QUICKSTART E-Learning Ontwikkelen

Verbeter je digitale vaardigheden
voor meer succes op de arbeidsmarkt en meer mogelijkheden met je bedrijf!

Wil je ook zelf e-learning kunnen maken?

Dat is eenvoudiger dan je denkt!

Maar als je nog nooit een eigen online training hebt gemaakt, lijkt het misschien een bijna onmogelijke taak. Er komt zoveel op je af! Vragen als ;

  • hoe begin ik er aan?
  • ik ben niet technisch; kan ik het dan toch?
  • duurt het niet lang voor ik resultaat heb?
  • hoe zet ik mijn training online?
  • en nog veel meer……………
Al die vragen spoken door je hoofd, waardoor je de beslissing steeds maar voor je uitschuift.
E-learning maken moeilijk?

Hoe zit dat bij jou?

Ben je als trainer, consultant of coach op zoek naar een manier om ook  online te kunnen werken? Of overweeg je een carrièreswitch naar het mooie creatieve beroep van e-learning ontwikkelaar (Instructional Designer)? Dan is de training QUICKSTART E-Learning Ontwikkelen dé manier om de eerste stappen te zetten! 
Je leert in deze online training in korte tijd hoe je e-learning content maakt en vóór het eind van de training heb jij al je eerste inspirerende online modules ontwikkeld.  

Gerdien
5/5

“Met heel veel plezier gedaan, en ontzettend veel van geleerd, ook dankzij de goede uitleg door Leonie en Khadija. De structuur en opbouw zijn erg goed. Ook de live sessies en snelle feedback op vragen, via telefoon en mail. Echt, ik heb alleen maar complimenten.”

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Elke les bevat uit te voeren praktijkopdrachten, over het door jou gekozen onderwerp.
Een van onze docenten zal je uitwerkingen beoordelen en voorzien van nuttige feedback!


Wat heb je er aan?

 

Aan het eind van de training heb je je eerste eigen korte e-learning module gemaakt!
JE KUNT HET!!!  Hoe zou jij het vinden om over een aantal weken al je eigen online training te hebben? Nu is je kans om dat voor elkaar te krijgen. En met deze nieuwe vaardigheden op zak gaan er weer heel nieuwe deuren voor je open. Als medewerker, als werkzoekende en ook als zelfstandig ondernemer.

Ja e-learning maken
Orfirah
4/5

“Een hele prettige en praktische training. Sta er echt van te kijken wat je in korte tijd leert. Het voelt ook vrij compleet ook al wordt niet alles in de diepte behandeld. Voor mij was het een eerste keer om een training te ontwikkelen.”

Snel aan de slag maar heb je vragen?
Schroom dan vooral niet en neem contact met ons op via: 0475452257

De begeleiding bestaat uit:

Live online Q&A sessies voor antwoord op je vragen

Opbouwende feedback op praktijkopdrachten

Zet je training online in een echt (oefen) LMS

Geen vraag blijft onbeantwoord! Wij zijn jouw ‘stok achter de deur’ zodat je geen enkel excuus hebt om niet te slagen met het opzetten van je eigen online training!

Igor
3/5

“Fijne eenvoudige training om de mogelijkheden en kansen te benutten van het bouwen van een e-learning omgeving. Duidelijk inzicht gekregen in opbouw en gebruik van tools om je training te optimaliseren.”

Details van de training:

Startdatum: 28 augustus 2023

De training duurt 6 weken.
Meld je nu aan. Het is de investering meer dan waard!

Een virtuele groepstraining: e-learning met online begeleiding
Elke week krijg je een nieuwe les en ga je de praktijkopdrachten maken die erbij horen.
Al doende maak je je eerste online training.
Daarnaast hebben we 3 live online groepssessies met extra instructie en Q&A. Gedurende de training word je individueel begeleid door onze docenten.
Via het besloten forum kun je met je medestudenten sparren en samenwerken.

Je begint met theorie, waarbij je veel tips krijgt over het maken van de indeling van je training. Daarna ga je een script schrijven en een pakkende presentatie maken in jouw huisstijl. Een volledige les is gereserveerd voor video content. En zodra je training klaar is, ga je hem online zetten in een echt Learning Management Systeem (ons oefen-LMS)!

Deze basis-training is bestemd voor iedereen die zijn of haar digitale vaardigheden wil verbeteren en wil kennismaken met het creëren van online trainingen. Bijvoorbeeld omdat je een carrièreswitch wilt maken naar instructional designer (e-learning ontwikkelaar voor anderen) of omdat je overweegt om e-learning toe te voegen aan je bedrijf.

Als het maken van e-learning content je bevalt, dan kun je kiezen (niet verplicht) voor een van de vervolgopleidingen:

  • de Vakopleiding E-Learning Specialist, voor degene die van het ontwikkelen van e-learning in opdracht van anderen, zijn/haar beroep wil maken. Als zelfstandige of in dienst van een bedrijf. Deelnemers aan de vakopleiding vinden vaak al vóór het einde van hun opleiding een nieuwe, uitdagende functie of zijn al met de eerste betaalde opdrachten bezig.

  •  de WEP: (Winstgevende E-Learning Programma’s) voor zelfstandige trainers, coaches en kleine bedrijven die hun eigen (offline) content willen omzetten in goed verkopende online trainingen. Jouw klanten verwachten tegenwoordig dat ze ook online jouw trainingen kunnen volgen. Tijdens de WEP leer je alles wat je nodig hebt om inspirerende online trainingen te maken en in de markt te zetten.

Aan het einde van de QUICKSTART e-Learning ontwikkelen, heb je een concreet product gemaakt en op een oefen-LMS gezet. Je hebt het hele proces in vogelvlucht van begin tot eind doorlopen. Als je de eindtoets met goed gevolg afrondt (en die is echt niet moeilijk), dan krijg je een certificaat. Door de uitgebreide en individuele begeleiding tijdens de training kan iedereen met vlag en wimpel de eindstreep halen.

De investering voor de training is 825 euro (excl. b.t.w.)

Jan
5/5

“Ik vind het een boeiende en leuke training die direct resultaat oplevert. Al doende probeer je uit en kom je tot een eerste online training. Zeker iets om mee verder te gaan!”

Wil je niet wachten tot de (groeps)training start?
Schrijf je dan hier in voor de Individuele versie van deze training.
Je krijgt hierbij geen live groeps-sessies, maar daardoor is de investering voor jou lager!

Scroll naar boven