CREËER WINSTGEVENDE E-LEARNING PROGRAMMA'S

Ben je een zelfstandige professional (trainer / consultant / bedrijfscoach of andere kenniswerker), en wil je e-learning inzetten naast je huidige activiteiten, dan is dit voor jou de aangewezen opleiding.

 •  
 •  
Wil je graag:
 • via een eenvoudig stappenplan je bestaande lesmateriaal omzetten naar e-learning?
 • e-learning toevoegen aan je live bijeenkomsten (blended learning), zodat je het beste uit twee werelden haalt?
 • handige tools leren kennen om snel pakkende online trainingen te maken?
 • al tijdens de opleiding je eigen online leeromgeving (LMS) gaan gebruiken en de training verkopen in je webwinkel?
 • al vóór het einde van de opleiding je online training klaar hebben?

Dan is deze opleiding voor jou!

I.v.m. de Coronacrisis hebben veel trainers/consultants/coaches NU de tijd om te werken aan een eigen online training. Profiteer van deze kans!

Niet alleen een opleiding, je krijgt er een EIGEN online
leeromgeving (LMS = Learning Management Systeem) bij!

WAT IS HET RESULTAAT VAN DEZE OPLEIDING?

Aan het einde van de opleiding:

» ben je al geld aan het verdienen met je eerste online programma
» benut je alle mogelijkheden van jouw LMS
» creëer je e-learning programma’s met impact
» weet je hoe je je face-to-face activiteiten aanvult met online training
» ken je moderne marketing en (online) verkooptechnieken om je programma’s op de       automatische piloot te verkopen
» heb je alle kennis en vaardigheden in huis om PASSIEF INKOMEN te realiseren

SUCCES GARANTIE

Wij garanderen dat jij je training online hebt staan aan het einde van de opleiding. Mits jij jouw deel van het werk doet. Zoals: het bestuderen van alle lessen, het opsturen van alle opdrachten voor feedback en het maken van de content volgens ons beproefde stappenplan.

Wegens succes herhaald in 2021:

De QuickStart

Boek in slechts 3 weken je eerste resultaat!
Je gaat onder onze leiding een korte e-learning module maken en op een beschermd oefen-LMS zetten. Zo ervaar je dat ook jij het kunt. Dat geeft zelfvertrouwen om verder te gaan.

KWALITEITS GARANTIE

We zijn NRTO-gecertificeerd. Dit geeft jou als deelnemer de zekerheid dat je een TOP-opleiding volgt die aan de hoge kwaliteitseisen voldoet van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

JE EIGEN PRIVÉ ONLINE ACADEMIE:
HET EASYLEARNING LMS

 

WIJ REGELEN DE TECHNIEK VOOR JOU!


Als je voldoende ervaring hebt opgedaan op het oefen-LMS wordt het tijd om met je eigen online leeromgeving aan de slag te gaan.
Daar hoef je niet technisch voor te zijn, want als onderdeel van de opleiding leveren wij het EasyLearning LMS mee.
Een privé LMS, speciaal voor jou, maar toch zonder alle technische beslommeringen. Het eerste jaar helemaal gratis, daarna minimale licentiekosten. Uiteraard mag je na het eerste jaar ook gewoon opzeggen, je zit nergens aan vast.

"Een totaalpakket met een grondige aanpak voor het toevoegen van e-learning aan je dienstverlening"

“Creëer Winstgevende E-learning Programma’s”

is meer dan een opleiding: het is een kant-en-klare oplossing om snel aan de slag te gaan met e-learning

INHOUD VAN DE OPLEIDING:

 • QUICKSTART TRAINING:
  Snel je eerste resultaat
  Binnen 3 weken heb je een mini-training online staan in een veilige oefenomgeving. Zo doe je al snel ervaring op. Dit resultaat smaakt naar meer!
 
 • DEEL 1:
  Van live training naar e-learning

  In het eerste deel van deze opleiding leer je belangrijke basiskennis en zet je al de eerste stappen voor het maken van je eigen online training.
 
 • DEEL 2:
  Creëer je e-learning programma
  Je gaat nu concreet aan de slag met het maken van je online content. Je eigen LMS staat klaar om alles op te zetten.
 
 • DEEL 3:
  Marketing en Verkoop

  Terwijl je verder gaat met het ontwikkelen van je programma begin je met de marketing en sales. Zodat je al vóór je training klaar is inkomsten genereert.
 
 • DEEL 4:
  Onmisbare ontwikkeltools
  Goed met een paar (gratis en/of betaalde) tools kunnen werken scheelt je veel tijd. In dit gedeelte krijg je veel tips voor een professioneel resultaat.
Anton van Beek
Anton van BeekCommercieel expert, change manager en trainer
Lees verder
"Ik maakte al geruime tijd gebruik van een online leerplatform, maar was daar niet meer helemaal tevreden over. In mijn zoektocht naar een nieuwe professionele partner, kwam ik uit bij de eLearning eXpert Group. Via hen heb ik nu een LMS dat mijn eigendom is en dat ik naar wens kan uitbreiden. Met behulp van de opleiding “Creëer Winstgevende eLearning Programma’s” heb ik mijn trainingen geheel herzien en heb ik geleerd hoe ik deze voor de deelnemers nog leuker, interactiever en gemakkelijker toegankelijk maak. Bij de eLearning eXpert Group hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring met e-learning. En dat zie je op alle deelgebieden terugkomen. Ze leveren een gedegen theoretische basis en een heel efficiënte toepassing in de praktijk. De ondersteuning is snel en to the point, waardoor je direct verder kunt als je vragen hebt. Een absolute aanrader voor iedereen die overweegt om zelf e-learning te gaan aanbieden."
Karien Vissers
Karien VissersTekstschrijver
Lees verder
"Wat een enorme vakkennis, dat is wat me elke keer weer opvalt aan Leonie Bruning. En ze kan het ook heel goed uitleggen. Bovendien denkt ze graag met je mee en is superklantgericht. Heb veel geleerd in haar training over het opzetten van e-learning c.q. blended learning, waar ik nog steeds profijt van heb. "
Aafke Dijkstra
Aafke DijkstraMidlife Happiness Expert
Lees verder
"Ik heb grote plannen met mijn bedrijf Midlife Happiness Expert. Om mijn bereik in Nederland en internationaal uit te breiden heb ik met hulp van de eLearning eXpert Group een eigen online academie opgezet en mijn eerste training gemaakt. Ik heb daarbij intensief met Leonie persoonlijk gewerkt. De ondersteuning is geweldig. Ik kan haar 24/7 bereiken en krijg altijd snel de hulp die ik nodig heb. Niet alleen theoretisch zijn ze bij de eLearning eXpert Group heel goed onderbouwd, maar vooral ook praktisch weten zij steeds de nieuwste technieken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je van plan bent om zelf ook online training en coaching aan te bieden!"
Paul Hassels Mönning
Paul Hassels MönningDutchmarq
Lees verder
"Als programmamanager werk ik veel voor internationale opdrachtgevers. Ik wil hun sales & marketingteams graag beter helpen door een online leerprogramma. Dat scheelt mij bovendien veel reistijd! De opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s van de eLearning eXpert Group is erg uitgebreid en duidelijk. De Q&A sessies en de support per email heb ik als prettig en professioneel ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste mijlpaal, een eigen online platform met betalende deelnemers, bereikt. Ondernemende trainers die tijd en energie durven investeren in hun eigen ontwikkeling en die van hun opdrachtgevers raad ik deze route van harte aan!"
Previous
Next

Belangrijke gegevens over de opleiding


Waarom de eLearning eXpert Group?

Leonie Bruning, (oprichter en mede-eigenaar) van de eLearning eXpert Group, heeft jarenlang als zelfstandig Microsoft Office expert gewerkt voor grote (overheids-)organisaties, multinationals in binnen- en buitenland en vele MKB-bedrijven. Ze heeft zelf ervaren welke kansen e-learning biedt in de markt. Als een van de eersten in Nederland is ze gestart met de toepassing van e-learning voor kleinere bedrijven. Bij de eLearning eXpert Group wordt een moderne visie gecombineerd met ouderwetse klantvriendelijkheid!

Leonie eLearning eXpert group

Bij alle leden van het team staat service hoog in het vaandel. Iedereen staat voor je klaar en helpt je als je er zelf niet uitkomt. We stoppen niet totdat jij weer verder kunt!

De eLearning eXpert Group is een no-nonsense bedrijf.
Geen ingewikkelde technische taal. We leggen heel eenvoudig uit hoe je moderne tools handig gebruikt. Ideaal voor de niet-technische trainer/consultant.

WELKE VERSIE PAST HET BESTE BIJ JOU: STARTUP, BUSINESS, OF EXECUTIVE?

Enter your title

Enter your description
$ 39
99
Maandelijks
 • Lijst Item #1
 • Lijst Item #2
 • Lijst Item #3
Populair

VEELGESTELDE VRAGEN

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Leonie Bruning, (oprichter en mede-eigenaar) van de eLearning eXpert Group, heeft jarenlang als zelfstandig Microsoft Office expert gewerkt voor grote (overheids-)organisaties, multinationals in binnen- en buitenland en vele MKB-bedrijven. Ze heeft zelf ervaren welke kansen e-learning biedt in de markt. Als een van de eersten in Nederland is ze gestart met de toepassing van e-learning voor kleinere bedrijven. Bij de eLearning eXpert Group wordt een moderne visie gecombineerd met ouderwetse klantvriendelijkheid!

Scroll naar top