Wil je e-learning gebruiken in je bedrijf maar heb je geen idee hoe daarmee te beginnen?

We helpen grote én kleine bedrijven bij het succesvol implementeren van professionele e-learning programma’s

Ik wil zelf leren.....

hoe ik professionele e-learning trainingen maak die impact hebben en die de deelnemers met plezier volgen. Ook wil ik graag mijn eigen Learning Management Systeem, waarmee ik direct aan de slag kan. Kijk dan bij OPLEIDINGEN

Ik wil een Learning Management Systeem.....

Ik wil mijn trainingen direct online zetten op mijn eigen online leeromgeving (LMS). En ..... misschien wil ik liever eerst zonder al te veel functies proefdraaien in de "zandbak". Kijk in beide gevallen op de pagina PLATFORM

Ik wil niet zelf mijn content ontwikkelen.....

daar heb ik geen tijd voor en ik kan ook geen andere medewerkers daarvoor vrijmaken. Ik wil het ontwikkelen van e-learning content uitbesteden. Klik dan op het pictogram van UITBESTEDEN.

Ik wil mijn vak maken van e-learning ontwikkeling.....

omdat ik in mijn bedrijf deze taak op me ga nemen, of omdat ik dit als freelancer wil doen voor verschillende opdrachtgevers. Ik wil diepgang en praktijk. Klik dan op het pictogram van VAKOPLEIDING.

  • Wij leren je hoe je met eenvoudige tools professionele e-learning maakt én hoe je je programma in de markt zet.
  • We zetten een eigen online leeromgeving voor je op, zodat je daar geen omkijken naar hebt.
  • Te druk (of geen zin) om zelf de content te maken?
    Geen probleem: ervaren e-learning ontwikkelaars staan voor je klaar om samen jouw ideale training te creëren.

Wanneer is e-learning voor jou interessant?

Hieronder staan een paar voorbeelden van situaties waarin het toevoegen van een eigen online leeromgeving met e-learning programma’s een aanrader is:

  • Je hebt een trainings- of adviesbureau en wilt je bedrijf opschalen zonder (extra) medewerkers in te moeten zetten
  • Je merkt dat live training alleen, onvoldoende flexibiliteit biedt, voor de deelnemers en voor jezelf
  • Heb je mensen in dienst? Het inwerken van nieuwe medewerkers kan vaak veel efficiënter
  • Je bedrijf is verspreid over meerdere locaties en het is lastig om iedereen voor de training bij elkaar te krijgen
  • Je wilt je klanten professionele productdemonstraties geven, zonder stad en land af te reizen
blended learning

Meer weten?

 

In een oriënterend gesprek willen we graag samen brainstormen wat in jouw specifieke situatie de beste mogelijkheid is. Kijken hoe je een online leeromgeving kunt inzetten als uitbreiding van je dienstverlening naar in-company klanten of als extra (passieve) inkomstenstroom naar nieuwe individuele klanten. Het kan natuurlijk ook zijn dat je de online leeromgeving wilt opzetten voor je eigen medewerkers. In al die situaties kunnen wij je helpen. Neem gerust even contact op:

Scroll naar top