Bedankt voor het aanvragen van de Ultieme Gids voor Cursusontwikkeling met AI

De link komt snel via de mail naar je toe. Veel plezier!
Lees even verder voor een unieke kans…

Wil je hands-on leren werken met AI voor tekst en afbeeldingen? En heel veel tips krijgen voor direct resultaat? Maak dan gebruik van deze eenmalig kans.

In ons exclusieve trainingsprogramma “AI voor Cursusontwikkelaars” leer je stap-voor-stap  hoe je Artificial Intelligence (AI) effectief inzet om de ontwikkeltijd te verkorten en je verkoopresultaten te verbeteren.

Natuurlijk krijg je achtergrondinformatie, het wat en waarom, maar in elke van de 5 modules ligt de nadruk op het HOE. Je krijgt veel voorbeeld-prompts, “recepten”, die je meteen kunt toepassen.

Dit zijn de onderwerpen die aan bod komen:
1:  De kracht van ChatGPT
2:  AI voor de opzet van je training
3:  Boeiende cursusinhoud genereren
4:  Quizvragen en oefeningen laten maken
5:  Verbeter je marketing en sales met ChatGPT

AI-assistent

Unieke kans

Je mag deze training volgen tegen een minimale investering. De normale prijs is 297 euro, maar we bieden deze training tijdelijk aan voor een introductieprijs van 97 euro.

Maar omdat je de Ultieme Gids voor Cursusontwikkeling met AI hebt gedownload, krijg je van ons nog een extra korting!

Als je de code “ai-kans” invoert bij je inschrijving, dan wordt nog eens extra 50 euro in mindering gebracht. Per saldo betekent dit, dat je de training voor slechts 47 euro mag volgen!

Wacht niet langer en schrijf je nu in!
Profiteer van onze exclusieve introductiekorting die slechts voor een beperkte tijd geldig is. Verbeter je trainingen, laat je business groeien en maak van ChatGPT en Midjourney jouw ultieme bondgenoten in succesvolle cursusontwikkeling. Klik op de knop hieronder.

Scroll naar boven