"Ik doe het niet meer......op deze manier"

Dat was de reactie van Huub toen hij voor de derde keer achter elkaar twee uur heen en twee uur terug in de file had gestaan om die in-company training te geven bij zijn klant. Het ergste was die slippartij met 5 personenauto's en 2 vrachtauto's waar hij net aan ontsnapt was. Hij zag het van angst verstijfde kind nog hangen in de gordels op de achterbank van de auto die zojuist 3x om z'n as was gedraaid.

Dit kwam steeds vaker voor merkte hij.
En ook de anderen hadden er last van, want vandaag was weer de helft van de cursisten uren te laat gekomen. Ook opgehouden door het totaal vastgelopen verkeer.

Huub was er helemaal klaar mee.
Hij kwam danig gefrustreerd langs bij ons op kantoor en toen hebben we hem laten zien hoe het heel anders kan.

Door e-learning en een online leeromgeving toe te voegen aan zijn dienstverlening, ziet zijn gemiddelde werkdag er heel anders uit:

De deelnemers beginnen 's ochtends met het bekijken van enkele korte, interactieve video's op de online leeromgeving en maken daarna een opdracht in kleine groepjes. (Dat kunnen ze van huis uit doen en ze hoeven dus ook niet in de file te staan).

Van 11.00 tot 15.00 uur is Huub live op locatie, begeleidt hij de groepjes en heeft hij ruim tijd voor individuele vragen.
Tussen nu en de volgende bijeenkomst voeren de cursisten een game uit waarmee de lesstof spelenderwijs wordt geïntegreerd in hun dagelijkse activiteiten.

Wil je weten hoe hij dat heeft gedaan?
Dat ga ik vertellen in een (gratis) online training.
Niet zo'n saaie presentatie waar je alleen maar (gaap) naar kunt kijken. Maar heel interactief, dus jij krijgt alle kans om je vragen te stellen tijdens de training.

Hieronder zie je op welke datum je mee kunt doen.
Veel plezier!