START NU MET JE EIGEN E-LEARNING PROGRAMMA!

Is de tijd ook rijp voor jou?

Als deze vervelende periode van quarantaine en social distancing één ding heeft duidelijk gemaakt dan is het dat mensen enorm flexibel zijn als het nodig is.
We worden met z'n allen creatiever dan we voor mogelijk hielden en ik ben er van overtuigd dat er hele mooie, duurzame, innovaties worden geboren tijdens deze crisis.

Wat dat te maken heeft met e-learning? Heel veel!
De acceptatie van deze manier van kennisdelen heeft plotseling een grote vlucht genomen.

Was er bij sommige trainers, consultants en coaches nog enige aarzeling om online te gaan werken, dan is dat voor de meesten nu geen issue meer.

Bijna iedereen heeft gemerkt dat het geven van een online training niet alleen "kan", maar dat het voor zowel de trainers als de cursisten, voor de coaches en hun cliënten, een onverwacht fijne manier van werken is.

Kom, spring op de trein en maak samen met ons je eerste online programma!

Als je binnenkort je eigen online programma's wilt aanbieden, dan moet je NU in actie komen.

Naar de details

Workshop “Je Eerste E-Learning Programma"

In deze (live, virtuele) workshop met begeleiding, ervaar je hoe leuk het is om je eigen online programma te maken. Je merkt dat het helemaal niet zo moeilijk is als je misschien denkt. Door het te DOEN, en niet aan de kant te blijven staan, profiteer je snel van de voordelen die e-learning jou te bieden heeft zoals:

 • Meer inkomsten genereren in dezelfde tijd
 • Betere service verlenen aan je klanten
 • Meer flexibiliteit bieden aan de deelnemers
 • Ongelimiteerd je bedrijf opschalen
 • En nog veel meer...

Leonie vertelt hoe het werkt

Wil jij al een hele tijd 'iets' doen met e-learning maar komt het er niet van? Dan mag je deze training niet missen!


Wat je gaat leren (en DOEN) in deze workshop

Sessie 1: Waarom e-learning? De voordelen voor jou en je klanten

We kijken in deze sessie naar de voordelen van een online programma en hoe dit in jouw bedrijf past. Aan de hand van twee praktijksituaties zetten we alles nog eens goed op een rijtje. Een belangrijke stap die vaak overgeslagen wordt!

Sessie 2: Hoe begin je met e-learning als je daar nog niets mee hebt gedaan?

Vaak horen we van mensen dat ze door de bomen het bos niet meer zien. Ze willen wel aan de gang met e-learning maar raken ontmoedigd als ze echt willen beginnen. En dat is niet nodig. In 5 praktische stappen maken we een eerste opzet voor jouw programma. Je staat stil bij de opbouw van je online training (die soms echt anders is dan je zou denken) en we kijken naar de verschillende manieren waarop je de training kunt overbrengen op je cursisten.


Ervaringen van deelnemers

 • Richard S.T. de Vries - bedrijfstrainer Richard S.T. de Vries - bedrijfstrainer de Vries advies en training
  Een heel nuttige workshop. Leonie maakt gebruik van haar enorme schat aan praktijk ervaring. Met praktische tips en adviezen bouw je in 1 dag het fundament van je online programma.
  website
 • Helene Henckens - Expert Telefonische acquisitie Helene Henckens - Expert Telefonische acquisitie Buro Henck
  Het was een zeer leerzame, interessante dag. Ik heb heel veel geleerd, de eerste stappen gezet voor mijn e-learning programma en al een video opgenomen. Plezierig en bijzonder effectief.
  Website
 • Tom Lange - Trainer / HR Professional Tom Lange - Trainer / HR Professional TOM | Transformatie Op Maat
  Goede en duidelijke workshop! Je bracht de onderdelen op een heldere manier over met een prettige toonzetting. Er was veel interactie en live feedback.
  Website

De presentaties in deze training duren maximaal 45 minuten. Daarna is er telkens tijd voor praktijkopdrachten en kun je direct (per e-mail) vragen aan me stellen. Zo heb jij in een hele korte tijd de opzet van je eerste e-learning programma klaar! En om er voor te zorgen dat geen vraag onbeantwoord blijft, sluiten we af met een uitgebreide vraag-en-antwoord sessie (Q&A).

En natuurlijk belonen we graag je inzet:
Als je alle sessies hebt bijgewoond en aan het eind van de training slaagt voor een toets/quiz, verdien je een certificaat. Leuke bijkomstigheid: dit certificaat is tevens een voucher ter waarde van de workshop. Die kun je als korting inzetten bij aankoop van een training van minimaal € 497,- (3 maanden geldig). Zo volg jij de workshop helemaal gratis!

Sessie 3: Tijd voor marketing!

In deze les gaan we op zoek naar antwoorden op een paar belangrijke vragen. Want hoe zorg je er nu voor dat je al geld verdient voordat je online training of programma af is? En hoe verkoop je je programma helemaal geautomatiseerd (zonder dat jij er handmatig werk aan hebt) waardoor je inkomen voor een deel passief wordt?

Als bonus laat ik je zien hoe je je online marketing in maar 30 minuten per dag regelt. En ja hoor, dat kan echt 😉

 

Sessie 4: Welke tools zijn er en hoe zet je die in?

Video is een belangrijke manier om je kennis online over te brengen. Daarom besteden we hier in deze module uitgebreid aandacht aan. We kijken naar de verschillende soorten video's die je op kunt nemen. Ook nemen we een aantal programma's door waar je je video mee kunt bewerken. En natuurlijk horen daar ook de gratis mogelijkheden bij. Tot slot zetten we op een rijtje met welke aanpassingen je regelmatig te maken zult krijgen en geven we tips hoe je daarmee omgaat.


Wat, wanneer en waar?

 • De training is op 27 juli 2020
 • Deze (online) workshop duurt 1 dag (van 9.00 - 17.00 uur)
 • Door de praktijkopdrachten krijg je direct resultaat
 • Je volgt de training vanaf je eigen werkplek of thuis
 • Individuele begeleiding gedurende de hele dag
 • Inclusief een live Q&A-sessie
 • Behaal een certificaat en krijg korting bij je volgende training

NU TIJDELIJK MEGA-KORTING!!

We merken dat het maken van een online programma enorm leeft bij trainers, consultants en coaches. We krijgen heel veel vragen over dit onderwerp. Daarom ga ik eenmalig mijn kennis voor (bijna) niets met je delen! Voor de eerste 10 deelnemers is de investering niet 497 euro maar slechts 97 euro!

Enthousiasme en stappen zetten wordt bij ons altijd beloond!

 

Maximaal 20 deelnemers

Gedurende de hele dag beantwoord ik alle vragen in 'real-time'. Ook geef ik steeds feed-back op de ingeleverde opdrachten. Dit kan alleen als ik niet meer dan 20 deelnemers in de groep heb. Voor mij is het altijd een marathon om iedereen tijdens de workshop persoonlijk te begeleiden!
Claim dus snel je ticket voor het te laat is!

 

Gratis!

Had je al gelezen dat je deze workshop HELEMAAL GRATIS kunt volgen?
Het enige wat je hoeft te doen is het certificaat verdienen. Daarmee kun je de volledige investering van de JEEP aftrekken van je vervolgtraining!

Ja, ik doe mee!

Dit is dé kans voor jou om ECHT te starten met je eerste online programma! Doe je mee? Dan gaan we samen aan de slag.

Ja, ik doe mee!

Deze training wordt aangeboden door de
eLearning eXpert Group

Neem voor vragen contact op via: [email protected]