Virtuele eLearning Inspiratie Dag

MAAK KENNIS MET DE MOGELIJKHEDEN VAN E-LEARNING

Ben je geïnteresseerd in het toepassen van e-learning?
Als aanvulling op je huidige training en/of coaching activiteiten?
Of wil je je (om)scholen tot e-learning ontwikkelaar (instructional designer)?
Dan hebben we iets leuks voor je: 

De Virtuele eLearning Inspiratie Dag

Wat kun je allemaal verwachten tijdens deze middag?

We willen je graag, zo aan het begin van het jaar, een flinke BOOST geven met deze online middag. We hebben een heel afwisselend programma samengesteld, met allerlei inspirerende sessies en leuke activiteiten, zoals:

  • Praktische tips van experts over het maken van jouw online training
  • Klanten die vertellen hoe zij e-learning toepassen in hun bedrijf
  • Een Goody Bag voor iedere deelnemer
  • Je kunt echte producten winnen (denk aan: microfoon, webcam en andere handige hulpmiddelen)
  • De kick-off van een uitdagende Challenge
  • Een super spannende quiz
  • Veel ruimte om je brandende (e-learning) vragen te stellen!

ONZE SPREKERS

Daniëlle Botermans

Daniëlle heeft als doel dat Sqribox dé tool wordt die gedragsverandering uiteindelijk kan realiseren en daar ook internationaal om bekend zal staan.

https://www.sqribox.com/

Eddy en Veronique Vermeulen Devos

Eddy en Veronique bieden speciale trainingen aan voor de kappersbranche. Tijdens meer dan 75.000 kapsalonbezoeken ontwierpen zij een heel eigen aanpak die aanslaat bij de kapper!

http://www.umuntu.be/

 

Frank Westerduin en Karin Mulders

Frank en Karin willen met hun platform Womens Connection vrouwen met een statushouders-vergunning en laaggeletterden leren zich met gelijkgestemden te profileren. Zo kunnen ze zelfstandig keuzes maken en vervolgstappen zetten. Dit doen ze door het aanbieden van training, workshops, meet-ups en masterclasses!

https://junique-advies.nl/womens-connection/

Marcel van den Oever

Marcel van den Oever is de eigenaar van Van den Oever Opleidingen. Samen met professionele partners ontwikkelt hij e-learning voor bedrijven die nieuwe medewerkers willen opleiden of ervaren krachten willen bijspijkeren. Kernwoorden van de e-learning van Van den Oever Opleidingen: aantrekkelijk, eenvoudig in gebruik, veel beeld, hoog informatiegehalte.

https://www.vandenoever-opleidingen.nl

Monique Pals

De missie van Monique is de kracht van bewegend beeld effectief inzetten voor je doelstellingen. Na meer dan 12 jaar ervaring als videoproducent en videomarketeer zoekt ze nog steeds de verwondering, de creativiteit en het verhaal. Want elk verhaal is prachtig om te visualiseren!

www.videomarketingspecialist.eu

2 DOELGROEPEN → 2 VERSCHILLENDE DATA!

Omdat we met onze opleidingen 2 verschillende doelgroepen bedienen, houden we onze Virtuele eLearning Inspiratie Dag op 2 verschillende data.

LET OP:
Maak de juiste keuze, want je kunt je maar voor 1 van beide dagen inschrijven. De eerste dag die je kiest wordt vastgelegd.

Doelgroep 1:
trainers en coaches die hun bestaande of nieuwe trainingen willen omzetten naar e-learning en deze in de markt willen zetten via hun eigen Online Academie.

Alle onderwerpen zullen betrekking hebben op hoe JIJ e-learning kunt inzetten om je bedrijf te laten groeien en minder afhankelijk te worden van "uurtje-factuurtje".

De sprekers, praktijkvoorbeelden van onze klanten, handige tools om je online training te maken en een kijkje in de keuken van onze opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma's (WEP), zijn allemaal speciaal gericht op hoe je zelf op een eenvoudige manier e-learning kunt ontwikkelen.

Datum en tijd:
De Virtuele E-Learning Inspiratie Dag voor trainers en coaches, wordt gegeven op: dinsdag 12 januari 2021 van 14.00 - 18.00 uur

Reserveer mijn plaats(e-learning maken van je eigen trainingen)

Reserveer je plaats voor de Virtuele eLearning Inspiratie Dag, speciaal voor zelfstandige trainers, consultants en coaches die e-learning willen maken van hun eigen training.
Dinsdag 12 januari 2021 van 14.00 - 18.00 uur

Doelgroep 2:
Jij bent je aan het oriënteren op wat het vak van e-learning ontwikkelaar ("Instructional designer") inhoudt en hoe je jezelf daarvoor kunt om- of bijscholen.

Je begrijpt dat dit een toekomstbestendig beroep is omdat veel bedrijven inzien dat alleen klassikale trainingen in deze tijd niet meer voldoende zijn. Medewerkers willen anders en flexibeler leren. Jij  kunt daar je steentje aan bijdragen door in dienst van een bedrijf, of als freelancer, inspirerende e-learning programma's te ontwikkelen.

De sprekers, voorbeelden van onze studenten, tips en een kijkje in de keuken van onze Vakopleiding E-Learning Specialist (VES), zijn allemaal speciaal gericht op hoe je van dit prachtige veelzijdige vak je beroep kunt maken

Datum en tijd:
De Virtuele E-Learning Inspiratie Dag voor degenen die van het ontwikkelen van e-learning hun beroep willen maken: donderdag 14 januari 2021 van 14.00 - 18.00 uur

Reserveer mijn plaats(e-learning maken als beroep)

Reserveer je plaats voor de Virtuele eLearning Inspiratie Dag, speciaal voor iedereen die belangstelling heeft voor het beroep van e-learning ontwikkelaar.
Donderdag 14 januari 2021 van 14.00 - 18.00 uur

WAAROM WIL JE DEZE DAG NIET MISSEN?

We trekken ALLE REGISTERS OPEN om jou op een geweldige manier te laten kennismaken met e-learning en onze opleidingen.

Geen saaie kost, maar korte inspirerende sessies met verschillende sprekers, Vraag&Antwoord rondjes, gratis (virtuele) goody bags met nuttige content en vouchers en nog veel meer.

Meedoen is helemaal gratis en door actief deel te nemen maak je kans op mooie prijzen!

Zien we je op de 12e of de 14e januari?

Klik hieronder op een van beide knoppen (let op de juiste doelgroep, anders heb je er minder aan) om je plaats te reserveren. Omdat dit live online bijeenkomsten zijn is er een limiet aan het aantal deelnemers. Wacht dus niet te lang met inschrijven, want VOL=VOL.

Tot binnenkort!

Gratis ticket voor 12 jan.(doelgroep: e-learning toevoegen aan bedrijf)

Reserveer je plaats voor de Virtuele eLearning Inspiratie Dag, speciaal voor zelfstandige trainers, consultants en coaches die e-learning willen maken van hun eigen training.
Dinsdag 12 januari 2021 van 14.00 - 18.00 uur

Gratis ticket voor 14 jan.(e-learning maken als beroep)

Reserveer je plaats voor de Virtuele eLearning Inspiratie Dag, speciaal voor iedereen die belangstelling heeft voor het beroep van e-learning ontwikkelaar.
Donderdag 14 januari 2021 van 14.00 - 18.00 uur