetten bij aankoop van een training van minimaal € 297,- (3 maanden geldig)

Sessie 3: Tijd voor marketing!

In deze les gaan we op zoek naar antwoorden op een paar belangrijke vragen. Want hoe zorg je er nu voor dat je al geld verdient voordat je online training of programma af is? En hoe verkoop je je programma helemaal geautomatiseerd (zonder dat jij er handmatig werk aan hebt) waardoor je inkomen voor een deel passief wordt?

Als bonus laat ik je zien hoe je je online marketing in maar 30 minuten per dag regelt. En ja hoor, dat kan echt 😉

 

Sessie 4: Welke tools zijn er en hoe zet je die in?

Video is een belangrijke manier om je kennis online over te brengen. Daarom besteden we hier in deze module uitgebreid aandacht aan. We kijken naar de verschillende soorten video's die je op kunt nemen. Ook nemen we een aantal programma's door waar je je video mee kunt bewerken. En natuurlijk horen daar ook de gratis mogelijkheden bij. Tot slot zetten we op een rijtje met welke aanpassingen je regelmatig te maken zult krijgen en geven we tips hoe je daarmee omgaat.


Wat, wanneer en waar?

 • Deze (online) workshop volg je in je eigen tempo
 • Je krijgt dagelijks nieuwe content en opdrachten
 • Je volgt de training vanaf je eigen werkplek of thuis
 • De training start op 22 juli 2019
 • De gezamenlijke Q&A sessie is op 26 juli 2019, van 20.00 – 21.00 uur
 • Behaal een certificaat en krijg korting bij je volgende training
 • Speciale SUMMERSCHOOL-editie: 100 euro korting! Nu: 197,-
Ja, ik doe mee!

Dit is dé kans voor jou om ECHT te starten met je eerste online programma! Doe je mee? Dan gaan we samen aan de slag.

Ja, ik doe mee!

Deze training wordt aangeboden door de
eLearning eXpert Group

Neem voor vragen contact op via: [email protected]