e-learning online programma

De zomer is nu toch echt begonnen. Tijd voor vakantie, genieten van de zon en erop uitgaan om leuke dingen te doen. En misschien ook tijd om te beginnen aan je eerste online programma? Waar je het hele jaar wel aan dacht maar helemaal niet aan toe kwam. Lekker languit vanuit je stoel in de tuin of op je vakantieadres kun je al in 5 dagen je de opzet van je e-learning klaar hebben.

E-learning kan intimiderend zijn

Ik kan me voorstellen dat beginnen aan e-learning voor sommige ondernemers, best intimiderend kan zijn. Dat er angst is voor de eigen (on)kunde of de technologie. Drempels die er al een hele tijd voor gezorgd hebben dat er nog steeds geen online programma is. Terwijl je zeker weet dat je er echt aan zou moeten beginnen. Die angst komt vaak voort uit een verkeerd beeld van e-learning.

Technologische ontwikkeling

Tegenwoordig is de technologie zover gevorderd dat je eigenlijk geen technische kennis nodig hebt.  Het klinkt misschien een beetje tegenstrijdig maar het is niet minder waar. De tools waar je een online programma mee maakt zijn makkelijk te leren. Een als je daar eenmaal handig mee om kunt gaan is het maken van een nieuw online programma (of het omzetten van een bestaande training) voor de meeste kenniswerkers helemaal niet moeilijk meer.

Waarom het nu echt tijd is voor e-learning?

De meeste ondernemers hebben al te maken gehad met e-learning. Maar niet iedereen werkt er al mee. En dat is jammer! Voornamelijk voor bedrijven die als corebusiness kennisoverdracht hebben. In deze tijd speelt het leven van veel mensen zich voor een aanzienlijk deel online af. Dus wanneer er een training gevolgd kan, of moet worden past het alleen maar in de verwachting dat deze zich ook online bevindt.

Blijf je concurrenten voor

Als ondernemer in vooral de kennisindustrie doe je jezelf tekort om hier niet op in te spelen. Je kunt eerder stellen dat hoe langer je wacht om je dienstverlening ook online aan te bieden, hoe sneller je achterop raakt op je concurrenten. En dat wil natuurlijk geen enkele ondernemer!

Zomereditie JEEP

Zet daarom deze zomer je eerste stappen in e-learning, met de workshop “Je Eerste E-learning Programma” (JEEP). Deze is nu speciaal aangepast aan de zomer, zodat je een online training maakt zonder in te leveren op vrije (zon) tijd. Leer alles over e-learning en maak stap voor stap de opzet van je eerste online training.

Meedoen

In de zomereditie van de JEEP, “Je Eerste E-learning Programma”, ga je aan de slag met het maken van je eigen online training. De cursus bestaat uit 4 korte lessen (elke dag 1 les) en praktijkopdrachten. Op de vijfde dag is er een Q&A voor vragen en extra ondersteuning. Wacht dus zeker niet langer en meld je aan via https://elearningexpertgroup.com/lp-jeep/


Geef een reactie