CREËER WINSTGEVENDE E-LEARNING PROGRAMMA'S

Ben je een zelfstandige senior professional (trainer / consultant / bedrijfscoach of andere kenniswerker)? En wil je e-learning inzetten naast je huidige activiteiten? Dan is dit voor jou de aangewezen opleiding. Verbeter je skills als trainer door ook e-learning te ontwikkelen. Versterk je marktpositie door het digitaliseren van je off-line trainingen. Je klanten verwachten tegenwoordig niet anders.

Trainer

Deze opleiding is geschikt voor jou als je graag:

 •  
 •  
 • via een beproefde methodiek je bestaande lesmateriaal wilt omzetten naar e-learning
 • e-learning wilt combineren met live bijeenkomsten (blended learning), zodat je het beste uit twee werelden haalt
 • handige tools wilt leren kennen en digitale vaardigheden wilt aanscherpen, om snel inspirerende online trainingen te maken
 • je eigen online leeromgeving (LMS) wilt hebben
 • al vóór het einde van de opleiding je online training klaar wilt hebben 

Veel ambitieuze senior trainers willen hun bedrijf opschalen zonder zelf meer uren te moeten werken.  E-learning maakt dat mogelijk. Profiteer van deze kans en zorg dat je in korte tijd je eigen, winstgevende, online academie in de lucht hebt.

KWALITEITS GARANTIE

We zijn NRTO-gecertificeerd. Dit geeft jou als deelnemer de zekerheid dat je een TOP-opleiding volgt die aan de hoge kwaliteitseisen voldoet van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

Tijdens de opleiding ga je alles wat je maakt publiceren op je eigen online leeromgeving (LMS = Learning Management Systeem).

WAT IS HET RESULTAAT VAN DEZE OPLEIDING?

Vóór het einde van de opleiding……

 • heb je je eerste e-learning programma gemaakt en op je eigen LMS gezet
 • weet je hoe je jouw face-to-face activiteiten aanvult met online training
 • heeft een LMS geen geheimen meer voor je
 • weet je hoe je moderne tools zoals AI, inzet bij het maken van je training
 • ken je moderne marketing en (online) verkooptechnieken om je programma’s op de automatische piloot te verkopen
 • heb je alle kennis en vaardigheden in huis om meer service te verlenen aan je klanten
 • heb je jouw marktpositie versterkt 
 • heb je alle kennis in de praktijk toegepast

"Creëer Winstgevende E-learning Programma's" is méér dan een opleiding: 
het is een kant-en-klare oplossing voor zelfstandige trainers en kleine bedrijven, om snel aan de slag te gaan met e-learning"

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

WEP2022
 • DEEL 1: Van live training naar e-learning
  In het eerste deel van deze opleiding leer je belangrijke basiskennis en zet je al de eerste stappen voor het maken van je eigen online training.
 • DEEL 2: Creëer je e-learning programma
  Je gaat nu concreet aan de slag met het maken van je online content. Een LMS staat klaar om alles op te zetten. Je maakt gebruik van moderne tools (zie deel 4) zodat je content er professioneel uit ziet.
 • DEEL 3: Marketing en Verkoop
  Terwijl je verder gaat met het ontwikkelen van je programma begin je met de marketing en sales. Zodat je al inkomsten genereert vóór je training klaar is.
 • DEEL 4: Onmisbare ontwikkeltools
  Goed met een paar (gratis en/of betaalde) tools kunnen werken scheelt je veel tijd. In dit gedeelte krijg je veel tips voor een professioneel resultaat. Je leert werken met webinars, het ontwikkelen van perfecte presentaties, video opname- en editing tools en nog veel meer. En natuurlijk gaan we ook in op de mogelijkheden van AI bij het ontwikkelen van je content!

SUCCES GARANTIE

Wij garanderen dat jij je training online hebt staan aan het einde van de opleiding. Mits jij jouw deel van het werk doet. Zoals: het bestuderen van alle lessen, het opsturen van alle opdrachten voor feedback en het maken van de content volgens ons beproefde stappenplan.

Zegekrans Goud

Belangrijke gegevens over de opleiding

Startdatum:

Startdatum: 20 november 2023 
De inschrijving is nu open. 

Groepsgrootte:

Kleine groepen, zodat iedereen alle ondersteuning kan krijgen.

Begeleiding:

Zoals je van ons gewend bent: je hoeft het niet alleen te doen!
Er zijn volop mogelijkheden om al je vragen beantwoord te krijgen. Spaar ons niet 😉 en werk samen met ons en je medestudenten zodat je snel de resultaten ziet van je opleiding.

Certificaat:

De opleiding wordt afgerond met een certificaat, op basis van een eind-test.

Doorlooptijd:

Jij bepaalt zelf of je je eerste online training in 3, 4,  of 6 maanden klaar hebt. Je krijgt 6 maanden intensieve begeleiding. Daarna mag je lid worden van de Online Learning Succes Club om te blijven profiteren van hulp, tips en nieuwe content.

Inbegrepen:

Tijdens de opleiding krijg je een jaar lang een gratis licentie van ons  EasyLearning LMS, met geïntegreerde webwinkel, om alle ontwikkelde content direct in een werkende online omgeving te  publiceren en te verkopen. De vertaalslag naar je eigen praktijk! Na het eerste jaar wil je vast doorgaan met het LMS en betaal je ons alleen nog voor licentie en onderhoud.

Investering:

De investering hangt af van de gekozen betalingsregeling (in één keer of in termijnen) en eventuele subsidies. Neem even contact op voor alle opties.

WAAROM DE ELEARNING EXPERT GROUP?

 

De eLearning eXpert Group is een no-nonsense bedrijf.
Geen ingewikkelde technische taal. We leggen heel eenvoudig uit hoe je moderne tools handig gebruikt. Ideaal voor de niet-technische trainer/consultant.

Bij alle leden van het team staat service hoog in het vaandel. Iedereen staat voor je klaar en helpt je als je er zelf niet uitkomt. We stoppen niet totdat jij weer verder kunt!

Leonie Bruning, (oprichter en mede-eigenaar) van de eLearning eXpert Group, heeft jarenlang als zelfstandig trainer gewerkt voor grote (overheids-)organisaties, multinationals in binnen- en buitenland en vele MKB-bedrijven. Ze heeft zelf ervaren welke kansen e-learning biedt in de markt. Als een van de eersten in Nederland is ze gestart met de toepassing van e-learning voor kleinere bedrijven. Bij de eLearning eXpert Group wordt een moderne visie gecombineerd met ouderwetse klantvriendelijkheid!

 

 

ONZE KLANTEN VERTELLEN:

Anton van Beek
Anton van BeekCommercieel expert, change manager en trainer
Lees verder
"Ik maakte al geruime tijd gebruik van een online leerplatform, maar was daar niet meer helemaal tevreden over. In mijn zoektocht naar een nieuwe professionele partner, kwam ik uit bij de eLearning eXpert Group.
Met behulp van de opleiding “Creëer Winstgevende eLearning Programma’s” heb ik mijn trainingen geheel herzien en heb ik geleerd hoe ik deze voor de deelnemers nog leuker, interactiever en gemakkelijker toegankelijk maak.
Bij de eLearning eXpert Group hebben ze al ruim 20 jaar ervaring met e-learning. En dat zie je op alle vlakken terugkomen. Ze leveren een gedegen theoretische basis en een heel efficiënte toepassing in de praktijk. De ondersteuning is snel en to the point, waardoor je direct verder kunt als je vragen hebt. Een absolute aanrader voor iedereen die overweegt om zelf e-learning te gaan aanbieden."
Karien Vissers
Karien VissersTekstschrijver
Lees verder
"Wat een enorme vakkennis, dat is wat me elke keer weer opvalt aan de docenten van de eLearning eXpert Group. En ze kunnen het ook heel goed uitleggen. Bovendien denken ze graag met je mee en zijn ze super klantgericht. Heb veel geleerd in hun training over het opzetten van e-learning c.q. blended learning, waar ik nog steeds profijt van heb. "
Aafke Dijkstra
Aafke DijkstraMidlife Happiness Expert
Lees verder
"Ik heb grote plannen met mijn bedrijf Midlife Happiness Expert. Om mijn bereik in Nederland en internationaal uit te breiden heb ik met hulp van de eLearning eXpert Group een eigen online academie opgezet en mijn eerste training gemaakt. Ik heb daarbij intensief met Leonie persoonlijk gewerkt. De ondersteuning is geweldig. Ik kan hen 24/7 bereiken en krijg altijd snel de hulp die ik nodig heb. Niet alleen theoretisch zijn ze bij de eLearning eXpert Group heel goed onderbouwd, maar vooral ook praktisch weten zij steeds de nieuwste technieken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je van plan bent om zelf ook online training en coaching aan te bieden!"
Paul Hassels Mönning
Paul Hassels MönningDutchmarq
Lees verder
"Als programmamanager werk ik veel voor internationale opdrachtgevers. Ik wil hun sales & marketingteams graag beter helpen door een online leerprogramma. Dat scheelt mij bovendien veel reistijd! De opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s van de eLearning eXpert Group is erg uitgebreid en duidelijk. De Q&A sessies en de support heb ik als heel prettig en professioneel ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste mijlpaal, een eigen online platform met betalende deelnemers, bereikt. Ondernemende trainers die tijd en energie durven investeren in hun eigen ontwikkeling en die van hun opdrachtgevers raad ik deze route van harte aan!"

We kunnen ons voorstellen dat je nog heel wat vragen hebt over deze opleiding.
In een persoonlijk gesprek kijken we graag samen naar jouw situatie om te bepalen of deze opleiding voor jou de beste keuze is. De intake is geheel vrijblijvend en geeft je inzicht in de mogelijkheden van deze en onze andere opleidingen op het gebied van e-learning ontwikkelen. Klik op de knop hieronder en geef aan naar wie wij moeten bellen.  We reageren altijd dezelfde dag.

Scroll naar boven