Creëer Winstgevende
E-learning Programma's

De totaaloplossing voor trainers, consultants en adviesbureaus

Tot de teller op nul staat profiteer je EXTRA van de onderstaande unieke voordelen:  

 1. een persoonlijke online Kick-off sessie, om meteen goed van start te gaan
 2. ook toegang tot de Q&A-sessies voor de deelnemers aan de Online versie
 3. een voorbeeld training in je LMS, zodat je alleen de content hoeft te vervangen
 4. een voorbeeld product in je webwinkel, gekoppeld aan de training, zodat je meteen kunt verkopen
 5. verlengde toegang tot je lesmateriaal in de Biztool Academy
  (1 jaar i.p.v. 6 maanden)

Staat de teller op nul? Dan kun je natuurlijk toch kiezen uit de StartUp, Business of Executive versie, alleen zonder de bonussen.


Inhoud van de opleiding:


 

 • QUICKSTART TRAINING:
  Snel je eerste resultaat
  Binnen 3 weken heb je een mini-training online staan in een veilige oefenomgeving. Zo doe je al snel ervaring op. Dit resultaat smaakt naar meer!
 • DEEL 1:
  Van live training naar e-learning

  In het eerste deel van deze opleiding leer je belangrijke basiskennis en zet je al de eerste stappen voor het maken van je eigen online training.
 • DEEL 2:
  Creëer je e-learning programma
  Je gaat nu concreet aan de slag met het maken van je online content. Je eigen LMS staat klaar om alles op te zetten.
 • DEEL 3:
  Marketing en Verkoop

  Terwijl je verder gaat met het ontwikkelen van je programma begin je met de marketing en sales. Zodat je al vóór je training klaar is inkomsten genereert.
 • DEEL 4:
  Onmisbare ontwikkeltools
  Goed met een paar (gratis en/of betaalde) tools kunnen werken scheelt je veel tijd. In dit gedeelte krijg je veel tips voor een professioneel resultaat.

Voor veel trainers, consultants en coaches is het NU de tijd om te werken aan een eigen online training. Zodat je nog DIT JAAR je eigen, winstgevende online academie in de lucht hebt. Profiteer van deze kans! De inschrijving voor de eerstvolgende groep is opengesteld.

Let op: schrijf je NU in, zodat je zeker weet dat je nog kunt meedoen. Vol is vol en daarna moet je weer maanden of zelfs 1 jaar wachten op de volgende gelegenheid.

Wat onze klanten er van vinden

 • Paul Hassels Mönning Paul Hassels Mönning Dutchmarq
  Als programmamanager werk ik veel voor internationale opdrachtgevers. Ik wil hun sales & marketingteams graag beter helpen door een online leerprogramma. Dat scheelt mij bovendien veel reistijd! De opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s van de eLearning eXpert Group is erg uitgebreid en duidelijk. De Q&A sessies en de support per email heb ik als prettig en professioneel ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste mijlpaal, een eigen online platform met betalende deelnemers, bereikt. Ondernemende trainers die tijd en energie durven investeren in hun eigen ontwikkeling en die van hun opdrachtgevers raad ik deze route van harte aan!
  Online Leeromgeving
 • Aafke Dijkstra Aafke Dijkstra Midlife Happiness Expert
  Ik heb grote plannen met mijn bedrijf Midlife Happiness Expert. Om mijn bereik in Nederland en internationaal uit te breiden heb ik met hulp van de eLearning eXpert Group een eigen online academie opgezet en mijn eerste training gemaakt. Ik heb daarbij intensief met Leonie persoonlijk gewerkt. De ondersteuning is geweldig. Ik kan haar 24/7 bereiken en krijg altijd snel de hulp die ik nodig heb. Niet alleen theoretisch zijn ze bij de eLearning eXpert Group heel goed onderbouwd, maar vooral ook praktisch weten zij steeds de nieuwste technieken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je van plan bent om zelf ook online training en coaching aan te bieden!
  Online Leeromgeving
 • Karien Vissers Karien Vissers Tekstschrijver
  "Wat een enorme vakkennis, dat is wat me elke keer weer opvalt aan Leonie Bruning. En ze kan het ook heel goed uitleggen. Bovendien denkt ze graag met je mee en is superklantgericht. Heb veel geleerd in haar training over het opzetten van e-learning c.q. blended learning, waar ik nog steeds profijt van heb. "
  Website
 • Anton van Beek Anton van Beek Commercieel expert, change manager en trainer
  "Ik maakte al geruime tijd gebruik van een online leerplatform, maar was daar niet meer helemaal tevreden over. In mijn zoektocht naar een nieuwe professionele partner, kwam ik uit bij de eLearning eXpert Group. Via hen heb ik nu een LMS dat mijn eigendom is en dat ik naar wens kan uitbreiden. Met behulp van de opleiding “Creëer Winstgevende eLearning Programma’s” heb ik mijn trainingen geheel herzien en heb ik geleerd hoe ik deze voor de deelnemers nog leuker, interactiever en gemakkelijker toegankelijk maak. Bij de eLearning eXpert Group hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring met e-learning. En dat zie je op alle deelgebieden terugkomen. Ze leveren een gedegen theoretische basis en een heel efficiënte toepassing in de praktijk. De ondersteuning is snel en to the point, waardoor je direct verder kunt als je vragen hebt. Een absolute aanrader voor iedereen die overweegt om zelf e-learning te gaan aanbieden."
  Website

Welke versie past het beste bij jou:


StartUp, Business, of Executive?

Inclusief Certificaat
Jouw eigen Online Leeromgeving, het EasyLearning LMS, inclusief webshop en licentie voor 1 jaar
Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
Standaard begeleiding
Standaard en Groepsbegeleiding
Individuele VIP-begeleiding
Businesspartner meedoen tegen gereduceerd tarief
Businesspartner kosteloos meedoen
LMS met uitgebreide functionaliteit
LMS met Extra functionaliteit
LMS met Premium functionaliteit en extra dienstverlening inbegrepen

StartUp versie

De juiste keuze als je wilt profiteren van de allerscherpste prijs; LMS met uitgebreide functionaliteit
 • Jouw eigen Online Leeromgeving, het EasyLearning LMS, inclusief webshop en licentie voor 1 jaar
 • Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
 • Standaard begeleiding
 • Standaard en Groepsbegeleiding
 • Individuele VIP-begeleiding
 • Businesspartner meedoen tegen gereduceerd tarief
 • Businesspartner kosteloos meedoen
 • LMS met uitgebreide functionaliteit
 • LMS met Extra functionaliteit
 • LMS met Premium functionaliteit en extra dienstverlening inbegrepen

Executive versie

Voor high-achievers: intensieve 1-op-1 maatwerk begeleiding en LMS met premium functionaliteit
 • Jouw eigen Online Leeromgeving, het EasyLearning LMS, inclusief webshop en licentie voor 1 jaar
 • Uitmuntende opleiding: meteen aan de slag in de praktijk
 • Standaard begeleiding
 • Standaard en Groepsbegeleiding
 • Individuele VIP-begeleiding
 • Businesspartner meedoen tegen gereduceerd tarief
 • Businesspartner kosteloos meedoen
 • LMS met uitgebreide functionaliteit
 • LMS met Extra functionaliteit
 • LMS met Premium functionaliteit en extra dienstverlening inbegrepen

Zolang het i.v.m. Corona niet mogelijk/wenselijk is om fysiek bij elkaar te komen, zullen alle groeps- en individuele sessies online plaatsvinden!

VAKOPLEIDING

De hierboven beschreven opleiding (Creëer Winstgevende E-Learning Programma's, WEP) is speciaal bedoeld voor zelfstandige trainers, consultants en coaches die een gedeelte van hun dienstverlening online willen aanbieden en in de markt zetten.

Lijkt het je leuk om van het ontwikkelen van e-learning je beroep te maken?

Dan is voor jou de Vakopleiding E-Learning Specialist de beste keuze (zie hieronder).
Deze opleiding levert je alle kennis en vaardigheid die je nodig hebt om in opdracht van anderen, professionele e-learning programma's te maken.
Neem even contact op als je jezelf wilt omscholen via de Vakopleiding.

 

Veelgestelde vragen

 • q-iconIk ben niet zelfstandig, maar wel verantwoordelijk voor opleidingen in onze organisatie. Is de opleiding dan ook voor mij geschikt?

  Ja zeker! Alles wat je nodig hebt om e-learning in jouw organisatie te implementeren ga je leren. Als het ontwikkelen van e-learning content je belangrijkste verantwoordelijkheid is (of wordt), dan is de Vakopleiding E-Learning Specialist een goed alternatief.

 • q-iconEn als ik alleen maar particuliere klanten heb?

  Ook dan ben je welkom! We richten ons vooral op deelnemers die B2B werken en
  de voorbeelden, cases enz. zijn daar vaak op gebaseerd. Als je daar doorheen kunt prikken en zelf de vertaalslag kunt maken naar jouw situatie met particulieren, dan zul je zeker je doelen behalen.

 • q-iconWerkt het ook als ik altijd maatwerk lever?

  Juist als je maatwerk levert is e-learning een geschikte toevoeging. Je kunt kleine trainingselementen online ter beschikking stellen, zodat iedere deelnemer zijn/haar training op maat kan samenstellen.

 • q-iconHoeveel tijd ben ik per week kwijt met het programma?

  Dat valt erg mee, want we hebben er rekening mee gehouden dat je overdag je normale werkzaamheden hebt. Het doornemen van het lesmateriaal zal gemiddeld 2-3 uur per week aan tijd kosten. Daarnaast ga je onder begeleiding je eerste e-learning programma opzetten. Hoeveel tijd daar per week voor nodig is verschilt per persoon en je eigen doelen.

 • q-iconWanneer is de eerste live bijeenkomst?

  Zodra je bent ingeschreven voor de Business versie krijg je de complete planning toegestuurd, met de data van de live bijeenkomsten en de online Mastermind – Q&A sessies. Bij de Executive versie plannen we de individuele live bijeenkomsten in overleg.

 • q-iconTot wanneer kan ik de content raadplegen?

  Je krijgt 6 maanden lang toegang tot de Biztool Academy waar alle content te vinden is. We adviseren je om daarna tegen een gering maandbedrag lid te worden van de “E-Learning Succes Club” (WEP-versie) om toegang en ondersteuning te blijven houden!

 • q-iconWat is het verschil tussen de versies (STARTUP - BUSINESS - EXECUTIVE)?

  Het verschil zit in de mate van begeleiding en de functionaliteit van het EasyLearning LMS. De StartUp versie is voor jou als je voldoende hebt aan standaard begeleiding (die bij de eLearning eXpert Group al héél uitgebreid is) en als je geen extra functionaliteit nodig hebt in het LMS. Deze versie is heel interessant geprijsd. In de Business versie komt daar uitgebreide ondersteuning bij op groepsniveau en in de Executive versie krijg je individuele maatwerk begeleiding.

 • q-iconIk heb (nog) geen eigen bedrijf. Heb ik er dan wat aan?

  Ja, ook als je nog niet zelfstandig bent is dit een prima opleiding voor je. Misschien wil je je eigen klantenkring opbouwen naast je dienstverband of wil je zonder drempels geleidelijk overstappen naar een eigen bedrijf. E-learning biedt je daarvoor heel veel mogelijkheden.

 • q-iconGeven jullie garantie?

  Ja! Wij garanderen dat jij je training online hebt staan aan het einde van de opleiding. Mits jij jouw deel van het werk doet. Jouw deel bestaat uit: het bestuderen van alle lessen, het opsturen van alle opdrachten voor feedback en het maken van de content volgens ons beproefde stappenplan. Mocht je desondanks je training niet online hebben aan het einde van de opleiding, dan bepalen we in overleg wat we kunnen doen om jou toch je doel te laten bereiken. Als JIJ er voor gaat, staan we 100% achter je!

 • q-iconWat moet ik doen als ik nog meer vragen heb?

  Stuur even een mailtje met je telefoonnummer naar: [email protected]
  Wij nemen dan snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden.
  (Je kunt ook klikken op de gele knop hieronder)

We willen graag alle details met je bespreken in een persoonlijk gesprek. Klik op de onderstaande knop, dan nemen we contact met je op.

arrow
Contact

of KLIK HIER om de uitgebreide beschrijving te bekijken