WINSTGEVENDE
E-LEARNING PROGRAMMA'S

Praktijkopleiding

Creëer Winstgevende E-Learning Programma's

Ben je een zelfstandige professional (trainer / consultant / bedrijfscoach of andere kenniswerker), en wil je e-learning inzetten naast je huidige activiteiten, dan is dit voor jou de aangewezen opleiding.

Ik wil meer weten

Wil je graag:

 • via een eenvoudig stappenplan je bestaande lesmateriaal omzetten naar e-learning?
 • e-learning toevoegen aan je live bijeenkomsten (blended learning), zodat je het beste uit twee werelden haalt?
 • handige tools leren kennen om snel pakkende online trainingen te maken?
 • al tijdens de opleiding je eigen online leeromgeving (LMS) gaan gebruiken en de training verkopen in je webwinkel?
 • al vóór het einde van de opleiding je online training klaar hebben?

Dan is deze opleiding voor jou!

Ik wil meer weten

Wil je niet meer alleen afhankelijk zijn van live, fysieke, sessies met je klanten? Grijp dan nu je kans om binnenkort je eigen online programma's te verkopen!

Niet alleen een opleiding, je krijgt er een EIGEN online leeromgeving (LMS = Learning Management Systeem) bij!

WAT IS HET RESULTAAT VAN DEZE OPLEIDING?

Aan het einde van de opleiding

 • ben je al geld aan het verdienen met je eerste online programma
 • benut je alle mogelijkheden van jouw LMS
 • creëer je e-learning programma's met impact
 • weet je hoe je je face-to-face activiteiten aanvult met online training
 • ken je moderne marketing en (online) verkooptechnieken om je programma's op de automatische piloot te verkopen
 • heb je alle kennis en vaardigheden in huis om PASSIEF INKOMEN te realiseren

SUCCES GARANTIE

Succes garantie

Wij garanderen dat jij je training online hebt staan aan het einde van de opleiding. Mits jij jouw deel van het werk doet. Zoals: het bestuderen van alle lessen, het opsturen van alle opdrachten voor feedback en het maken van de content volgens ons beproefde stappenplan.

NIEUW in 2020: Fast track

Je gaat de opleiding in 4 maanden afronden.
Hiermee zorgen we ervoor dat je het 'momentum' behoudt en in korte tijd je training online hebt staan. Met te verdienen Badges, Certificaten en feedback op je werk, stimuleren we je gedurende het hele traject.
Na de trainingsperiode kun je de ondersteuning voor onbepaalde tijd voortzetten in de nieuwe "E-Learning Succes Club (ESC)".

Vergelijk opties


Wij regelen de techniek voor jou!

Als onderdeel van de opleiding zetten wij een instapklare online leeromgeving voor je op, het EasyLearning Systeem. Een privé-LMS waar je net zoveel trainingen en cursisten op kunt zetten als je wilt, maar zonder alle technische beslommeringen. Het eerste jaar is gratis, daarna betaal je alleen voor hosting en onderhoud. Uiteraard mag je na het eerste jaar ook gewoon opzeggen, je zit nergens aan vast.

"Creëer Winstgevende E-learning Programma's"

is meer dan een opleiding: het is een kant-en-klare oplossing om snel aan de slag te gaan met e-learning

"Een totaalpakket met een grondige aanpak voor het toevoegen van e-learning aan je dienstverlening"


Inhoud van de opleiding:


 

 • QUICKSTART TRAINING:
  Snel je eerste resultaat
  Binnen 3 weken heb je een mini-training online staan in een veilige oefenomgeving. Zo doe je al snel ervaring op. Dit resultaat smaakt naar meer!
 • DEEL 1:
  Van live training naar e-learning

  In het eerste deel van deze opleiding leer je belangrijke basiskennis en zet je al de eerste stappen voor het maken van je eigen online training.
 • DEEL 2:
  Creëer je e-learning programma (start met een pilot/test)
  Je gaat nu concreet aan de slag met het maken van je online content. Je eigen LMS staat klaar om alles op te zetten.
 • DEEL 3:
  Marketing en Verkoop

  Terwijl je verder gaat met het ontwikkelen van je programma begin je met de marketing en sales. Zodat je al vóór je training klaar is inkomsten genereert.
 • DEEL 4:
  Onmisbare ontwikkeltools
  Goed met een paar (gratis en/of betaalde) tools kunnen werken scheelt je veel tijd. In dit gedeelte krijg je veel tips voor een professioneel resultaat.
Ik wil meer weten, bel mij

Wat onze klanten er van vinden

 • Paul Hassels Mönning Paul Hassels Mönning Dutchmarq
  Als programmamanager werk ik veel voor internationale opdrachtgevers. Ik wil hun sales & marketingteams graag beter helpen door een online leerprogramma. Dat scheelt mij bovendien veel reistijd! De opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s van de eLearning eXpert Group is erg uitgebreid en duidelijk. De Q&A sessies en de support per email heb ik als prettig en professioneel ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste mijlpaal, een eigen online platform met betalende deelnemers, bereikt. Ondernemende trainers die tijd en energie durven investeren in hun eigen ontwikkeling en die van hun opdrachtgevers raad ik deze route van harte aan!
  Online Leeromgeving
 • Aafke Dijkstra Aafke Dijkstra Midlife Happiness Expert
  Ik heb grote plannen met mijn bedrijf Midlife Happiness Expert. Om mijn bereik in Nederland en internationaal uit te breiden heb ik met hulp van de eLearning eXpert Group een eigen online academie opgezet en mijn eerste training gemaakt. Ik heb daarbij intensief met Leonie persoonlijk gewerkt. De ondersteuning is geweldig. Ik kan haar 24/7 bereiken en krijg altijd snel de hulp die ik nodig heb. Niet alleen theoretisch zijn ze bij de eLearning eXpert Group heel goed onderbouwd, maar vooral ook praktisch weten zij steeds de nieuwste technieken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je van plan bent om zelf ook online training en coaching aan te bieden!
  Online Leeromgeving
 • Karien Vissers Karien Vissers Tekstschrijver
  "Wat een enorme vakkennis, dat is wat me elke keer weer opvalt aan Leonie Bruning. En ze kan het ook heel goed uitleggen. Bovendien denkt ze graag met je mee en is superklantgericht. Heb veel geleerd in haar training over het opzetten van e-learning c.q. blended learning, waar ik nog steeds profijt van heb. "
  Website
 • Anton van Beek Anton van Beek Commercieel expert, change manager en trainer
  "Ik maakte al geruime tijd gebruik van een online leerplatform, maar was daar niet meer helemaal tevreden over. In mijn zoektocht naar een nieuwe professionele partner, kwam ik uit bij de eLearning eXpert Group. Via hen heb ik nu een LMS dat mijn eigendom is en dat ik naar wens kan uitbreiden. Met behulp van de opleiding “Creëer Winstgevende eLearning Programma’s” heb ik mijn trainingen geheel herzien en heb ik geleerd hoe ik deze voor de deelnemers nog leuker, interactiever en gemakkelijker toegankelijk maak. Bij de eLearning eXpert Group hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring met e-learning. En dat zie je op alle deelgebieden terugkomen. Ze leveren een gedegen theoretische basis en een heel efficiënte toepassing in de praktijk. De ondersteuning is snel en to the point, waardoor je direct verder kunt als je vragen hebt. Een absolute aanrader voor iedereen die overweegt om zelf e-learning te gaan aanbieden."
  Website

Belangrijke gegevens over de opleiding

Startdatum:

Neem even contact op voor de eerstvolgende groepstraining. De inschrijving is nu open. Aantal plaatsen gelimiteerd. Met de Online versie of de Executive versie kun je altijd direct starten.

Begeleiding:

Zoals je van ons gewend bent: je hoeft het niet alleen te doen!
Bij ALLE versies van de training zijn er volop mogelijkheden om al je vragen beantwoord te krijgen. Spaar ons niet 😉 en werk samen met ons en je medestudenten zodat je snel de resultaten ziet van je nieuwe online leeromgeving.
De mate van individuele begeleiding bepaal je zelf door je keuze te maken uit de verschillende versies van deze opleiding.

Doorlooptijd:

De opleiding duurt 4 maanden. Tijdens deze periode ben je niet alleen aan het leren, maar maak je al tegelijkertijd je eigen online programma.

Groepsgrootte:

Kleine groepen, zodat iedereen alle ondersteuning kan krijgen.

Certificaat:

De opleiding wordt, na met goed gevolg uitvoeren van een eindopdracht en assessment, afgerond met een certificaat.

Inclusief:

Een complete Online Leeromgeving, bestaande uit: een nieuwe website met domeinnaam naar keuze (.nl .be of .com; andere extensies in overleg), het EasyLearning LMS met gekoppelde webwinkel, licenties en onderhoudscontract voor een jaar.

Versies:

Er zijn 3 verschillende versies van de opleiding, afhankelijk geboden ondersteuning:
De ONLINE versie, met online ondersteuning.
De BUSINESS versie met online en live groepsbegeleiding.
De EXECUTIVE versie, met individuele VIP begeleiding (live en online). Welke versie voor jou de beste keus is bespreken we graag in een telefonisch (of online) gesprek.
Jouw eigen, instap-klare, Online Leeromgeving is bij alle versies inbegrepen!
Zie hieronder voor de exacte inhoud per versie.

Partner:

Bij de BUSINESS en EXECUTIVE versie mag je tegen een minimale investering, een businesspartner (of assistent) meenemen. Deze partner krijgt geen eigen LMS maar mag wel deelnemen aan de live bijeenkomsten.

JA, ik wil snel starten

Waarom de eLearning eXpert Group?

Leonie Bruning, (oprichter en mede-eigenaar) van de eLearning eXpert Group, heeft jarenlang als zelfstandig Microsoft Office expert gewerkt voor grote (overheids-)organisaties, multinationals in binnen- en buitenland en vele MKB-bedrijven. Ze heeft zelf ervaren welke kansen e-learning biedt in de markt. Als een van de eersten in Nederland is ze gestart met de toepassing van e-learning voor kleinere bedrijven. Bij de eLearning eXpert Group wordt een moderne visie gecombineerd met ouderwetse klantvriendelijkheid!

De eLearning eXpert Group is een no-nonsense bedrijf.
Geen ingewikkelde technische taal. We leggen heel eenvoudig uit hoe je moderne tools handig gebruikt. Ideaal voor de niet-technische trainer/consultant.

Welke versie past het beste bij jou:


ONLINE, BUSINESS, of EXECUTIVE?

Gegarandeerd Succes
Jouw eigen Online Leeromgeving
Domeinnaam naar keuze
Webshop
Incl. licenties voor 1 jaar
Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
Lid van de Biztool Academy, boordevol nuttige content
Discussiegroep, samenwerken, vragenstellen
Maandelijkse online Mastermind - Q&A sessies
4 Live groepsbijeenkomsten: sparren, hands-on oefenen, inspiratie
Bonussen: diverse extra trainingen
Businesspartner meedoen tegen gereduceerd tarief
5 Privé online sessies: 1-op-1 mentoring (data in overleg)
3 live VIP-dagen: 3x een hele dag werken aan JOUW business
Rechtstreekse HOTLINE met je docent

ONLINE

Persoonlijke (online) begeleiding
 • Jouw eigen Online Leeromgeving
 • Domeinnaam naar keuze
 • Webshop
 • Incl. licenties voor 1 jaar
 • Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
 • Lid van de Biztool Academy, boordevol nuttige content
 • Discussiegroep, samenwerken, vragenstellen
 • Maandelijkse online Mastermind - Q&A sessies
 • 4 Live groepsbijeenkomsten: sparren, hands-on oefenen, inspiratie
 • Bonussen: diverse extra trainingen
 • Businesspartner meedoen tegen gereduceerd tarief
 • 5 Privé online sessies: 1-op-1 mentoring (data in overleg)
 • 3 live VIP-dagen: 3x een hele dag werken aan JOUW business
 • Rechtstreekse HOTLINE met je docent

EXECUTIVE versie

Directe HOT-line met docent
 • Jouw eigen Online Leeromgeving
 • Domeinnaam naar keuze
 • Webshop
 • Incl. licenties voor 1 jaar
 • Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
 • Lid van de Biztool Academy, boordevol nuttige content
 • Discussiegroep, samenwerken, vragenstellen
 • Maandelijkse online Mastermind - Q&A sessies
 • 4 Live groepsbijeenkomsten: sparren, hands-on oefenen, inspiratie
 • Bonussen: diverse extra trainingen
 • Businesspartner meedoen tegen gereduceerd tarief
 • 5 Privé online sessies: 1-op-1 mentoring (data in overleg)
 • 3 live VIP-dagen: 3x een hele dag werken aan JOUW business
 • Rechtstreekse HOTLINE met je docent

Zolang het i.v.m. Corona niet mogelijk/wenselijk is om fysiek bij elkaar te komen, zullen alle groeps- en individuele sessies online plaatsvinden!

Veelgestelde vragen

 • q-iconIk ben niet zelfstandig, maar wel verantwoordelijk voor opleidingen in onze organisatie. Is de opleiding dan ook voor mij geschikt?

  Ja zeker! Alles wat je nodig hebt om e-learning in jouw organisatie te implementeren ga je leren. Als het ontwikkelen van e-learning content je belangrijkste verantwoordelijkheid is (of wordt), dan is de Vakopleiding E-Learning Specialist een goed alternatief.

 • q-iconEn als ik alleen maar particuliere klanten heb?

  Ook dan ben je welkom! We richten ons vooral op deelnemers die B2B werken en
  de voorbeelden, cases enz. zijn daar vaak op gebaseerd. Als je daar doorheen kunt prikken en zelf de vertaalslag kunt maken naar jouw situatie met particulieren, dan zul je zeker je doelen behalen.

 • q-iconWerkt het ook als ik altijd maatwerk lever?

  Juist als je maatwerk levert is e-learning een geschikte toevoeging. Je kunt kleine trainingselementen online ter beschikking stellen, zodat iedere deelnemer zijn/haar training op maat kan samenstellen.

 • q-iconHoeveel tijd ben ik per week kwijt met het programma?

  Dat valt erg mee, want we hebben er rekening mee gehouden dat je overdag je normale werkzaamheden hebt. Het doornemen van het lesmateriaal zal gemiddeld 2-3 uur per week aan tijd kosten. Daarnaast ga je onder begeleiding je eerste e-learning programma opzetten. Hoeveel tijd daar per week voor nodig is verschilt per persoon en je eigen doelen.

 • q-iconWanneer is de eerste live bijeenkomst?

  Zodra je bent ingeschreven voor de Business versie krijg je de complete planning toegestuurd, met de data van de live bijeenkomsten en de online Mastermind – Q&A sessies. Bij de Executive versie plannen we de individuele live bijeenkomsten in overleg.

 • q-iconTot wanneer kan ik de content raadplegen?

  Je krijgt 12 maanden lang toegang tot de Biztool Academy waar alle content te vinden is. Dus ook als de opleiding na 4 maanden is afgelopen kun je daar terecht om bepaalde onderdelen nog eens te bekijken. We adviseren je om daarna lid te worden van de “E-Learning Succes Club” (WEP-versie) om toegang te blijven houden.

 • q-iconWat is het verschil tussen de versies (ONLINE - BUSINESS - EXECUTIVE)?

  Het verschil zit in de mate van begeleiding. De ONLINE versie is bedoeld als je genoeg discipline hebt om zelf het materiaal te bestuderen en te implementeren, waarbij je alle vragen aan ons en je medestudenten kunt voorleggen in het discussieforum. In de BUSINESS versie komt daar uitgebreide ondersteuning bij op groepsniveau en in de EXECUTIVE versie krijg je individuele begeleiding, live en online.

 • q-iconIk heb (nog) geen eigen bedrijf. Heb ik er dan wat aan?

  Ja, ook als je nog niet zelfstandig bent is dit een prima opleiding voor je. Misschien wil je je eigen klantenkring opbouwen naast je dienstverband of wil je zonder drempels geleidelijk overstappen naar een eigen bedrijf. E-learning biedt je daarvoor heel veel mogelijkheden.

 • q-iconGeven jullie garantie?

  Ja! Wij garanderen dat jij je training online hebt staan aan het einde van de opleiding. Mits jij jouw deel van het werk doet. Jouw deel bestaat uit: het bestuderen van alle lessen, het opsturen van alle opdrachten voor feedback en het maken van de content volgens ons beproefde stappenplan. Mocht je desondanks je training niet online hebben aan het einde van de opleiding, dan bepalen we in overleg wat we kunnen doen om jou toch je doel te laten bereiken. Als JIJ er voor gaat, staan we 100% achter je!

 • q-iconWat moet ik doen als ik nog meer vragen heb?

  Stuur even een mailtje met je telefoonnummer naar: [email protected]
  Wij nemen dan snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden.
  (Je kunt ook klikken op de gele knop hieronder)

Staat jouw vraag er niet bij? Klik dan hieronder voor een vrijblijvend gesprek om al je vragen beantwoord te krijgen.

arrow
Contact