Korte training over e-learning

Dit jaar is SUPER feestelijk want het is twee jaar geleden dat vanuit BGE Business Training ons nieuwe bedrijf is ontstaan:

de eLearning eXpert Group B.V.

  shadow-ornament

  Om deze mijlpaal te vieren organiseren we iets speciaals.

  Je hebt misschien al gehoord van onze opleiding “Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s”. Dit is een opleiding waarin je samen met ons en met de andere deelnemers een eigen fantastisch online programma ontwikkelt en op een winstgevende manier in de markt zet.

  3 Onderwerpen uit deze opleiding hebben we samengevoegd tot een korte training. De investering hiervoor is € 97,--

  Maar……………………….. vanwege dit feestjaar mag je je gedurende een korte periode kosteloos inschrijven voor deze training! Een eenmalige en exclusieve gelegenheid om zonder investering van jouw kant te leren over:

  Strategie - Marketing - Tools

  om zelf een high-end online (e-learning) programma te maken.

  De modules in deze training bevatten opnames van webinars en duren maar kort: niet langer dan 20 - 35 minuten. En je kunt ze volgen tijdens je lunchbreak, 's avonds of wanneer het voor jou het beste uitkomt.

  Wat ga je leren in deze online training:

  Module 1: Positioneer je met je signatuursysteem
  Je leert wat een signatuursysteem is, hoe het zorgt voor meer omzet en hogere prijzen en hoe jij er een kunt ontwerpen. We kijken ook naar de voordelen van een online signatuursysteem. Deze eerste module is dus vooral strategisch van aard.

  signatuursysteem

   

   

   

  Module 2: De Geheime Marketingmethode
  Wist je dat er een enorm succesvolle marketingmethode bestaat die nog door heel weinig ondernemers wordt toegepast? En dat je deze kunt inzetten zonder geld te hoeven uitgeven aan Facebook advertenties of Google Adwords? In deze korte module over marketing leer je hoe iedereen, dus ook jij, dit direct kunt toepassen (ja, ook als je nog geen grote e-mail lijst hebt!)

  Geheime marketingmethode

   

   

   

  Module 3: Professionele video's met je smartphone
  Je weet vast wel dat je met video zoveel meer impact hebt dan met tekst of afbeeldingen alleen. Maar wist je dat het ook zonder veel ervaring heel goed mogelijk is om prachtige, professionele video’s te maken? Video’s die je gebruikt in je online programma of voor marketing doeleinden. In deze module over Tools leer je simpele trucs en handigheidjes over hoe je video’s opneemt, bewerkt en online zet zonder dure apparatuur. Laat je creativiteit maar stromen!

  Video

   

   

   

  Wil jij gratis deelnemen aan deze training? Schrijf je dan snel in via de onderstaande knop. Let op: dit is een tijdelijke actie. Maak er dus gebruik van nu het nog kan. Je ziet zelf op de inschrijfpagina of de training nog kosteloos te volgen is.

  Ja, ik wil de gratis training
  shadow-ornament

  Deze training wordt aangeboden door de
  eLearning eXpert Group

  Neem voor vragen contact op via: [email protected]