WINSTGEVENDE
E-LEARNING PROGRAMMA'S

Praktijkopleiding

Creëer Winstgevende E-Learning Programma's

Een complete oplossing om in slechts enkele maanden tijd je eigen kennis om te zetten naar een digitale versie. Maak inspirerende e-learning modules en zet ze meteen in de markt op je privé  online leeromgeving.

Momenteel wordt dit programma helemaal vernieuwd.
Kom binnenkort terug, dan vertellen we je er alles over.
Of bel even als je niet wilt wachten!

KWALITEITS GARANTIE

We zijn NRTO-gecertificeerd. Dit geeft jou als deelnemer de zekerheid dat je een TOP-opleiding volgt die aan de hoge kwaliteitseisen voldoet van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

Waarom de eLearning eXpert Group?

Leonie Bruning, (oprichter en mede-eigenaar) van de eLearning eXpert Group, heeft jarenlang als zelfstandig Microsoft Office expert gewerkt voor grote (overheids-)organisaties, multinationals in binnen- en buitenland en vele MKB-bedrijven. Ze heeft zelf ervaren welke kansen e-learning biedt in de markt. Als een van de eersten in Nederland is ze gestart met de toepassing van e-learning voor kleinere bedrijven. Bij de eLearning eXpert Group wordt een moderne visie gecombineerd met ouderwetse klantvriendelijkheid!

Bij alle leden van het team staat service hoog in het vaandel. Iedereen staat voor je klaar en helpt je als je er zelf niet uitkomt. We stoppen niet totdat jij weer verder kunt!

De eLearning eXpert Group is een no-nonsense bedrijf.
Geen ingewikkelde technische taal. We leggen heel eenvoudig uit hoe je moderne tools handig gebruikt. Ideaal voor de niet-technische trainer/consultant.