CREËER WINSTGEVENDE E-LEARNING PROGRAMMA'S

Ben je een zelfstandige professional (trainer / consultant / bedrijfscoach of andere kenniswerker), en wil je e-learning inzetten naast je huidige activiteiten, dan is dit voor jou de aangewezen opleiding.

 •  
 •  
Wil je graag:
 • via een eenvoudig stappenplan je bestaande lesmateriaal omzetten naar e-learning?
 • e-learning toevoegen aan je live bijeenkomsten (blended learning), zodat je het beste uit twee werelden haalt?
 • handige tools leren kennen om snel pakkende online trainingen te maken?
 • al tijdens de opleiding je eigen online leeromgeving (LMS) gaan gebruiken en de training verkopen in je webwinkel?
 • al vóór het einde van de opleiding je online training klaar hebben?

Dan is deze opleiding voor jou!

Veel ambitieuze trainers willen hun bedrijf opschalen zonder zelf meer uren te moeten werken.  E-learning is niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Profiteer van deze kans en zorg dat je NOG DIT JAAR je eigen, winstgevende, online academie in de lucht hebt.

Niet alleen een opleiding, je krijgt er een EIGEN online leeromgeving (LMS = Learning Management Systeem) bij!

WAT IS HET RESULTAAT VAN DEZE OPLEIDING?

Aan het einde van de opleiding:

 

 • ben je al geld aan het verdienen met je eerste online programma
 • benut je alle mogelijkheden van jouw LMS
 • creëer je e-learning programma’s met impact
 • weet je hoe je je face-to-face activiteiten aanvult met online training
 • ken je moderne marketing en (online) verkooptechnieken om je   programma’s op de automatische piloot te verkopen
 • heb je alle kennis en vaardigheden in huis om PASSIEF INKOMEN te realiseren

SUCCES GARANTIE

Wij garanderen dat jij je training online hebt staan aan het einde van de opleiding. Mits jij jouw deel van het werk doet. Zoals: het bestuderen van alle lessen, het opsturen van alle opdrachten voor feedback en het maken van de content volgens ons beproefde stappenplan.

Wegens succes herhaald in 2021:

De QuickStart

Boek in slechts 3 weken je eerste resultaat!
Je gaat onder onze leiding een korte e-learning module maken en op een beschermd oefen-LMS zetten. Zo ervaar je dat ook jij het kunt. Dat geeft zelfvertrouwen om verder te gaan.

KWALITEITS GARANTIE

We zijn NRTO-gecertificeerd. Dit geeft jou als deelnemer de zekerheid dat je een TOP-opleiding volgt die aan de hoge kwaliteitseisen voldoet van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

JE EIGEN PRIVÉ ONLINE ACADEMIE: HET EASYLEARNING LMS

WIJ REGELEN DE TECHNIEK VOOR JOU!


Als je voldoende ervaring hebt opgedaan op het oefen-LMS wordt het tijd om met je eigen online leeromgeving aan de slag te gaan.
Daar hoef je niet technisch voor te zijn, want als onderdeel van de opleiding leveren wij het EasyLearning LMS mee.
Een privé LMS, speciaal voor jou, maar toch zonder alle technische beslommeringen. Het eerste jaar helemaal gratis, daarna minimale licentiekosten. Uiteraard mag je na het eerste jaar ook gewoon opzeggen, je zit nergens aan vast.

"Een totaalpakket met een grondige aanpak voor het toevoegen van e-learning aan je dienstverlening"

“Creëer Winstgevende E-learning Programma’s”

is meer dan een opleiding: het is een kant-en-klare oplossing om snel aan de slag te gaan met e-learning

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

 • QUICKSTART TRAINING:
  Snel je eerste resultaat
  Binnen 3 weken heb je een mini-training online staan in een veilige oefenomgeving. Zo doe je al snel ervaring op. Dit resultaat smaakt naar meer!
 • DEEL 1:
  Van live training naar e-learning

  In het eerste deel van deze opleiding leer je belangrijke basiskennis en zet je al de eerste stappen voor het maken van je eigen online training.
 • DEEL 2:
  Creëer je e-learning programma
  Je gaat nu concreet aan de slag met het maken van je online content. Je eigen LMS staat klaar om alles op te zetten.
 • DEEL 3:
  Marketing en Verkoop

  Terwijl je verder gaat met het ontwikkelen van je programma begin je met de marketing en sales. Zodat je al vóór je training klaar is inkomsten genereert.
 • DEEL 4:
  Onmisbare ontwikkeltools
  Goed met een paar (gratis en/of betaalde) tools kunnen werken scheelt je veel tijd. In dit gedeelte krijg je veel tips voor een professioneel resultaat.
Anton van Beek
Anton van BeekCommercieel expert, change manager en trainer
Lees verder
"Ik maakte al geruime tijd gebruik van een online leerplatform, maar was daar niet meer helemaal tevreden over. In mijn zoektocht naar een nieuwe professionele partner, kwam ik uit bij de eLearning eXpert Group.
Via hen heb ik nu een LMS dat ik naar wens kan uitbreiden.
Met behulp van de opleiding “Creëer Winstgevende eLearning Programma’s” heb ik mijn trainingen geheel herzien en heb ik geleerd hoe ik deze voor de deelnemers nog leuker, interactiever en gemakkelijker toegankelijk maak.
Bij de eLearning eXpert Group hebben ze al bijna 20 jaar ervaring met e-learning. En dat zie je op alle vlakken terugkomen. Ze leveren een gedegen theoretische basis en een heel efficiënte toepassing in de praktijk. De ondersteuning is snel en to the point, waardoor je direct verder kunt als je vragen hebt. Een absolute aanrader voor iedereen die overweegt om zelf e-learning te gaan aanbieden."
Karien Vissers
Karien VissersTekstschrijver
Lees verder
"Wat een enorme vakkennis, dat is wat me elke keer weer opvalt aan Leonie Bruning. En ze kan het ook heel goed uitleggen. Bovendien denkt ze graag met je mee en is superklantgericht. Heb veel geleerd in haar training over het opzetten van e-learning c.q. blended learning, waar ik nog steeds profijt van heb. "
Aafke Dijkstra
Aafke DijkstraMidlife Happiness Expert
Lees verder
"Ik heb grote plannen met mijn bedrijf Midlife Happiness Expert. Om mijn bereik in Nederland en internationaal uit te breiden heb ik met hulp van de eLearning eXpert Group een eigen online academie opgezet en mijn eerste training gemaakt. Ik heb daarbij intensief met Leonie persoonlijk gewerkt. De ondersteuning is geweldig. Ik kan haar 24/7 bereiken en krijg altijd snel de hulp die ik nodig heb. Niet alleen theoretisch zijn ze bij de eLearning eXpert Group heel goed onderbouwd, maar vooral ook praktisch weten zij steeds de nieuwste technieken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je van plan bent om zelf ook online training en coaching aan te bieden!"
Paul Hassels Mönning
Paul Hassels MönningDutchmarq
Lees verder
"Als programmamanager werk ik veel voor internationale opdrachtgevers. Ik wil hun sales & marketingteams graag beter helpen door een online leerprogramma. Dat scheelt mij bovendien veel reistijd! De opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s van de eLearning eXpert Group is erg uitgebreid en duidelijk. De Q&A sessies en de support per email heb ik als prettig en professioneel ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste mijlpaal, een eigen online platform met betalende deelnemers, bereikt. Ondernemende trainers die tijd en energie durven investeren in hun eigen ontwikkeling en die van hun opdrachtgevers raad ik deze route van harte aan!"

Belangrijke gegevens over de opleiding

Startdatum:

Startdatum: 30 september 2021
De inschrijving is nu open. Aantal plaatsen gelimiteerd. Nog enkele plaatsen beschikbaar voor juni 2021.

Versies:

Er zijn 3 verschillende versies van de opleiding, afhankelijk van de geboden ondersteuning én de functionaliteit van het bijgeleverde EasyLearning LMS:
De StartUp versie, met standaard ondersteuning en de standaard functionaliteit van het LMS.
De Business versie met online groepsbegeleiding en individuele hulp en extra functionaliteit in het LMS.
De Executive versie, met individuele VIP begeleiding en Premium functionaliteit van het LMS.

Welke versie voor jou de beste keus is bespreken we graag in een telefonisch (of online) gesprek. Klik op de knop hieronder voor informatie over de verschillen tussen de versies.

Begeleiding:

Zoals je van ons gewend bent: je hoeft het niet alleen te doen!
Bij ALLE versies van de training zijn er volop mogelijkheden om al je vragen beantwoord te krijgen. Spaar ons niet 😉 en werk samen met ons en je medestudenten zodat je snel de resultaten ziet van je nieuwe online leeromgeving.
De mate van individuele begeleiding bepaal je zelf door je keuze te maken uit de verschillende versies van deze opleiding

Doorlooptijd:

Jij bepaalt zelf of je je eerste online training in 2, 3 of 4 maanden klaar hebt. Wij zullen je  gedurende 6 maanden intensief begeleiden. Daarna mag je lid worden van de community om te blijven profiteren van hulp, tips en nieuwe content.

Groepsgrootte:

Kleine groepen, zodat iedereen alle ondersteuning kan krijgen.

Certificaat:

De opleiding wordt afgerond met een certificaat.

Inbegrepen:

Een complete Online Leeromgeving: het EasyLearning LMS met gekoppelde webwinkel, licentie en onderhoudscontract voor een jaar. Bepaal zelf de domeinnaam en je huisstijl!

Partner:

Bij de BUSINESS versie mag je tegen gereduceerd tarief een businesspartner (of assistent) meenemen. De partner mag deelnemen aan alle  bijeenkomsten en krijgt een eigen cursist-account op onze Biztool Academy om zelfstandig de content te bestuderen, opdrachten te maken en feedback te krijgen.
Bij de EXECUTIVE versie is deelname van een partner zelfs inbegrepen! Partners krijgen geen eigen LMS.

Investering:

De investering hangt af van de gekozen versie én de betalingsregeling (in één keer of in termijnen). Neem even contact op voor alle opties.
 

WAAROM DE ELEARNING EXPERT GROUP?

Leonie Bruning, (oprichter en mede-eigenaar) van de eLearning eXpert Group, heeft jarenlang als zelfstandig Microsoft Office expert gewerkt voor grote (overheids-)organisaties, multinationals in binnen- en buitenland en vele MKB-bedrijven. Ze heeft zelf ervaren welke kansen e-learning biedt in de markt. Als een van de eersten in Nederland is ze gestart met de toepassing van e-learning voor kleinere bedrijven. Bij de eLearning eXpert Group wordt een moderne visie gecombineerd met ouderwetse klantvriendelijkheid!

Leonie eLearning eXpert group

Bij alle leden van het team staat service hoog in het vaandel. Iedereen staat voor je klaar en helpt je als je er zelf niet uitkomt. We stoppen niet totdat jij weer verder kunt!

De eLearning eXpert Group is een no-nonsense bedrijf.
Geen ingewikkelde technische taal. We leggen heel eenvoudig uit hoe je moderne tools handig gebruikt. Ideaal voor de niet-technische trainer/consultant.

WELKE VERSIE PAST HET BESTE BIJ JOU?

StartUp versie

 • EasyLearning LMS
 • Meteen aan de slag in de praktijk
 • Standaard begeleiding
 • Standaard en groepsbegeleiding
 • Individuele VIP-begeleiding
 • Businesspartner gereduceerd tarief​
 • Businesspartner kosteloos
 • LMS met uitgebreide functionaliteit
 • LMS met premium functionaliteit
 • Extra dienstverlening

Business versie

 • EasyLearning LMS
 • Meteen aan de slag in de praktijk
 • Standaard begeleiding
 • Standaard en groepsbegeleiding
 • Individuele VIP-begeleiding
 • Businesspartner gereduceerd tarief​
 • Businesspartner kosteloos
 • LMS met uitgebreide functionaliteit
 • LMS met premium functionaliteit
 • Extra dienstverlening
Groepsversie

Executive versie

 • EasyLearning LMS
 • Meteen aan de slag in de praktijk
 • Standaard begeleiding
 • Standaard en groepsbegeleiding
 • Individuele VIP-begeleiding
 • Businesspartner gereduceerd tarief​
 • Businesspartner kosteloos
 • LMS met uitgebreide functionaliteit
 • LMS met premium functionaliteit
 • Extra dienstverlening

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja zeker! Alles wat je nodig hebt om e-learning in jouw organisatie te implementeren ga je leren.
Let op: Als je van het ontwikkelen van e-learning content in opdracht van anderen je beroep wilt maken, dan is de Vakopleiding E-Learning Specialist een goed alternatief.

Juist als je maatwerk levert is e-learning een geschikte toevoeging. Je kunt kleine trainingselementen online ter beschikking stellen, zodat iedere deelnemer zijn/haar training op maat kan samenstellen.

Zodra je bent ingeschreven voor de Business versie krijg je de planning voor de groepssessies toegestuurd, evenals de data van de online Mastermind – (Q&A) sessies. Bij de Executive versie plannen we de individuele live bijeenkomsten in overleg.

Het verschil zit in de mate van begeleiding en de functionaliteit van het EasyLearning LMS. De StartUp versie is voor jou als je voldoende hebt aan standaard begeleiding (die bij de eLearning eXpert Group al héél uitgebreid is) en als je geen extra functionaliteit nodig hebt in het LMS. Deze versie is heel interessant geprijsd. In de Business versie komt daar uitgebreide ondersteuning bij op groepsniveau en zal je LMS voorzien zijn van extra functies. Bij de Executive versie krijg je individuele maatwerk begeleiding en de meest uitgebreide functionaliteit van het LMS.

Ja! Wij garanderen dat jij je training online hebt staan aan het einde van de opleiding. Mits jij jouw deel van het werk doet. Jouw deel bestaat uit: het bestuderen van alle lessen, het opsturen van alle opdrachten voor feedback en het maken van de content volgens ons beproefde stappenplan. Mocht je desondanks je training niet online hebben aan het einde van de opleiding, dan bepalen we in overleg wat we kunnen doen om jou toch je doel te laten bereiken. Als JIJ er voor gaat, staan we 100% achter je!

Ook dan ben je welkom! We richten ons vooral op deelnemers die B2B werken en
de voorbeelden, cases enz. zijn daar vaak op gebaseerd. Als je daar doorheen kunt prikken en zelf de vertaalslag kunt maken naar jouw situatie met particulieren, dan zul je zeker je doelen behalen.

Dat valt erg mee, want we hebben er rekening mee gehouden dat je overdag je normale werkzaamheden hebt. Het doornemen van het lesmateriaal zal gemiddeld 2-3 uur per week aan tijd kosten. Daarnaast ga je onder begeleiding je eerste e-learning programma opzetten. Hoeveel tijd daar per week voor nodig is verschilt per persoon en je eigen doelen.

Je krijgt 6 maanden lang toegang tot de Biztool Academy waar alle content te vinden is. We adviseren je om daarna voor een gering maandbedrag lid te worden van de
E-Learning Succes Club (WEP-versie) om toegang te blijven houden.

Ja, ook als je nog niet zelfstandig bent is dit een prima opleiding voor je. Misschien wil je je eigen klantenkring opbouwen naast je dienstverband of wil je zonder drempels geleidelijk overstappen naar een eigen bedrijf. E-learning biedt je daarvoor heel veel mogelijkheden.

Stuur even een mailtje met je telefoonnummer naar: [email protected]
Wij nemen dan snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

Scroll naar top