QUICKSTART E-Learning Ontwikkelen Individueel

Wil je ook zelf e-learning kunnen maken?

Dat is eenvoudiger dan je denkt!

Maar als je nog nooit een eigen online training hebt gemaakt, lijkt het misschien een bijna onmogelijke taak. Er komt zoveel op je af! Vragen als ;

  • hoe begin ik er aan?
  • ik ben niet technisch; kan ik het dan toch?
  • duurt het niet lang voor ik resultaat heb?
  • hoe zet ik mijn training online?
  • en nog veel meer……………
Al die vragen spoken door je hoofd, waardoor je de beslissing steeds maar voor je uitschuift.
E-learning maken moeilijk?

Hoe zit dat bij jou?

Ben je als trainer, consultant of coach op zoek naar een manier om ook  online te kunnen werken? Of overweeg je een carrièreswitch naar het mooie creatieve beroep van e-learning ontwikkelaar (Instructional Designer)? Of word jij verantwoordelijk voor het maken van digitale content binnen je organisatie? Dan is de training QUICKSTART E-Learning Ontwikkelen dé manier om uit te vinden wat e-learning voor jou kan betekenen en of je het leuk vindt om daarmee aan de slag te gaan! 
Je leert in deze online training in korte tijd hoe je e-learning content maakt en vóór het eind van de training heb jij al je eerste inspirerende online modules ontwikkeld.  

Gerdien
5/5

“Met heel veel plezier gedaan, en ontzettend veel van geleerd, ook dankzij de goede uitleg door Leonie en Khadija. De structuur en opbouw zijn erg goed. Ook de live sessies en snelle feedback op vragen, via telefoon en mail. Echt, ik heb alleen maar complimenten.”

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Elke les bevat uit te voeren praktijkopdrachten, over het door jou gekozen onderwerp. Een van onze docenten zal je uitwerkingen persoonlijk beoordelen en voorzien van nuttige feedback!


Wat heb je er aan?

 

Aan het eind van de training heb je je eerste eigen korte e-learning module gemaakt!
JE KUNT HET!!!  Hoe zou jij het vinden om over een aantal weken al je eigen online training te hebben? Nu is je kans om dat voor elkaar te krijgen.

Ja e-learning maken
Orfirah
4/5

“Een hele prettige en praktische training. Sta er echt van te kijken wat je in korte tijd leert. Het voelt ook vrij compleet ook al wordt niet alles in de diepte behandeld. Voor mij was het een eerste keer om een training te ontwikkelen.”

Snel aan de slag maar heb je vragen?
Schroom dan vooral niet en neem contact met ons op via: 0475452257

De begeleiding bestaat uit:

Opbouwende feedback op praktijkopdrachten

Sparren met anderen op het forum

Zet je training online in een echt (oefen) LMS

Geen vraag blijft onbeantwoord! Wij zijn jouw ‘stok achter de deur’ zodat je geen enkel excuus hebt om niet te slagen met het opzetten van je eigen online training!

Igor
3/5

“Fijne eenvoudige training om de mogelijkheden en kansen te benutten van het bouwen van een e-learning omgeving. Duidelijk inzicht gekregen in opbouw en gebruik van tools om je training te optimaliseren.”

Details van de training:

Zodra jij er klaar voor bent!
Meld je nu aan.  Het is de investering meer dan waard.

Individuele online training: e-learning met online begeleiding
Je doorloopt elke les in je eigen tempo en maakt de praktijkopdrachten die erbij horen.
Al doende creëer je je eerste online training.
Gedurende de training word je individueel begeleid door onze docenten. Via het besloten forum kun je met medestudenten sparren en samenwerken. Bovendien krijg je 1 individuele online sessie, waarin je al je vragen kunt stellen!

Je begint met theorie, waarbij je veel tips krijgt over het maken van de indeling van je training. Daarna ga je een script schrijven en een pakkende presentatie maken in jouw huisstijl. Een volledige les is gereserveerd voor video content. En zodra je training klaar is, ga je hem online zetten in een echt Learning Management Systeem (ons oefen-LMS)!

Deze basis-training is bestemd voor iedereen die wil kennismaken met het creëren van online trainingen. Bijvoorbeeld omdat je overweegt om e-learning toe te voegen aan je bedrijf, of omdat je wilt weten hoe het is om e-learning te ontwikkelen en eventueel een carrièreswitch te maken naar instructional designer (e-learning ontwikkelaar voor anderen).

Als het maken van e-learning content je bevalt, dan kun je kiezen (niet verplicht) voor een van de vervolgopleidingen:

  • de WEP (Winstgevende E-Learning Programma’s) voor zelfstandige trainers, coaches en kleine bedrijven die hun eigen (offline) content willen omzetten in goed verkopende online trainingen.  (Inclusief een jaarlicentie voor een eigen LMS met geïntegreerde webwinkel)
  • de VAK (Vakopleiding E-Learning Specialist) voor degene die van het ontwikkelen van e-learning in opdracht van anderen, zijn/haar beroep wil maken. Als zelfstandige of in dienst van een bedrijf. De Quickstart laat je ervaren of het maken van e-learning bij je past.

Aan het einde van de training heb je een concreet product gemaakt en op een LMS gezet. Je hebt het hele proces in vogelvlucht van begin tot eind doorlopen. Als je de eindtoets met goed gevolg afrondt (en die is echt niet moeilijk), dan krijg je een certificaat. Door de uitgebreide en individuele begeleiding tijdens de training kan iedereen met vlag en wimpel de eindstreep halen.

De investering voor de training is 775 euro (excl. b.t.w.)

Jan
5/5

“Ik vind het een boeiende en leuke training die direct resultaat oplevert. Al doende probeer je uit en kom je tot een eerste online training. Zeker iets om mee verder te gaan!”

Scroll naar boven