left-cornerright-corner

Onze opleidingen met het STAP-budget:

Stap subsidie

Wat onze klanten er van vinden

 • Paul Hassels Mönning Paul Hassels Mönning Dutchmarq
  Als programmamanager werk ik veel voor internationale opdrachtgevers. Ik wil hun sales & marketingteams graag beter helpen door een online leerprogramma. Dat scheelt mij bovendien veel reistijd! De opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s van de eLearning eXpert Group is erg uitgebreid en duidelijk. De Q&A sessies en de support per email heb ik als prettig en professioneel ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste mijlpaal, een eigen online platform met betalende deelnemers, bereikt. Ondernemende trainers die tijd en energie durven investeren in hun eigen ontwikkeling en die van hun opdrachtgevers raad ik deze route van harte aan!
  Online Leeromgeving
 • Aafke Dijkstra Aafke Dijkstra Midlife Happiness Expert
  Ik heb grote plannen met mijn bedrijf Midlife Happiness Expert. Om mijn bereik in Nederland en internationaal uit te breiden heb ik met hulp van de eLearning eXpert Group een eigen online academie opgezet en mijn eerste training gemaakt. Ik heb daarbij intensief met Leonie persoonlijk gewerkt. De ondersteuning is geweldig. Ik kan haar 24/7 bereiken en krijg altijd snel de hulp die ik nodig heb. Niet alleen theoretisch zijn ze bij de eLearning eXpert Group heel goed onderbouwd, maar vooral ook praktisch weten zij steeds de nieuwste technieken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je van plan bent om zelf ook online training en coaching aan te bieden!
  Online Leeromgeving
 • Karien Vissers Karien Vissers Tekstschrijver
  "Wat een enorme vakkennis, dat is wat me elke keer weer opvalt aan Leonie Bruning. En ze kan het ook heel goed uitleggen. Bovendien denkt ze graag met je mee en is superklantgericht. Heb veel geleerd in haar training over het opzetten van e-learning c.q. blended learning, waar ik nog steeds profijt van heb. "
  Website
 • Anton van Beek Anton van Beek Commercieel expert, change manager en trainer
  "Ik maakte al geruime tijd gebruik van een online leerplatform, maar was daar niet meer helemaal tevreden over. In mijn zoektocht naar een nieuwe professionele partner, kwam ik uit bij de eLearning eXpert Group. Via hen heb ik nu een LMS dat mijn eigendom is en dat ik naar wens kan uitbreiden. Met behulp van de opleiding “Creëer Winstgevende eLearning Programma’s” heb ik mijn trainingen geheel herzien en heb ik geleerd hoe ik deze voor de deelnemers nog leuker, interactiever en gemakkelijker toegankelijk maak. Bij de eLearning eXpert Group hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring met e-learning. En dat zie je op alle deelgebieden terugkomen. Ze leveren een gedegen theoretische basis en een heel efficiënte toepassing in de praktijk. De ondersteuning is snel en to the point, waardoor je direct verder kunt als je vragen hebt. Een absolute aanrader voor iedereen die overweegt om zelf e-learning te gaan aanbieden."
  Website
 • Alette den Exter Alette den Exter Alette den Exter Tekstadvies en Training
  Veel zelf doen, maar met goede ondersteuning! De eLearning eXpert Group heeft mij geholpen een eigen e-learning te bouwen. Aan de hand van hun eigen e-learning, maar vooral ook door het forum en de instructievideo’s heb ik deze helemaal naar mijn eigen wens kunnen bouwen. Ze reageren bovendien snel op vragen, zodat je direct verder kunt.
  Website

Praktische details over de opleiding

 

De opleiding omvat de theoretische en praktische content die belangrijk is om je rol als e-learning specialist en ontwikkelaar goed te kunnen vervullen.

Hieronder staat beknopt aangegeven wat we tijdens de opleiding behandelen:

Deel 1:   e-learning theorie
Methoden, technieken, digitale didactiek, ontwikkelmodellen

Aan het einde van deel 1 heb je inzicht in moderne werkvormen, weet je hoe je bestaande content voor een live training omzet naar blended learning en e-learning en ben je in staat om de juiste LMS software te selecteren. Bovendien heb je handvatten gekregen om een multi-disciplinair projectteam aan te sturen als je het ontwikkelen van e-learning programma’s gaat uitbesteden.

 

Deel 2:   het ontwikkelen van een e-learning programma
Opzet, structuur, indeling, meten van het resultaat en werken met een Learning Management Systeem (LMS) in de praktijk

Dit gedeelte is heel praktisch. Het oefen-LMS staat klaar en je start met de praktijkcase: het ontwikkelen van je e-learning programma. Deze casus loopt als een rode draad door de hele opleiding heen. Je zult alle aspecten van het creëren van een professioneel e-learning programma zelf gaan uitvoeren. Onder begeleiding maak je een programma dat jouw deelnemers graag volgen en waarmee het opgestelde leerdoel bereikt wordt. Je gaat ervaring opdoen met verschillende interactieve werkvormen. Ook de vormgeving is een belangrijk aspect.

 

Deel 3:   (online) marketing en sales
Het automatiseren van het gehele proces: promotie – inschrijving – toegang tot de content – toetsen – certificaten

Naast het op een professionele manier samenstellen van een e-learning programma is het ook belangrijk dat je weet hoe je dit in de markt zet. Dat kan voor je zelf zijn, als je zelfstandig ondernemer bent of wilt worden, maar dat kan ook zijn voor het bedrijf waar je werkt. Zelfs als het programma niet als open-inschrijving op de markt komt, is het binnen een bedrijf of organisatie belangrijk dat je het aan de deelnemers kunt “verkopen”, om zo de betrokkenheid te vergroten.

 

Deel 4:  Ontwikkeltools
Van laagdrempelig tot geavanceerd, inclusief webinars (online seminars), video en audio

In dit onderdeel, dat vanaf het begin van de opleiding beschikbaar is, leer je gebruik te maken van handige ontwikkeltools. Als professional wordt er van je verwacht dat je mooie (PowerPoint) presentaties maakt, die de basis vormen voor video’s, webinars en interactieve content. Je gaat leren werken met handige tools en weet wanneer je ze wel en niet zult inzetten. Ook het geven van goede webinars en online coachings- en Q&A-sessies zal aan bod komen.

Terug naar details


De opleiding heeft een doorlooptijd van 6 maanden, op parttime basis.
Daarna heb je nog 6 maanden toegang tot de Biztool Academy (online content) en mag je nog alle vragen aan de docent voorleggen. Dus ook na afloop van de opleiding kun je nog op de eLearning eXpert Group terugvallen, als je bezig bent met de ontwikkeling van je 2e of 3e e-learning programma.

De studiebelasting is ongeveer 3 – 4 uur per week.
Vanaf deel 2 zul je daarnaast de nodige tijd steken in de ontwikkeling van je eigen e-learning programma. Het aantal uren bepaal je zelf. Een richtlijn is: 2 tot 6 uur per week.

Maandelijks is er een online Vraag en Antwoord sessie (Q&A).
Naast de online training zijn er een aantal live dagen.
De data van de Q&A-sessies en de live dagen krijg je na inschrijving.

De opleiding wordt gegeven in de vorm van Blended Learning.
Op de Biztool Academy is alle content online te vinden:

 • Video, audio, naslagwerk, checklists en toetsen/quizzen
 • In elke module vind je opdrachten om het geleerde direct in je eigen situatie toe te passen. Deze opdrachten stuur je in en je krijgt er van de docent feedback op
 • Er is een discussieforum waarin de deelnemers elkaar vragen stellen en waar je van je medecursisten feedback kunt krijgen over gerealiseerde content
 • Via Private Sessions sta je in direct contact met de docent en kun je op elk gewenst moment je vragen voorleggen. Zo hoef je nooit vast te lopen!

 

Terug naar details


Gebruik maken van een oefen LMS

Om er voor te zorgen dat het niet bij theorie alleen blijft, krijg je als deelnemer aan de vakopleiding toegang tot een oefen-LMS. Hierin kun je de content uploaden die je klaar hebt en kun je anderen om feedback vragen.

Optioneel: Je eigen Learning Management Systeem

Ook is het mogelijk om een compleet werkend LMS met webwinkel aan te schaffen tegen een speciale cursistenprijs. Meer details bij het onderdeel Inbegrepen.

 


De opleiding omvat de volgende onderdelen:

 • Toegang tot alle online content gedurende een heel jaar
 • Intensieve begeleiding
 • Live trainingsdagen
 • Live online Q&A-sessies
 • Private Sessions (communiceer rechtstreeks met de docent)
 • Besloten forum
 • Toegang tot het oefen-LMS
 • Webinar software

 

Optioneel: Een eigen Learning Management Systeem, bestaande uit:

 • Nieuwe website met zelfgekozen domeinnaam
 • Installatie en inrichting van LMS met webshop
 • Hosting, klein onderhoud en licenties gedurende 1 jaar

 

 

Meer weten?
Voorafgaand aan je inschrijving willen we graag samen vaststellen of dit voor jou de ideale opleiding is en of jij voldoet aan de toelatingseisen voor deze vakopleiding. De praktijk leert dat je naast een HBO denk- en werkniveau moet beschikken over veel vaardigheden en flexibiliteit om van dit mooie maar complexe vak een succes te maken.

In z’n algemeenheid voldoe je aan het onderstaande profiel:

Je hebt minimaal enkele jaren ervaring in het bedrijfsleven (als medewerker of zelfstandig ondernemer) of bij een non-profit organisatie.

Je hebt goede communicatievaardigheden, zowel verbaal als schriftelijk. Je hebt de flexibiliteit om je te verplaatsen in de doelgroep en kent de taal om ze zo aan te spreken dat de content bij hen binnenkomt.

Je hebt feeling voor vormgeving. Bent creatief en hebt ervaring met het maken van mooie (PowerPoint) presentaties. Je wilt ontdekken en hebt de drive om je te verdiepen in video, audio en specifieke ontwikkeltools.

Je houdt van de digitale mogelijkheden: internet, mobiele apps, WordPress……. Je gebruikt ze dagelijks en wilt ze toepassen in een leersituatie.

 

Tijdens een telefonische intake wordt samen met jou afgestemd in hoeverre je voldoet aan deze toelatingseisen om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Klik op de onderstaande knop om in een vrijblijvend gesprek een antwoord te krijgen op al je vragen.

 


Aanvullende informatie, zoals de investering, startdatum en voorwaarden, willen we graag telefonisch met je bespreken. Uiteraard geheel vrijblijvend! Hebben we je interesse gewekt? Klik dan op de onderstaande knop. We nemen snel contact met je op.

Ik wil meer weten

POP-UP m.b.t. webinar Verdienmodellen (mei 2019)

 

verdienmodellen LMS

Ben je toe aan de volgende stap met je bedrijf? Heb je een training of consultancy business en affiniteit met e-learning? Dan is dit kennis-webinar een kans om in korte tijd heel veel informatie te krijgen over 5 verschillende manieren om (extra) omzet te realiseren zonder veel meer uren te moeten werken. Simpelweg door slim gebruik te maken van een aantal mogelijkheden waar je misschien nog nooit van gehoord hebt.

KLIK OP DE BOVENSTAANDE AFBEELDING OM MEER TE LEZEN

POP-UP m.b.t. WEP (mrt 2020)

 

Creëer Winstgevende E-Learning Programma's

Ben je trainer, consultant of coach?

En droom je van je eigen online leeromgeving met professionele trainingen?
Wij hebben alles al voor je uitgezocht en willen dit graag met je delen.
Bovendien zetten wij jouw eigen online leeromgeving instap-klaar voor je op!
Neem nu actie, dan heb je nog vóór de zomer je droom gerealiseerd!

KLIK OP DE BOVENSTAANDE AFBEELDING OM MEER TE LEZEN

Wil je e-learning gebruiken in je bedrijf maar heb je geen idee hoe daarmee te beginnen?

 • Wij leren je hoe je met eenvoudige tools professionele e-learning maakt én hoe je je programma in de markt zet.
 • We zetten jouw online leeromgeving voor je op, zodat je daar geen omkijken naar hebt.
 • Te druk (of geen zin) om zelf de content te maken? Geen probleem:
  ervaren e-learning ontwikkelaars staan voor je klaar om samen jouw ideale training te creëren.

 

POP-UP m.b.t. Masterclass 90 Dagen (sept. 2021)

 

POP-UP m.b.t. webinar over webinars (31-7-18)

 

Nog nooit een webinar gegeven?

In het (gratis toegankelijke) webinar op 31 juli 2018 krijg je insider tips en leer je waar je webinars allemaal voor kunt inzetten. Inclusief waardevolle checklist! (Onderdeel van het lesmateriaal uit onze opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma's (WEP), maar nu eenmalig ook beschikbaar voor jou).
Klik hier voor meer informatie

POP-UP workshop JEEP: Beren op de weg (9-7-18)

 

Beren op de weg?

Samen ruimen we ze op! In één dag de opzet van een professioneel e-learning programma klaar.
Doe mee aan de praktijkworkshop op 4 of 9 juli 2018.
Klik hier voor meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het maken van eigen online trainingen? En vind je het leuk om daar regelmatig handige tips voor te krijgen? Schrijf je dan in voor de gratis E-Learning Tips en Trucs! Hieronder zie je een voorbeeld van zo'n tip:

 

POP-UP webinar over webinars (31-7-18)

Nog nooit een webinar gegeven?

In het (gratis toegankelijke) webinar op 31 juli 2018 krijg je insider tips en leer je waar je webinars allemaal voor kunt inzetten. Inclusief waardevolle checklist! (Onderdeel van het lesmateriaal uit onze opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma's (WEP), maar nu eenmalig ook beschikbaar voor jou).
Klik hier voor meer informatie

Welke versie past het beste bij jou:


ONLINE, BUSINESS, of EXECUTIVE?


 

Inclusief Certificaat
Jouw eigen Online Leeromgeving
Nieuwe WordPress website
Webshop
Incl. hosting voor 1 jaar
Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
Lid van de Biztool Academy, boordevol nuttige content
Discussiegroep, samenwerken, vragenstellen
Maandelijkse online Q&A sessies
4 Live groeps bijeenkomsten van 1 dag: sparren, hands-on oefenen, inspiratie
Bonussen: diverse extra trainingen
5 Privé online sessies: 1-op-1 mentoring (data in overleg)
3 live VIP-dagen: 3x een hele dag werken aan JOUW business
Rechtstreekse HOTLINE met je docent
Geautomatiseerd WEBINAR-systeem: onbeperkt webinars gedurende 1 jaar

ONLINE versie

€195 per maand (12x)

(excl. € 655,- aanbetaling en b.t.w.)

De juiste keuze als je minder behoefte hebt aan live ondersteuning en wilt profiteren van de allerscherpste prijs
 • Jouw eigen Online Leeromgeving
 • Nieuwe WordPress website
 • Webshop
 • Incl. hosting voor 1 jaar
 • Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
 • Lid van de Biztool Academy, boordevol nuttige content
 • Discussiegroep, samenwerken, vragenstellen
 • Maandelijkse online Q&A sessies
 • 4 Live groeps bijeenkomsten van 1 dag: sparren, hands-on oefenen, inspiratie
 • Bonussen: diverse extra trainingen
 • 5 Privé online sessies: 1-op-1 mentoring (data in overleg)
 • 3 live VIP-dagen: 3x een hele dag werken aan JOUW business
 • Rechtstreekse HOTLINE met je docent
 • Geautomatiseerd WEBINAR-systeem: onbeperkt webinars gedurende 1 jaar

EXECUTIVE versie

€ 591,- per maand (12x)

(excl. € 850,- aanbetaling en b.t.w.)

Voor high-achievers: intensieve 1-op-1 (live) begeleiding met online vrijheid. Zet grote stappen voor het beste resultaat.
 • Jouw eigen Online Leeromgeving
 • Nieuwe WordPress website
 • Webshop
 • Incl. hosting voor 1 jaar
 • Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
 • Lid van de Biztool Academy, boordevol nuttige content
 • Discussiegroep, samenwerken, vragenstellen
 • Maandelijkse online Q&A sessies
 • 4 Live groeps bijeenkomsten van 1 dag: sparren, hands-on oefenen, inspiratie
 • Bonussen: diverse extra trainingen
 • 5 Privé online sessies: 1-op-1 mentoring (data in overleg)
 • 3 live VIP-dagen: 3x een hele dag werken aan JOUW business
 • Rechtstreekse HOTLINE met je docent
 • Geautomatiseerd WEBINAR-systeem: onbeperkt webinars gedurende 1 jaar

Met WACHTLIJST voor Business versie

 

Welke versie past het beste bij jou:


ONLINE, BUSINESS, of EXECUTIVE?


 

Inclusief Certificaat
Jouw eigen Online Leeromgeving
Nieuwe WordPress website
Webshop
Incl. hosting voor 1 jaar
Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
Lid van de Biztool Academy, boordevol nuttige content
Discussiegroep, samenwerken, vragenstellen
Maandelijkse online Q&A sessies
4 Live groeps bijeenkomsten van 1 dag: sparren, hands-on oefenen, inspiratie
Bonussen: diverse extra trainingen
5 Privé online sessies: 1-op-1 mentoring (data in overleg)
3 live VIP-dagen: 3x een hele dag werken aan JOUW business
Rechtstreekse HOTLINE met je docent
Geautomatiseerd WEBINAR-systeem: onbeperkt webinars gedurende 1 jaar

ONLINE versie

€195 per maand (12x)

(excl. € 655,- aanbetaling en b.t.w.)

De juiste keuze als je minder behoefte hebt aan live ondersteuning en wilt profiteren van de allerscherpste prijs
 • Jouw eigen Online Leeromgeving
 • Nieuwe WordPress website
 • Webshop
 • Incl. hosting voor 1 jaar
 • Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
 • Lid van de Biztool Academy, boordevol nuttige content
 • Discussiegroep, samenwerken, vragenstellen
 • Maandelijkse online Q&A sessies
 • 4 Live groeps bijeenkomsten van 1 dag: sparren, hands-on oefenen, inspiratie
 • Bonussen: diverse extra trainingen
 • 5 Privé online sessies: 1-op-1 mentoring (data in overleg)
 • 3 live VIP-dagen: 3x een hele dag werken aan JOUW business
 • Rechtstreekse HOTLINE met je docent
 • Geautomatiseerd WEBINAR-systeem: onbeperkt webinars gedurende 1 jaar

BUSINESS versie

€ 331,- per maand (12x)

(excl. € 778,- aanbetaling en b.t.w.)

Groep is vol. Schrijf je in op de wachtlijst of kies een van de andere opties.
 • Jouw eigen Online Leeromgeving
 • Nieuwe WordPress website
 • Webshop
 • Incl. hosting voor 1 jaar
 • Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
 • Lid van de Biztool Academy, boordevol nuttige content
 • Discussiegroep, samenwerken, vragenstellen
 • Maandelijkse online Q&A sessies
 • 4 Live groeps bijeenkomsten van 1 dag: sparren, hands-on oefenen, inspiratie
 • Bonussen: diverse extra trainingen
 • 5 Privé online sessies: 1-op-1 mentoring (data in overleg)
 • 3 live VIP-dagen: 3x een hele dag werken aan JOUW business
 • Rechtstreekse HOTLINE met je docent
 • Geautomatiseerd WEBINAR-systeem: onbeperkt webinars gedurende 1 jaar