De kracht van online kennisoverdracht

Ben je een ambitieuze kennisondernemer en loop je aan tegen de grenzen van tijd en capaciteit?
Lees dan vooral verder!

Je levert topkwaliteit met je training en consultancy. Alleen het beste is goed genoeg voor jouw klanten. Met je bedrijf verdien je al gauw meer dan 250.000 euro per jaar.
Maar ……. je bent op een punt aangeland waarop je groei stagneert.

Als door de wol geverfde professional heb je al heel wat live trainings- en consultancy uren op de teller staan. Het is je passie om je bedrijf steeds naar het volgende level te brengen. Maar soms vraag je je af:

 • hoe kan ik opschalen zonder meer uren te moeten werken?
 • hoe kan ik meer tijd vrijmaken voor mijn hobby (golfen, paardensport, zeilen …..), mijn huis in het buitenland, of gewoon voor quality time met mijn gezin?
 • hoe zet ik gekwalificeerde medewerkers in zonder dat het veel tijd kost om ze op te leiden en in te werken?
 • ik ben er aan toe om flexibeler te werken, hoe pak ik dat aan?
 • ik heb het gevoel dat het allemaal veel efficiënter kan, maar hoe dan?
Je eigen Online Academie met daarop jouw zelf ontwikkelde programma’s, is hiervoor de oplossing

Nieuwsgierig naar 5 innovatieve manieren om geld te verdienen met je eigen Online Academie?

Tijd besparen met slimme inzet van tools

In deze GRATIS kennissessie van 30 minuten ontdek je:

 • 5 Innovatieve verdienmodellen met je LMS
 • Hoe je elk verdienmodel realiseert
 • Praktijkvoorbeelden
 • Berekeningen
 • Hoe je kunt starten

“Met de toepassing van slechts één van de verdienmodellen kan ik nu elke maand een week minder werken!” – Sandra (zie tip 4)

Digitale tools voor kennisondernemers leveren je veel tijdwinst op en verhogen de kwaliteit van je dienstverlening

Ik ben Leonie Bruning en samen met mijn team help ik ambitieuze, succesvolle  kennisondernemers zoals jij om echte vrijheid terug te krijgen door slim gebruik te maken van digitale strategieën en tools, zodat je je marktpositie versterkt zonder zelf meer uren te moeten werken.

Als (ex) IT-er ben ik geboren met een enorme drive om de digitale tools te onderzoeken en te laten werken voor onszelf en onze klanten. Zonder hype en ingewikkeld gedoe, maar zo simpel mogelijk en met beide voeten op de grond.

Vanaf ons eerste bedrijf  zijn we pioniers op dit gebied. We hebben een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opgedaan waar we jou van laten profiteren. De digitale revolutie is ons thuisland en we weten precies wat wel en wat niet werkt.

Leonie Bruning - Digital Strategist

Neem gerust even contact op: 0475452257

"Ik heb grote plannen met mijn bedrijf Midlife Happiness Expert. Om mijn bereik in Nederland en internationaal uit te breiden heb ik met hulp van de eLearning eXpert Group een eigen online academie opgezet met mijn eerste training. Ik heb daarbij intensief met Leonie persoonlijk gewerkt. De ondersteuning is geweldig. Ik kan haar 24/7 bereiken en krijg altijd snel de hulp die ik nodig heb. Niet alleen theoretisch zijn ze bij de eLearning eXpert Group heel goed onderbouwd, maar zeker ook praktisch weten zij steeds de nieuwste technieken op een eenvoudige manier uit te leggen. Ik kan ze van harte aanbevelen als je van plan bent om zelf ook digitaal te gaan werken!"
Aafke Dijkstra
Aafke Dijkstra
Midlife Happiness Expert

Hoe helpen we mensen zoals jij?

De innovaties en nieuwe mogelijkheden op digitaal gebied vliegen je om de oren. En je hoort van alle kanten dat je NU moet kiezen voor de nieuwste tools, omdat je anders achter loopt.

Wij staan daar nogal nuchter tegenover.
We hebben al zoveel trends zien komen én gaan (!), dat we niet meteen met alle winden meewaaien, maar alleen gebruiken wat voor ons en onze klanten zinvol is. Waar je écht iets aan hebt in de praktijk. Dat scheelt een hoop frustratie, tijd en geld.

We begrijpen maar al te goed dat tijd voor ambitieuze ondernemers het meest waardevolle bezit is (tijd die is verstreken kun je nooit meer “bijmaken”). Daarom hebben we een uniek programma ontwikkeld voor jou, waarmee je in korte tijd en met weinig tijdsinvestering van jouw kant, een volledig werkende online academie hebt. Als aanvulling op je bestaande lesprogramma’s of om stap voor stap over te schakelen van volledig offline werken naar geheel of gedeeltelijk online.
Dit programma is de Executive Digital Success Solution (EDS).

EXECUTIVE DIGITAL
SUCCESS SOLUTION (EDS)

De All-in-One oplossing voor kennisondernemers die op zoek zijn naar een compleet opgezette online academie met je eigen trainingen, en alles wat je nodig hebt om dit succesvol in de markt te zetten, helemaal voor jou gedaan!

De EDS is speciaal opgezet voor drukke, succesvolle kennisondernemers die zelf geen tijd hebben of vrij willen maken voor het opzetten, ontwikkelen en in de markt zetten van een kwalitatief hoogwaardige online academie.

De ideale oplossing voor MKB bedrijven in de kennisbranche, zoals trainers, consultants, advocaten, franchisegevers, professionals in de gezondheidszorg, HR-specialisten, enz.
We kunnen je volledig ontzorgen op digitaal gebied,

Vind jij het belangrijk om:

Vraag dan een business-call aan via de onderstaande knop

Het is die knagende onvrede waar je vanaf wil

Stiekem weet je wel dat je meer gebruik kunt maken van digitale tools, met online programma’s als hoogste prioriteit. Maar misschien voel je je niet zo thuis in het digitale landschap en word je vaak geïntimideerd door snelle, jonge professionals die het allemaal beter lijken te weten.

Ja, je bent al succesvol bezig en je hebt naam gemaakt binnen jouw branche. Maar de keerzijde is dat je veel meer aanvragen krijgt dan je persoonlijk en met je team kunt verwerken.

Een luxe probleem? 
Voor jou is dat de harde realiteit. Want je ziet ook wat je zou kúnnen verwezenlijken als je de tools had om op te schalen.
Jouw markt is er klaar voor, maar ben jij dat ook?

Hoe zou het in jouw geval zijn als je je klanten niet alleen live, face to face, zou kunnen helpen, maar ook online?

Opdrachtgevers vragen nu harde bewijzen voor de effectiviteit van een in-company training.

Wat is het leereffect en minstens zo belangrijk: wat weten de deelnemers nog enkele weken of maanden later?

Met e-learning is het resultaat gewaarborgd en goed meetbaar.

Waar kun je met digitale tools tijdwinst behalen?

   Hier een paar voorbeelden:

 • Met de opzet van een online academie kun je enorm veel tijd besparen en tegelijkertijd meer flexibiliteit en kwaliteit leveren aan je klanten. Onbeperkt opschalen en vrijheid van plaats en tijd. Een volledig geautomatiseerd inschrijfproces en koppeling aan een boekhoud- en/of CRM systeem leveren je nog meer tijdwinst en minder fouten op.
 • Door het stroomlijnen en automatiseren je marketing:
  marktonderzoek, social media, nieuwsbrieven, artikelen, registratie van je sales pipeline en de integratie van al deze activiteiten. Normaal ben je daar zelf of met je team vele uren per week mee bezig. Dat kan beter. Met de strategische inzet van digitale tools voor deze werkzaamheden kun je veel tijd besparen.
  Eén keer opzetten en daarna genieten van een soepel draaiende machine.
 • Online communicatie tools:
  voor naadloze communicatie en samenwerking met je team en klanten, waar je ook bent.
 • Artificial Intelligence:
  wil je sneller het raamwerk van je online training klaar hebben, ben je op zoek naar dat éne plaatje of wil je de voice-over van je video uitbesteden? Zowel voor de inhoud als het in de markt zetten van je training of coaching programma’s kun je veel tijd winnen met AI. Maar dan wel op de juiste manier toegepast!

Eenvoudig up-to-date blijven?
Word lid van ons Membership Programma
de Online Learning Succes Club (OLSC)

Membership Programma

Word lid van onze exclusieve elearning community!
Voor alle niveaus is er maandelijks verse content, van video’s tot checklists. Doe mee aan boeiende live sessies voor direct toepasbare inzichten. En vergeet onze OLSC-discussiegroep niet, waar docenten en leden je inspireren. Een plek voor groei en praktische tips op het gebied van elearning en marketing!

Wat onze klanten er van vinden

"Als programmamanager werk ik veel voor internationale opdrachtgevers. Ik wil hun sales & marketingteams graag beter helpen door een online leerprogramma. Dat scheelt mij bovendien veel reistijd! De opleiding Creëer Winstgevende E-Learning Programma’s van de eLearning eXpert Group is erg uitgebreid en duidelijk. De Q&A sessies en de support per email heb ik als prettig en professioneel ervaren. Inmiddels heb ik mijn eerste mijlpaal, een eigen online platform met betalende deelnemers, bereikt. Ondernemende trainers die tijd en energie durven investeren in hun eigen ontwikkeling en die van hun opdrachtgevers raad ik deze route van harte aan!"

Paul Hassels Mönning Dutchmarq

"Wat een goede ondersteuning! Ik heb met hulp van de eLearning eXpert Group mijn e-learning ontwikkeld. Aan de hand van hun eigen model, maar ook door het forum en de instructievideo’s heb ik deze helemaal naar mijn eigen wens kunnen bouwen. Ze reageren bovendien snel op vragen, zodat je direct verder kunt."

Alette den Exter Tekstadvies en Training

"Ik maakte al geruime tijd gebruik van een online leerplatform, maar was daar niet meer helemaal tevreden over. In mijn zoektocht naar een nieuwe professionele partner, kwam ik uit bij Leonie en haar team. Via hen heb ik nu een LMS dat mijn eigendom is en dat ik naar wens kan uitbreiden. Ik heb mijn trainingen geheel herzien en heb ik geleerd hoe ik deze voor de deelnemers nog leuker, interactiever en gemakkelijker toegankelijk maak. Bij de eLearning eXpert Group hebben ze al meer dan 20 jaar ervaring met e-learning. En dat zie je op alle gebieden terugkomen. Een absolute aanrader voor iedereen die overweegt om zelf e-learning te gaan aanbieden."

Anton van Beek Commercieel expert, change manager en trainer

"Een enorme vakkennis, dat is wat me elke keer weer opvalt aan Leonie Bruning. En ze kan het ook heel goed uitleggen. Bovendien denkt ze graag met je mee en is superklantgericht. Heb veel geleerd in haar training over het opzetten van e-learning c.q. blended learning, waar ik nog steeds profijt van heb. "

Karien Vissers Tekstschrijver

Hoe kunnen we je nog meer helpen:

We kunnen je op veel manieren helpen als het gaat om digitale strategie, het gebruik van innovatieve tools en e-learning binnen je bedrijf of organisatie.

Wil je zelf, of iemand binnen je organisatie, leren hoe je inspirerende e-learning maakt?
Klik dan op Trainingen en Opleidingen.

Ben je op zoek naar een enorm flexibel LMS, op maat gemaakt voor jou, maar toch tegen een heel betaalbare investering? Klik dan op LMS: Online Leer Platform.

Wil je het ontwikkelen van professionele e-learning modules uitbesteden?
Klik dan op E-Learning Ontwikkelen.

Natuurlijk staan we klaar om al je vragen te beantwoorden. Bel gerust even: 0475452257

Scroll naar boven