De kracht van online kennisoverdracht

Wil je e-learning gebruiken in je bedrijf, maar heb je geen idee hoe je dat aanpakt?

Als door de wol geverfde opleider heb je al heel wat live trainingsuren op de teller staan. Je geniet er nog steeds van als je ziet dat de deelnemers jouw tips en adviezen ter harte nemen en enthousiast zijn. Maar soms vraag je je af:

 • ik moet zo vaak hetzelfde vertellen, kan dat niet efficiënter
 • ik maak heel wat kilometers, hoe kan ik dat verminderen
 • hoe kan ik meer inkomsten genereren
 • ik ben er aan toe om flexibeler te werken, hoe pak ik dat aan
 • hoe kan ik opschalen zonder meer uren te moeten werken…..
Je eigen Online Academie met daarop jouw zelf ontwikkelde programma’s, is hiervoor de oplossing

Wij helpen je van A tot Z om dit te realiseren.
Dat doen we op een aantal manieren:

We LEREN je ……

via korte skills trainingen tot uitgebreide opleidingen om inspirerende e-learning te maken met de modernste tools.
Kijk bij OPLEIDINGEN voor meer info.

We LEVEREN een Learning Management Systeem …..

waarmee je je trainingen direct online zet en verkoopt in de geïntegreerde webwinkel.
Kijk hiervoor op de pagina PLATFORM

We MAKEN de content voor je …..

als je daar zelf geen tijd voor hebt.
Wil je daar meer over weten?
Klik dan op UITBESTEDEN.

Wil je van e-learning ontwikkeling je beroep maken?

omdat je in je bedrijf deze taak op je gaat nemen, of omdat je dit als freelancer wil doen voor verschillende opdrachtgevers. Als je gaat voor diepgang en praktijk, klik dan op  VAKOPLEIDING.

Wist je dit.........?

Misschien vraag je je af of een eigen online academie voor jou wel zinvol en haalbaar is. Dan staan hieronder een paar punten die je kunt meenemen in je overweging

Natuurlijk kost het wat tijd en geld om je eigen online academie op te zetten. Maar de investering is snel terugverdiend. Je kunt net zoveel trainingen online zetten als je wilt en daar honderden of duizenden cursisten voor laten inschrijven.
In ons evergreen webinar “Geldverdienen met je Online Leeromgeving” laten we je 5 innovatieve manieren zien om je omzet – soms heel veel – te laten groeien met een eigen LMS.

Juist als je het zo druk hebt is het belangrijk om efficiënter te werken. Je online academie geeft je die vrijheid. Je kunt b.v. alle theorie online zetten, zodat je meer tijd overhoudt voor oefenen en sparren tijdens de live bijeenkomsten. En als je denkt dat je er niet aan toe komt om zelf je online training te maken, dan hebben wij de mogelijkheid om die taak van je over te nemen.

Die angst hebben we vaker gezien bij ervaren trainers. De afgelopen Corona periode heeft echter aangetoond dat in bijna elke branche e-learning is toe te passen.
Je hoeft niet 100% over te stappen naar online als je dat niet wilt. Het helpt al enorm voor jezelf en je cursisten om een gedeelte van je trainingen in je online academie te zetten.

Dat is een misconceptie. Het ligt er helemaal aan wat je aanbiedt en hoe je de cursisten ondersteunt. We zien veel trainers die hun beste programma’s online zetten en in een blended vorm aanbieden. Dit levert nog betere leerresultaten op dan alleen klassikale trainingen. Deze programma’s worden tegen dezelfde tarieven aangeboden. Daarnaast mag je natuurlijk ook kleine instaptrainingen maken, die volledig op de automatische piloot lopen, zonder begeleiding. Dit geeft je de kans om een nieuwe markt aan te trekken voor je duurdere programma’s.

Wat onze klanten er van vinden

"Veel zelf doen, maar met goede ondersteuning! De eLearning eXpert Group heeft mij geholpen een eigen e-learning te bouwen. Aan de hand van hun eigen e-learning, maar vooral ook door het forum en de instructievideo’s heb ik deze helemaal naar mijn eigen wens kunnen bouwen. Ze reageren bovendien snel op vragen, zodat je direct verder kunt."

Alette den Exter Alette den Exter Tekstadvies en Training

"Als programmamanager werk ik veel voor internationale opdrachtgevers. Ik wil hun sales & marketingteams graag beter helpen door een online leerprogramma. Dat scheelt mij bovendien veel reistijd! De opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s van de eLearning eXpert Group is erg uitgebreid en duidelijk. De Q&A sessies en de support per email heb ik als prettig en professioneel ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste mijlpaal, een eigen online platform met betalende deelnemers, bereikt. Ondernemende trainers die tijd en energie durven investeren in hun eigen ontwikkeling en die van hun opdrachtgevers raad ik deze route van harte aan!"

Paul Hassels Mönning Dutchmarq

"Ik heb grote plannen met mijn bedrijf Midlife Happiness Expert. Om mijn bereik in Nederland en internationaal uit te breiden heb ik met hulp van de eLearning eXpert Group een eigen online academie opgezet en mijn eerste training gemaakt. Ik heb daarbij intensief met Leonie persoonlijk gewerkt. De ondersteuning is geweldig. Ik kan haar 24/7 bereiken en krijg altijd snel de hulp die ik nodig heb. Niet alleen theoretisch zijn ze bij de eLearning eXpert Group heel goed onderbouwd, maar vooral ook praktisch weten zij steeds de nieuwste technieken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je van plan bent om zelf ook online training en coaching aan te bieden!"

Aafke Dijkstra Midlife Happiness Expert

"Wat een enorme vakkennis, dat is wat me elke keer weer opvalt aan Leonie Bruning. En ze kan het ook heel goed uitleggen. Bovendien denkt ze graag met je mee en is superklantgericht. Heb veel geleerd in haar training over het opzetten van e-learning c.q. blended learning, waar ik nog steeds profijt van heb. "

Karien Vissers Tekstschrijver

"Ik maakte al geruime tijd gebruik van een online leerplatform, maar was daar niet meer helemaal tevreden over. In mijn zoektocht naar een nieuwe professionele partner, kwam ik uit bij de eLearning eXpert Group. Via hen heb ik nu een LMS dat mijn eigendom is en dat ik naar wens kan uitbreiden. Met behulp van de opleiding “Creëer Winstgevende eLearning Programma’s” heb ik mijn trainingen geheel herzien en heb ik geleerd hoe ik deze voor de deelnemers nog leuker, interactiever en gemakkelijker toegankelijk maak. Bij de eLearning eXpert Group hebben ze al meer dan 15 jaar ervaring met e-learning. En dat zie je op alle deelgebieden terugkomen. Ze leveren een gedegen theoretische basis en een heel efficiënte toepassing in de praktijk. De ondersteuning is snel en to the point, waardoor je direct verder kunt als je vragen hebt. Een absolute aanrader voor iedereen die overweegt om zelf e-learning te gaan aanbieden."

Anton van Beek Commercieel expert, change manager en trainer
 • Wij leren je hoe je met eenvoudige tools professionele e-learning maakt én hoe je je programma in de markt zet.
 • We zetten een eigen online leeromgeving voor je op, zodat je daar geen omkijken naar hebt.
 • Te druk (of geen zin) om zelf de content te maken? Geen probleem:
  ervaren e-learning ontwikkelaars
  staan voor je klaar om samen jouw ideale training te creëren.
Meer weten?

In een oriënterend gesprek willen we graag samen brainstormen wat in jouw specifieke situatie de beste mogelijkheid is. Kijken hoe je een online leeromgeving kunt inzetten als uitbreiding van je dienstverlening naar in-company klanten of als extra (passieve) inkomstenstroom naar nieuwe individuele klanten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je de online leeromgeving wilt opzetten voor je eigen medewerkers. In al die situaties kunnen wij je helpen.Bel je even voor een afspraak?
Tel. 0475-452257 Je mag natuurlijk ook mailen: office@elearningexpertgroup.com

RECENTE BLOGARTIKELEN

Ben jij voorbereid?

Luister naar dit artikel (5 min.) We leven in onzekere tijden: Corona (toch weer teru

3 Tips om je online training te verkopen in

Een van de meest gestelde vragen die we krijgen is: “wat is de beste manier om mijn online train

Voorbeeld verdienmodel met webinars en online sessies onl

Ik krijg regelmatig de vraag: “Kun je een voorbeeld geven van een verdienmodel met webinars en

5 Tips voor verhelderende afbeeldingen in je online training

Ken je ze nog van vroeger? Je moest e-learning volgen van het werk, maar na 20 minuten viel je al (b

Hoe kwetsbaar ben jij als zelfstandig trainer?

Ben je een ervaren zelfstandige trainer, consultant of coach? En wil je dat je inkomen minder afhank

Wil je een aantrekkelijke look and feel van je online traini

Een van de grote verschillen tussen een klassikale live training en e-learning, is het feit dat jouw

Hoe maak je e-learning die kan concurreren met andere media?

E-learning heeft de naam dat het niet leuk is om te doen, alleen maar geschikt voor standaard traini

Je online training verkopen? Zo doe je dat!

De verkoop van je online training is iets waar je niet te licht over moet denken. Helaas neemt niet

Wij zijn gecertificeerd door en hanteren de gedragscode van de NRTO
de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding
Scroll naar boven