Groot nieuws: Wij zijn gecertificeerd door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO)

NRTO keurmerk

Het NRTO keurmerk biedt een onafhankelijke erkenning van onze professionaliteit en kwaliteit. Dit geeft jou als deelnemer de zekerheid dat je een TOP-opleiding volgt die aan de hoge kwaliteitseisen voldoet.

Feest met ons mee!

Wij zijn blij met het bereiken van deze mijlpaal. Daarom is het feest!

Dagenlang hebben we onze vreugde met je kunnen delen in de vorm van fantastische aanbiedingen! Was je net te laat voor een van deze aanbiedingen de afgelopen dagen? Geen nood, want we sluiten af met een GRANDE FINALE van 3 dagen, waarop alle aanbiedingen nog één keer open gaan.

Alle onderstaande kortingen zijn geldig tot de timers afgelopen zijn. Profiteer nog even en geniet! Wij zien je graag terug in een van de cursussen/opleidingen!

Deze feestaanbiedingen zijn geldig zolang de timer loopt!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Voor wie is deze training bestemd?

Deze virtuele training is speciaal voor de ondernemende trainer of consultant met affiniteit voor e-learning. Voor ervaren trainers met grote financiële doelen.
Gebruik je voor het aanbieden van je cursussen een online leeromgeving (of ben je dat van plan)? Dan leer je in deze training welke andere verdienmodellen er mogelijk zijn.  In deze korte cursus zie je hoe je op een heel andere manier omzet kunt genereren met je LMS.

Wat heb je er aan?

Aan het einde van de training weet je:

Hoe?

Bestel nu en volg de training live online op maandag 5 juli om 11.00 uur (vol) of donderdag 8 juli om 20.00 uur.

Investering:

Alleen nu: 25 euro (in plaats van 75 euro)

Voor wie is deze training bestemd?

De workshop “Je Eerste E-Learning Programma” is speciaal bedoeld voor jou als je op een eenvoudige manier wil starten met het opzetten van een eigen online training. In 4 sessies, met praktijkopdrachten, werk je gedurende één hele dag, heel gefocust aan je eerste e-learning programma!

Wat heb je er aan?

Aan het einde van de training heb je geleerd:

Hoe?

Maak onder persoonlijke begeleiding de opzet van je eerste e-learning en start al met de productie. Heb je alle sessies gevolgd en slaag je voor de optionele toets? Dan krijg je een certificaat. Dit certificaat is tevens een voucher. Daarmee krijg je korting ter waarde van de investering van deze workshop, bij aankoop van een training van minimaal € 297,- (geldig tot uiterlijk 3 maanden na de workshop).

Datum: maandag 28 juni 2021

Investering:

Alleen nu: 25 euro (in plaats van 297 euro!)

Voor wie is deze training bestemd?

Deze online training is bestemd voor zelfstandige coaches die meer waarde willen bieden aan hun cliënten en meer vrijheid willen genereren voor zichzelf.

Wat heb je er aan?

Aan het einde van de training:

Hoe?

De training bestaat uit 4 modules. Met praktijkopdrachten en quizzen. Je sluit de training af met een eindquiz. Bij een voldoende score, ontvang je een certificaat!
Deze training is een e-learning programma. Je kunt starten wanneer je wilt en de cursus in eigen tempo doorlopen.

Investering:

Alleen nu: 25 euro (in plaats van 395 euro!)


We delen 10x een korting uit van 1.000 euro!

Ben je geïnteresseerd in de opleiding “Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s” (WEP) of de functiegerichte “Vakopleiding E-Learning Specialist” (VES)?

Dit zijn beide topklasse opleidingen van meerdere maanden. Je krijgt in beide gevallen heel veel maatwerk begeleiding.

Misschien heb je er al eens naar gekeken maar was voor jou de investering nog een drempel. Dan hebben we fantastisch nieuws: Elk van de opleidingen bieden we eenmalig aan met een enorme korting van 1.000 euro. Natuurlijk niet onbeperkt: er liggen in totaal 10 kortingscodes klaar.

We hebben daar de volgende spelregels voor afgesproken:
Vraag zolang de timer nog loopt een brochure of een oriënterend gesprek aan. Als je je op basis daarvan inschrijft vóór 30 juni 2021, dan wordt de 1.000 euro afgetrokken van je investering. Je krijgt van ons de codes die je nodig hebt.

Welke opleiding is de beste keuze voor jou?

Ben je een zelfstandige trainer of consultant die e-learning wil toevoegen aan je bestaande bedrijf, wil je je EIGEN klassikale trainingen omzetten naar een digitale versie en die meteen in de markt zetten op je eigen (bijgeleverde) online leeromgeving met webwinkel?
Klik dan op de knop voor de WEP (“Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s”):

Ben je een trainer of HR medewerker of andere kenniswerker en wil je je omscholen om voor ANDEREN professionele e-learning te ontwikkelen met speciale auteurstools? Om daarna binnen een bedrijf/organisatie of als freelance instructional designer aan de slag te gaan?
Klik dan op de knop voor de VES (“Vakopleiding E-Learning Specialist”):

Alle feestaanbiedingen zijn geldig zolang de timer loopt!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Scroll naar boven