Creëer Winstgevende
E-learning Programma's

De totaaloplossing voor trainers, consultants en adviesbureaus

Tot de teller op nul staat profiteer je EXTRA van deze unieke voordelen:  

 1. Een individuele online VIP-sessie van een half uur
  Normaal alleen voor de Executive deelnemers!
 2. In je LMS: Een kant-en-klare voorbeeld training, met daarin een module, een les en een toets Vervang de inhoud en je bent klaar!
 3. Een voorbeeld product in je webwinkel, gekoppeld aan de training.
  Wijzig de inhoud en je kunt meteen verkopen!
 4. Verlengde toegang en begeleiding: 1 jaar i.p.v. 6 maanden!
  Maak nog 1 of 2 trainingen extra onder onze begeleiding! 

Staat de teller op nul? Dan kun je je natuurlijk toch inschrijven, alleen zonder de bonussen.


Inhoud van de opleiding:


 

 • QUICKSTART TRAINING:
  Snel je eerste resultaat
  Binnen 3 weken heb je een mini-training online staan in een veilige oefenomgeving. Zo doe je al snel ervaring op. Dit resultaat smaakt naar meer!
 • DEEL 1:
  Van live training naar e-learning

  In het eerste deel van deze opleiding leer je belangrijke basiskennis en zet je al de eerste stappen voor het maken van je eigen online training.
 • DEEL 2:
  Creëer je e-learning programma
  Je gaat nu concreet aan de slag met het maken van je online content. Je eigen LMS staat klaar om alles op te zetten.
 • DEEL 3:
  Marketing en Verkoop

  Terwijl je verder gaat met het ontwikkelen van je programma begin je met de marketing en sales. Zodat je al vóór je training klaar is inkomsten genereert.
 • DEEL 4:
  Onmisbare ontwikkeltools
  Goed met een paar (gratis en/of betaalde) tools kunnen werken scheelt je veel tijd. In dit gedeelte krijg je veel tips voor een professioneel resultaat.

Alle groeps- en individuele sessies zullen online plaatsvinden!

Ons team van trainers en coaches staat klaar om je alle ondersteuning te geven die je nodig hebt. Dat doen we op de volgende manieren:

 • Online sessies (2x per maand)
 • Businesscoach sessies (3x)
 • Feedback op ingestuurde opdrachten
 • 1 extra jaar begeleiding via (gratis) deelname aan de E-learning Succes Club

Het rooster krijg je toegestuurd na inschrijving. Individuele sessies worden in onderling overleg gepland.

 

PARTNER

Bij de Business versie mag je een businesspartner meenemen tegen een gereduceerd tarief van 50%. Deze partner krijgt een eigen account om zelf de opleiding te volgen. Een LMS is niet inbegrepen.

Ja, ik doe mee!

JE EIGEN LMS

Bij de opleiding is een moderne online leeromgeving inbegrepen: het EasyLearning LMS. Daar mag je net zoveel cursussen op zetten en cursisten voor inschrijven als je wilt. Je hoeft het met niemand te delen. Een webwinkel is geïntegreerd, zodat je hele inschrijfproces op de automatische piloot gaat. De kosten voor het eerste jaar zijn bij de opleiding inbegrepen. Vanaf het 2e jaar betaal je 125 euro per maand voor licentie en onderhoud.

 

Voor veel trainers, consultants en coaches is het NU de tijd om te werken aan een eigen online training. Zodat je nog DIT JAAR je eigen, winstgevende online academie in de lucht hebt. Profiteer van deze kans! Startdatum: 30 september 2021
De inschrijving is nu open! Let op: schrijf je snel in, zodat je zeker weet dat je nog kunt meedoen. Vol is vol en daarna moet je weer maanden of zelfs 1 jaar wachten op de volgende gelegenheid.

Wat onze klanten er van vinden

 • Paul Hassels Mönning Paul Hassels Mönning Dutchmarq
  Als programmamanager werk ik veel voor internationale opdrachtgevers. Ik wil hun sales & marketingteams graag beter helpen door een online leerprogramma. Dat scheelt mij bovendien veel reistijd! De opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s van de eLearning eXpert Group is erg uitgebreid en duidelijk. De Q&A sessies en de support per email heb ik als prettig en professioneel ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste mijlpaal, een eigen online platform met betalende deelnemers, bereikt. Ondernemende trainers die tijd en energie durven investeren in hun eigen ontwikkeling en die van hun opdrachtgevers raad ik deze route van harte aan!
  Online Leeromgeving
 • Aafke Dijkstra Aafke Dijkstra Midlife Happiness Expert
  Ik heb grote plannen met mijn bedrijf Midlife Happiness Expert. Om mijn bereik in Nederland en internationaal uit te breiden heb ik met hulp van de eLearning eXpert Group een eigen online academie opgezet en mijn eerste training gemaakt. Ik heb daarbij intensief met Leonie persoonlijk gewerkt. De ondersteuning is geweldig. Ik kan haar 24/7 bereiken en krijg altijd snel de hulp die ik nodig heb. Niet alleen theoretisch zijn ze bij de eLearning eXpert Group heel goed onderbouwd, maar vooral ook praktisch weten zij steeds de nieuwste technieken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je van plan bent om zelf ook online training en coaching aan te bieden!
  Online Leeromgeving
 • Karien Vissers Karien Vissers Tekstschrijver
  "Wat een enorme vakkennis, dat is wat me elke keer weer opvalt aan Leonie Bruning. En ze kan het ook heel goed uitleggen. Bovendien denkt ze graag met je mee en is superklantgericht. Heb veel geleerd in haar training over het opzetten van e-learning c.q. blended learning, waar ik nog steeds profijt van heb. "
  Website
 • Anton van Beek Anton van Beek Commercieel expert, change manager en trainer
  "Ik maakte al geruime tijd gebruik van een online leerplatform, maar was daar niet meer helemaal tevreden over. In mijn zoektocht naar een nieuwe professionele partner, kwam ik uit bij de eLearning eXpert Group. Via hen heb ik nu een LMS dat mijn eigendom is en dat ik naar wens kan uitbreiden. Met behulp van de opleiding “Creëer Winstgevende eLearning Programma’s” heb ik mijn trainingen geheel herzien en heb ik geleerd hoe ik deze voor de deelnemers nog leuker, interactiever en gemakkelijker toegankelijk maak. Bij de eLearning eXpert Group hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring met e-learning. En dat zie je op alle deelgebieden terugkomen. Ze leveren een gedegen theoretische basis en een heel efficiënte toepassing in de praktijk. De ondersteuning is snel en to the point, waardoor je direct verder kunt als je vragen hebt. Een absolute aanrader voor iedereen die overweegt om zelf e-learning te gaan aanbieden."
  Website
Ja, ik doe mee!

Veelgestelde vragen

 • q-iconIk ben niet zelfstandig, maar wel verantwoordelijk voor opleidingen in onze organisatie. Is de opleiding dan ook voor mij geschikt?

  Ja zeker! Alles wat je nodig hebt om e-learning in jouw organisatie te implementeren ga je leren. Als het ontwikkelen van e-learning content je belangrijkste verantwoordelijkheid is (of wordt), dan is de Vakopleiding E-Learning Specialist een goed alternatief.

 • q-iconEn als ik alleen maar particuliere klanten heb?

  Ook dan ben je welkom! We richten ons vooral op deelnemers die B2B werken en
  de voorbeelden, cases enz. zijn daar vaak op gebaseerd. Als je daar doorheen kunt prikken en zelf de vertaalslag kunt maken naar jouw situatie met particulieren, dan zul je zeker je doelen behalen.

 • q-iconWerkt het ook als ik altijd maatwerk lever?

  Juist als je maatwerk levert is e-learning een geschikte toevoeging. Je kunt kleine trainingselementen online ter beschikking stellen, zodat iedere deelnemer zijn/haar training op maat kan samenstellen.

 • q-iconHoeveel tijd ben ik per week kwijt met het programma?

  Dat valt erg mee, want we hebben er rekening mee gehouden dat je overdag je normale werkzaamheden hebt. Het doornemen van het lesmateriaal zal gemiddeld 2-3 uur per week aan tijd kosten. Daarnaast ga je onder begeleiding je eerste e-learning programma opzetten. Hoeveel tijd daar per week voor nodig is verschilt per persoon en je eigen doelen.

 • q-iconWanneer is de eerste groepsbijeenkomst?

  Zodra je bent ingeschreven voor de Business versie krijg je de complete planning toegestuurd, met de data van de bijeenkomsten en de online Mastermind – Q&A sessies. De individuele sessies plannen we in overleg.

 • q-iconTot wanneer kan ik de content raadplegen?

  Je krijgt 6 maanden lang toegang tot de Biztool Academy waar alle content te vinden is. We adviseren je om daarna tegen een gering maandbedrag lid te worden van de “E-Learning Succes Club” (WEP-versie) om toegang en ondersteuning te blijven houden!
  Tijdelijke actie voor de Business versie: 1 jaar gratis lid van de E-Learning Succes Club!

 • q-iconIk heb (nog) geen eigen bedrijf. Heb ik er dan wat aan?

  Ja, ook als je nog niet zelfstandig bent is dit een prima opleiding voor je. Misschien wil je je eigen klantenkring opbouwen naast je dienstverband of wil je zonder drempels geleidelijk overstappen naar een eigen bedrijf. E-learning biedt je daarvoor heel veel mogelijkheden.

 • q-iconGeven jullie garantie?

  Ja! Wij garanderen dat jij je training online hebt staan aan het einde van de opleiding. Mits jij jouw deel van het werk doet. Jouw deel bestaat uit: het bestuderen van alle lessen, het opsturen van alle opdrachten voor feedback en het maken van de content volgens ons beproefde stappenplan. Mocht je desondanks je training niet online hebben aan het einde van de opleiding, dan bepalen we in overleg wat we kunnen doen om jou toch je doel te laten bereiken. Als JIJ er voor gaat, staan we 100% achter je!

 • q-iconZijn jullie gecertificeerd?

  Ja wij zijn gecertificeerd door de NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), waardoor je zeker weet dat wij een hoge kwaliteit leveren.

 • q-iconWat moet ik doen als ik nog meer vragen heb?

  Stuur even een mailtje met je telefoonnummer naar: [email protected]
  Wij nemen dan snel contact met je op om al je vragen te beantwoorden. (Je kunt ook klikken op de gele knop hieronder)

Ja, ik doe mee!

Staat jouw vraag er niet bij of wil je eerst nog even overleggen? Klik op de onderstaande knop, dan nemen we contact met je op.

arrow
Contact