summerschool editie van de JEEP

Je had het jezelf zo voorgenomen: dit jaar heb ik vóór de zomervakantie mijn eerste online training klaar. Nu zitten we midden in die periode en je merkt dat je de opzet van je online training steeds maar hebt uitgesteld. Altijd was er iets urgenter of belangrijker. Voor je het weet heb je van uitstel afstel gemaakt. Zou je de (rustige?) zomerperiode niet gebruiken om een start te maken met je eigen online programma? Zodat je in het najaar de vruchten kunt plukken? Dat kan met de summerschool editie van de J.E.E.P.

Zakelijke stappen

Want wat staat er op de planning voor september? Deze zomerperiode kun je gebruiken om na te denken over je volgende zakelijk stappen. En natuurlijk de voorgaande te analyseren. Heb je al uitgevoerd wat je aan het begin van het jaar hebt bedacht? Ben je al halverwege?

Het is belangrijk om vooruit te kijken. Nu de goede acties uitvoeren om straks je doelen te halen en de vruchten te plukken van je werk. Naast ontspannen ook in een relaxed tempo een belangrijk doel halen: de opzet van je online training klaar voor ontwikkeling.

5-daags programma

Want je online training maken is echt niet zo ingewikkeld als dat het klinkt. Met de juiste inzet kun je in principe al in een paar dagen je eerste opzet helemaal klaar hebben. Daarom hebben we de virtuele workshop JEEP (Je Eerste E-learning Programma) aangepast. Aangepast aan het tempo van de zomer! Normaal werken we intensief gedurende 1 dag (online) samen, maar nu, in de summerschool editie van de JEEP, hebben we de content uitgesmeerd over 5 dagen. Dus veel tijd voor ontspanning, maar ook elke dag een uurtje bezig met de opzet van je training. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Dat is het zeker niet!

Al in een paar dagen de opzet van je online training klaar

Door de content te verdelen over meerdere dagen hoef je maar een gedeelte van de dag te investeren. Dus je hebt tijd genoeg om leuke dingen te doen. Bovendien is het geen saaie, theoretische cursus, maar ga je meteen met praktijkopdrachten aan de slag. Elke dag een beetje! En  op de vijfde dag een gezamenlijke online Q&A-sessie. Om live al je vragen te kunnen stellen.

Wat leer je allemaal?

De training is praktisch van aard, zodat je er meteen een bruikbaar eindproduct mee creëert. Ten eerste ga je jouw “WHY” ontdekken en waarom dat belangrijk is. Verder leer je de 5 stappen voor het maken van een online training en voer je ze in de praktijk uit. Je leert waarom het belangrijk is om al vroeg te beginnen met de marketing en maak je daar een persoonlijk plan voor. En tenslotte ga je aan de slag met een van de belangrijkste tools voor online content.

Inschrijven?

Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt alles lezen over de summerschool editie van de JEEP op 22 juli via https://elearningexpertgroup.com/lp-jeep/. En schrijf je dan ook meteen in om gebruik te maken van de € 100 korting! Mis deze kans niet om in de zomer voordelig te beginnen aan het opzetten van je online programma.


Geef een reactie