"De Ultieme Gids voor Cursusontwikkeling met ChatGPT"

3DCoverAI-ebook

Bespaar tot wel 60% van de ontwikkeltijd van je nieuwe training en krijg volop ideeën!

Waarom zou je deze gids downloaden?

Bespaar VEEL tijd bij het ontwikkelen van je trainingen

Ontdek hoe AI jouw creatieve proces kan versterken en je kan helpen bij elke stap van de cursusontwikkeling.

Praktisch van opzet

Deze gids is geschreven met trainers zoals jij in gedachten - geen ingewikkelde technische termen, maar heldere en bruikbare informatie die je meteen zelf kunt toepassen.

Eenvoudig te volgen

We nemen je mee in verhaalvorm met trainer Kevin in de hoofdrol, als hij voor de eerste keer met assistentie van ChatGPT zijn nieuwe training ontwikkelt.

Stappenplan voor implementatie

Bevat een duidelijk en praktisch stappenplan waarmee je AI succesvol kunt integreren in het ontwikkelingsproces van jouw cursussen.

Ben je als trainer, coach of consultant op zoek naar nieuwe manieren om je cursussen naar een hoger niveau te tillen? En wil je de kracht van Artificial Intelligence (AI) benutten om boeiende en effectieve trainingen te ontwikkelen? Dan is deze gids precies wat je nodig hebt!

In “De Ultieme Gids voor Cursusontwikkeling met ChatGPT” volgen we Kevin, een enthousiaste trainer, bij zijn eerste kennismaking met ChatGPT. Deze gids is heel toegankelijk geschreven en neemt je mee op zijn reis naar de grenzeloze mogelijkheden van AI bij cursusontwikkeling. Leer hoe je ChatGPT kunt gebruiken als jouw persoonlijke assistent bij het creëren van boeiende en interactieve trainingen!

Leonie

Ontdek hoe je AI bij cursusontwikkeling gebruikt!

Scroll naar boven