Succesvol met Webinars en Online Sessies

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Leonie Bruning

Waarom webinars en online sessies?

Meer dan ooit is het delen van je kennis ONLINE een vaardigheid die je als trainer, coach of consultant goed in de vingers moet hebben. Weet jij al waar je op moet letten als je de stap van “live” naar “online” zet? 

Online trainen en coachen is vanaf nu vanzelfsprekend. Eerst was het noodzakelijk om je bedrijf in de lucht te kunnen houden en je cliënten te kunnen blijven helpen. Maar ook als live trainen en coachen weer mogelijk is, zijn webinars en online sessies een waardevolle aanvulling op je live dienstverlening. Inmiddels is online werken normaal geworden. Je klanten verwachten gewoon dat ze op deze duurzame manier met jou kunnen werken

En moeilijk is dat niet!

De mogelijkheden zijn eindeloos: kennisdelen, coachen, demonstraties van een product of dienst, of gewoon met een kleine groep masterminden.
In dit webinar leer je dat het met de juiste voorbereiding niet moeilijk is om een goede online presentatie te geven.

Wat ga je leren:

Wanneer kun je meedoen?

Om zoveel mensen de gelegenheid te geven om mee te doen met dit kenniswebinar houden we het op twee verschillende data en tijden:
Maandag 10 mei 2021 om 20.00 uur en
Dinsdag 11 mei 2021 om 10.00 uur

Voor iedereen die de training heeft gevolgd ligt er een gedetailleerde checklist klaar, waarop van minuut tot minuut de acties staan om uit te voeren.

Klik op de onderstaande knop om je plaats te reserveren.

Scroll naar top