Laat ChatGPT voor je werken bij cursusontwikkeling!

Cursusontwikkelaars: Laat ChatGPT voor je werken!

Verkort de ontwikkeltijd en verbeter je sales met deze innovatieve tool

Ben je een trainer, coach of instructional designer en ontwikkel je regelmatig (online of live) trainingen?
Dan weet je dat daar vaak best veel tijd in gaat zitten. Niet alleen moet je je creativiteit aanspreken voor de juiste onderwerpen van je training, maar je zou eigenlijk elke fase van de ontwikkeling een stuk sneller willen doen. En als je de training in de markt gaat zetten: welke blogartikelen, marketingteksten en social media posts ga je dan maken?

Met behulp van Artificial Intelligence (AI) kun je veel van deze taken versnellen.
Een van de bekendste tools op dit moment is ChatGPT.

Eerdere ervaring van Eddy

“Ik vind het fantastisch dat de feedback van de docenten zo accuraat en snel gebeurt!!! Bedankt”

Kans of bedreiging?  

We hebben er inmiddels veel over gehoord. Cursusontwikkelaars maken zich zorgen: 
Kan nu iedere beunhaas met deze tool in no time een training in elkaar draaien en voor afbraakprijzen in de markt zetten? Of komt er een hoop ongecontroleerde onzin uit de koker van ChatGPT die als de waarheid wordt verkocht? Helaas is het antwoord op beide vragen “ja”. 

Wat kun jij doen om er positief uit te springen? 

Jij kunt je onderscheiden met je kennis en expertise op jouw vakgebied! Jij kunt beoordelen welke antwoorden kloppen of verzonnen zijn. Door ChatGPT op de goede manier te gebruiken, wordt het ontwikkelen van een training een stuk sneller en beter. Zo geef je de ‘cowboys’ het nakijken! 

Eén ding is zeker: jouw concurrenten zitten niet stil en zullen deze tool ongetwijfeld inzetten! 
Afwachten is dan ook geen optie, want voor je het weet loop je achter. 

Gebruik ChatGPT op de juiste manier 

Bij de ontwikkeling van een training kun je heel goed een virtuele assistent inzetten in de vorm van ChatGPT. Misschien heb je het al eens geprobeerd en viel het resultaat tegen? 
Dat komt omdat je wel goed moet weten HOE je de vragen moet stellen en opdrachten geven, de “prompts”. 

Om je daarbij te helpen hebben we deze training samengesteld. 
We gaan in op elke fase van het maken van je training en hoe je ChatGPT daarbij kunt laten meewerken. Ook leer je om voor elke situatie de juiste opdrachten te geven, zodat je met zo weinig mogelijk prompts de beste resultaten behaalt. 

Waarom kiezen voor deze training?

ChatGPT is de nieuwste sensatie op het gebied van kunstmatige intelligentie. We zijn er van overtuigd dat dit niet een voorbijgaande hype is, maar dat we aan het begin staan van een heel nieuwe manier van werken die steeds verder evolueert. Je leert hoe je deze krachtige tool gebruikt om je trainingen te ontwikkelen in minder tijd, hoe je nieuwe ideeën krijgt als je even minder inspiratie hebt en hoe je ChatGPT inzet bij de marketing en sales van je trainingen. 
 

Het gebruik van ChatGPT bij het ontwikkelen van trainingen vraagt een speciale benadering. Je leert de beste toepassing van deze tool kennen bij elke stap van de cursusontwikkeling. Die kennis kun je meteen gaan gebruiken in je eigen situatie. 

Met ChatGPT kun je de ontwikkeltijd van je trainingen aanzienlijk verkorten. Je zult ontdekken hoe je snel hoogwaardig cursusmateriaal genereert, waardoor je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke aspecten van je business. 

We geloven in leren door zelf te proberen! Deze training is ontworpen om jou te voorzien van hands-on ervaring en concrete resultaten. Je zult je nieuwe kennis direct kunnen toepassen bij het maken van je eigen trainingen. 
 

Onze ervaren trainers begeleiden je tijdens de training. Door de interactieve manier van werken, de mogelijkheid om vragen te stellen tijdens een live online sessie en door te sparren met medestudenten in ons besloten forum, weet je zeker dat geen vraag onbeantwoord blijft. 

Eerdere ervaring van Alexander

Een hele fijne groep mensen met een prettige samenwerking. Een echte aanrader!

Wat kun je verwachten van deze training? 

De training is heel praktijkgericht. Natuurlijk krijg je achtergrondinformatie, het wat en waarom, maar in elke van de 5 modules ligt de nadruk op het HOE. 
Je krijgt veel voorbeeld-prompts, “recepten”, die je meteen kunt toepassen.   
Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen: 

Eerdere ervaring van Maaike

“Heldere en duidelijke video’s. Ik werd gemotiveerd om echt aan de slag te gaan.”

Details van de training:

De training is bestemd voor iedereen die zelf online of offline cursussen ontwikkelt en verkoopt. 

Na afloop van de training weet je hoe je ChatGPT moet aansturen om jou te helpen bij een groot aantal taken tijdens het creëren en verkopen van een training. Bovendien heb je een verzameling prompts die je steeds opnieuw kunt gebruiken en aanpassen in je eigen situatie. 

De training start op 16 oktober 2023 

De training wordt gegeven als interactieve virtuele groepstraining en duurt 3 weken. We starten op 16 oktober om 11.00 uur met een live online kick-off sessie. Elke week krijg je nieuwe content die je in eigen tijd en tempo kunt bestuderen.  Bij elke module vind je achtergrondinformatie, een korte kennisquiz, voorbeeld-prompts en oefeningen om zelf uit te voeren. De live online Q&A-sessie wordt gehouden op woensdag 8 november om 19.00 uur.

De training kost nu eenmalig: 297 euro (excl. B.T.W.)
De normale prijs is 497 euro. Dat is een voordeel voor jou van maar liefst 200 euro introductiekorting!

Nee, je hoeft geen software aan te schaffen. De training is gebaseerd op de gratis versie van ChatGPT. 

Schrijf je nu in en maak gebruik van onze Introductiekorting! 

Benut deze unieke kans om je trainingen te verbeteren en je business te laten groeien. Wacht niet langer en schrijf je snel in voor deze exclusieve virtuele groepstraining van 5 modules, verdeeld over 3 weken, met live online sessie.   

Klik hieronder om je plek te reserveren en maak van ChatGPT jouw ultieme bondgenoot in het creëren en verkopen van succesvolle trainingen! 

Let op:
Het aantal plaatsen is beperkt. Zorg dat anderen jou niet vóór zijn!
 
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via [email protected]  of bel ons via: 0475452257
We staan klaar om je te helpen!
 

Durf de kracht van ChatGPT te ontdekken en je trainingen naar nieuwe hoogten te brengen!  

Scroll naar boven